0
Lifestyle Svadba

Naša svadba: Svadobné fotenie na Oravskom hrade

30. mája 2020
Svadobné fotenie na Oravskom Hrade - nevesta a ženích

Pár dní dozadu sme oslávili naše prvé výročie svadby a tak som sa opäť dostala k ďalšiemu svadobnému článku. Napájame sa na článok o svadobnej príprave a líčení, kde som vám opísala ako sme strávili väčšiu časť nášho doobedia. Teraz je čas na naše svadobné portréty!

Po prípravách nasledovalo svadobné fotenie na hrade

Po tom, čo sme sa prichystali, bol čas vyraziť na svadobné fotenie, ktoré sme mali dohodnuté od 11:00 do 13:00 na Oravskom hrade.

Pôvodne sme sa mali fotiť v iný deň ako v náš svadobný, no kvôli počasiu nám to vyšlo tak, že sme to museli stihnúť v deň svadby. Minulý máj bol totižto skôr ako bežný apríl.

Týždeň pred svadbou sa počasie zhoršilo ešte ooooveľa viac. No ja som verila, že na víkend sa vyčasí a tak sa aj stalo. Podobne to vyzeralo aj týždeň a víkend pred tým.

Po prípravách, ktoré boli nakoniec veľmi rýchle (môj svadobný makeup som urobila za pol hodinku), sme vyrážali už s miernym meškaním na hrad.

Ako doprovod som si zobrala moju družičku Angeliku a viezol nás náš kamarát Laci. Fotili nás naši úžasní Matt a Eri z Memo ale to už viete. 🙂

Eri mi dokonca požičala svoje tenisky, keďže som si vôbec neuvedomila, že hore kopcom to musíme vyšľapať. 😀

Svadobné fotenie na Oravskom hrade namiesto lodičiek tenisky
Svadobné fotenie na Oravskom hrade - nevesta v teniskách

Moje saténové lodičky teda zostali v aute a šlo sa na mini túru. Fotenie na Oravskom hrade sme dostali ako svadobný dar od Laciho a jeho priateľky Katky. Je to teda aj skvelý tip na darček. 😛

Prečo bolo fotenie na hrade jedným z najkrajších zážitkov celej svadby?

Musím priznať, že svadobné fotenie bolo pre mňa jedným z najkrajších momentov celej svadby a to hneď z niekoľkých dôvodov.

Svadobné portréty na Oravskom hrade

Ako prvé mali sme skvelý tím okolo nás. Okrem fotografov nám natočil pár záberov náš kamarát Olo, takže máme nie len fotodokumentáciu ale aj videjká.

A za druhé, veľmi som si užívala to, že sme tam v podstate len mi dvaja. Počas svadby ide všetko veľmi rýchlo (hlavne na hostine). Preto je úžasné keď máte chvíľku len pre seba aby ste si užili jeden druhého.

Tak ako by to v svadobný deň vlastne malo byť. Neviem to ani až tak dobre opísať (a to už je čo povedať) ako úžasne a kľudne som sa vtedy cítila.

Za tretie, všetci návštevníci hradu boli veľmi milí, tlieskali nám ale zároveň boli aj ohľaduplní keď ich náš tím poprosil aby stáli ďalej a podobne. To bol tiež veľmi zaujímavý zážitok a potlesk máme zachystný aj na videjku. 🙂

Počas fotenia sme mali čas aj na trochu srandy. Nikto nečakal (dokonca ani ja sama), že ja ako prvá budem iniciovať “bitku”. 😀 Nakoniec z toho vyšli veľmi milé fotky.

Po fotení a pred sobášom som ešte stihla odvoliť, keďže v ten istý deň prebiehali voľby do EU parlamentu.

Svadobné fotenie na Oravskom hrade preto patrí medzi moje top momenty z našej svadby. Ďalší úžasný moment bol náš prvý manželský tanec a obrad. Ale o tom vám napíšem viac zas nabudúce.

Fotky: Memo photo agency, Svadobné šaty: Svadobný salón Jadei

Kde ste mali svadobné fotenie vy alebo kde plánjete fotiť svadobné portréty?

LuciasBlog - podpis

    Zanechať odpoveď

    15 − 13 =