0
Lifestyle Mama blog Tipy & Triky

3 tipy na darček k výročiu pre muža aj ženu

8. júla 2021
Tipy na darčeky k výročiu - kvalitná fotokniha so spoločnými fotkami

Aký darček je tým najkrajším darom pre vašu milovanú polovičku? No predsa spomienky na spoločné zážitky. Keď už sme pri tých spomienkach, napriek tisíckam fotiek, ktoré máme dnes uložené v mobile sa k nim vraciame oveľa menej ako kedysi, keď sme si spoločne pozerali fotoalbumy.

Tipy na darček k výročia pre muža či ženu - spomienky na spoločné chvíle
Tipy na darček k výročia pre muža či ženu

Moje tipy budú v tomto článku veľmi osobné, pretože všetky tieto krásne darčeky dostal môj manžel k nášmu 2. výročiu svadby.

Keďže náš najväčší dar, dcérka Valentína, sa nám narodila 4.5.2021, tento rok som zvolila ako darček fotoknihu plnú spomienok na tehotenstvo.

Dokonalý darček k výročiu svadby pre manžela či manželku - kvalitná tlač svadobných fotiek
Tip na darček k výročiu - luxusná fotokniha plná spoločných zážitkov
Foto obraz na plátne - dokonalé zachytenie spoločných spomienok - tehotenské fotenie

Príchod dieťatka do rodiny je veľmi špeciálnym obdobím a preto sme sa ho rozhodli zaznamenať okrem bežných mobilových fotiek aj na profesionálnom tehotenskom fotení. A keď už sme investovali do fotenia bola by škoda keby tie nádherné a veľmi špeciálne fotky zostali uložené len niekde v počítači.

Tipy na darčeky k výročiu - fotokniha, fotoobraz na plátne, kvalitné fotky rozmer A4
Tehotenské fotenie - fotky vytlačené vo fotoknihe - sentimentálny darček k výročiu svadby

Tieto typy darčekov sú niečo, čo si ani človek neuvedomí, že “potrebuje” do kým ich nedrží v ruke a nelistuje si v nich spolu s rodinou.

Poďte sa teda pozrieť, ktoré spomienkové foto darčeky som tento rok na výročie vybrala na stránke Tiskarik.cz pre manžela ja? A keďže to už mám otestované, viem ich odporučiť aj vám:

Fotoobraz na plátne - dokonalý darček k výročiu svadby

Fotoobraz na plátne

Ak máte dostatok miesta a fotku, ktorá za to stojí, určite odporúčam fotoobraz na plátne. Môj manžel bol veľmi príjemne prekvapený kvalitou a celkovým vyhotovením a dokonca zabalením fotoobrazu.

Na fotoobraz som vybrala jednu spoločnú fotku z tehotenského fotenia a vyzerá takmer ako maľovaný obraz. Fotoobraz má úžasné prevedenie. Farby sú sýte a pôsobí ako by bol až mierne 3D, vďaka super farbám a tieňom na fotke.

Fotoobraz na plátne z Tiskarik.cz - kvalitná tlač - dokonalý darček k výročiu svadby

Mám pre vás ale aj malé odporúčanie, chytajte ho čo najmenej a zároveň čo najviac na kraji keď ho budete vešať na stenu. My sme si na ňom urobili pár zbytočných odtlačkov. No našťastie po zavesení ich vôbec nie je vidieť ale nabudúce si na to dáme určite väčší pozor.

Luxusná tlač na plátne - fotoobraz z Tiskarik.cz - darček k výročiu

Myslím, že u môjho manžela vyhral na plnej čiare práve tento spomienkový darček k výročiu práve vďaka kvalite a vďaka tomu, že teraz ho máme každý deň na očiach. Fotoobraz nám dokonale ladí k izbe v ktorej je zavesený a je radosť naň pravidelne pozerať. Dnes už pozerám na to veľké brušku a potom na našu dcérku, ktorú držím v náručí a už tomu skoro ani nemôžem uveriť, že práve tam sa zmestila. 🙂

Fotokniha – veľkosť A4

Ako ďalší darček k výročiu som zvolila fotoknihu Exklusiv lay-flat v klasickej pevnej väzbe. Rozdiel od bežnej fotoknihy je v tom, že fotky vo vnútri sú na veľmi hrubom papieri. Oproti bežnej klasike, tak kniha pôsobí oveľa luxusnejšie.

Tip na darček k výročiu - luxusná fotokniha plná spoločných spomienok

Moje osobné odporúčanie je ju použiť skôr na menšie množstvo fotiek aby fotokniha nebola príliš hrubá a zároveň aby ste v nej ale zachytili to podstatné. Napríklad nám sa do fotoknihy zmestili všetky fotky z tehotenského fotenia. Fotokniha Exklusiv lay-flat má okolo 13 strán a väčšinu fotiek som dala buď na celú stranu alebo dokonca na dvojstranu.

Fotokniha - dokonalé miesto pre uloženie spomienok - darček k výročiu svadby z Tiskarik.cz

Chcela som aby každá fotka vyznela, takže žiadne natláčanie čo najväčšieho počtu fotiek na jednu stranu. Myslím, že pri tomto type fotoknihy sa to neoplatí a užijete si ju viac s menším počtom fotiek. Napríklad pri svadobných fotkách by som tam ja osobne dala len niekoľko najkrajších portrétov.

Kvalitná fotokniha - tipy na darčeky k výročiu
Kvalitná fotokniha s hrubými stranami - tipy na darčeky k výročiu
Luxusná tlač fotoknihy ako darček k výročiu svadby

Fotografie vo formáte A4

A ako posledný foto darček som dala konečne vytlačiť do rámikov pár svadobných fotografií. Fotoknihu zo svadby už máme, aj keď plánujem ešte vytvoriť fotoknihu čisto s našimi portrétovými fotkami z fotenia na Oravskom hrade.

Kvalitná tlač fotografií - svadobné fotografie formát A4 - skvelý darček k výročiu svadby

Konečne po 2. rokoch máme vytlačené aspoň 2 väčšie fotky zo svadby. Tie už zdobia našu spálňu. Sú približne vo veľkosti A4 a opäť nás veľmi príjemne prekvapila kvalita tlače a foto papiera.

Tipy na darček k výročiu svadby - kvalitná tlač svadobných fotiek

V Tiskarik.cz si na kvalitu materiálov skutočne potrpia. Fotky sú na hrubšom papieri a na fotke môžete v podstate vidieť ako krásne sa leskne satén na mojich svadobných šatách. Takže ak máte kvalitné fotky, určite sa ich oplatí vytlačiť práve v takomto väčšom formáte. Užijete si na nich každý jeden detail.

Tiskarik.cz - kvalitná tlač fotokníh, fotiek a fotoobrazov na plátno

Verím, že som vás aspoň trošku inšpirovala mojimi osobnými tipmi na darček k výročiu. Takýmto darčekom určite milo prekvapíte a potešíte svoju polovičku. Prajem vám výročie plné romantiky a lásky. 💕

Tipy na darčeky k výročiu pre muža aj ženu - fotokniha, fotoobraz na plátne, kvalitné fotky rozmer A4

PS: Na webe Tiskarik.cz si môžete dať vyrobiť aj mnoho ďalších produktov, napríklad svadobné oznámenia, míľnikové kartičky či fotohrnčeky alebo fotokalendáre.

Ďakujem Tiskarik.cz za zhmotnenie našich spomienok a spoluprácu na tomto článku.

    Zanechať odpoveď

    12 + 6 =