0
Lifestyle Mama blog

Čo to bude chlapček alebo dievčatko? #BabySuja2021

23. februára 2021
Čo to bude, chlapček alebo dievčatko? Tehotenské fotenie

Ahojte,

je to konečne tu, rozhodli sme sa prezradiť aj vám na blogu pohlavie nášho milovaného bábätka.

Priznám sa, že som neplánovala nechať si to pre seba až tak dlho. Nakoniec to tak vyšlo a fotky máme rovno z nášho tehotenského fotenia s Memo, ktorých už z môjho blogu určite poznáte.

Fotili naše zásnubné fotky, svadobné fotky, fotky na svadobnej ceste na Sicílii a teda teraz tehotenské fotky. Povedať, že sme si ich obľúbili by bolo understatment.

Chlapček alebo dievčatko?

Zaujímavé bolo aj tipovanie pohlavia v okolí. Pred tým ako som mala bruško alebo kým bolo ešte celkom malé tipovali mnohí dievčatko. Keď som začala zverejňovať foto na nete, veľa kamošiek zas tipovalo chlapčeka. Ja som si urobila aj malú štatistiku, len tak zo srandy v rodine, a potom aj na IG (63% dievčatko, 37% chlapček).

A je to… malá PRINCEZNÁ

Čakáme dievčatko, našu krásnu úžasnú dcérku a už sa na ňu veľmi tešíme. Už teraz je s ňou zábava a tešíme sa keď ju budeme mať v náručí. Rodičia ťa zbožňujú, princezná.

Ako sme to oznámili rodine a kamarátom?

Že čakáme dievčatko sme oznámili rodine počas Vianoc, aj keď to teda nevyšlo celkom ako malo kvôli pandémii a covidu, napriek tomu to bolo milé a aspoň trošku podľa mojich predstáv. Do zlatej krabičky som zbalila šatočky pre malú a tie si naša rodina rozbalila ako darček.

Tehotenské fotenie

A pridávam ešte pár fotiek z nášho tehotenského fotenia s princeznou v brušku. Už teraz sa teším na ďalšie fotenie keď ju budeme mať v náručí. Toto nie je všetko, ďalšie pribudnú na blog zas nabudúce.

Mám tu nejaké budúce mamičky? Alebo budúcich rodičov, ktorým sa rozrastie rodinka v roku 2021? Pochváľte sa či budete mať dcérku alebo syna? Stihli ste alebo plánujete tiež tehotenské fotenie?

    Zanechať odpoveď

    4 × two =