0

O mne

Lucia's Blog.sk - O mne

Vitajte volám sa Lucia. Online svet ma vždy bavil a tak som sa rozhodla vytvoriť si v ňom svoj vlastný priestor. Rada zdieľam svoje zážitky a skúsenosti. Povedala som si, prečo to všetko nedať na jedno miesto? A tak vznikol môj lifestylový blog pod jednoduchým a výstižným názvom – Lucia´s Blog. Nájdete tu všetko možné, či už sú to príspevky o cestovaní, módekozmetike a svadbe, ale aj o knihách alebo čomkoľvek, čo ma zaujme. Na začiatku ste na blogu mohli nájsť najmä nail art, ale postupne som sa začala venovať viac aj iným témam, ktoré ma bavia.

Teraz už dosť o Lucia´s Blog, keďže ste v sekcii O MNE určite sa teda chcete dozvedieť niečo viac o mne. 🙂 Pochádzam z Oravy, ale prežila som množstvo letných prázdnin v Bratislave. Som ukecaná a veľmi usmievavá. No som aj vážna a hanblivá #restingbitchface.

Keď sa cítim dobre je ma plná miestnosť. Žila som rok v Írsku a od vtedy je to môj druhý domov. Angličtinu zbožňujem, preto som ju ďalej študovala v Nitre a keď som sa rozhodla študovať marketing a manažment v Banskej Bystrici, podmienkou pre mňa bolo, že to musí byť v angličtine.

Parádila som sa už od detstva, no keďže som mala krátke vlasy, ktoré sa nedali veľmi vyčesať do účesov vynahradila som si to až ako 20 ročná. Sama som sa naučila z YouTube ako si spraviť krásne účesy. Vlastne to ma inšpirovalo začať môj vlastný blog a časom k nemu pridať Youtube kanál. Vidíte a sme na začiatku. Verím, že všetky veci v živote sa postupne spájajú, ale vidíme to vždy až retrospektívne.

A čo do budúcna? Snívam o tom, že budem žiť v Taliansku niekde pri mori. (Milujem cestoviny a pizzu.) Slnko a leto to je moje. Síce som z Oravy, no je mi stále zima. Rada cvičím jógu. Chcem precestovať celú Európu. Možno mať vlastný beauty salón či obchodík (taký malý online obchodík nájdete aj tu na blogu, takže to si možno môžem odškrtnúť?) . Mám mnoho snov a jedným z nich je aj to, že tento blog bude pre vás miestom plným inšpirácie a pozitívnej energie. Chcem aby ste tu našli dobré rady, objavili niečo nové alebo sa zabavili.

Som rada, že ste tu u mňa na návšteve tak vstúpte a nechajte sa inšpirovať.

LuciasBlog - podpis

PS: v prípade záujmu o spoluprácu ma prosím kontaktujte na luciasblogsk@gmail.com

PPS: Áno vzadu za mnou stojí môj úžasný manžel, ktorý ma v tomto mojom sne o blogovaní a youtubovaní vždy podporoval. 🙂