0
Lifestyle Mama blog Rôzne Tipy & Triky

10 inšpirácií na dekorácie a nábytok do detskej izby – Wishlist

23. apríla 2021
10 inšpirácii na dekorácie a nábytok do dievčenskej detskej izby - interiérový dizajn

Ako už asi mnohí viete, momentálne sme vo fáze intenzívnej prípravy výbavičky pre našu malú princeznú. 👶 🎀 Napriek tomu, že väčšinu tých najdôležitejších vecí máme, zatiaľ sme nekupovali takmer žiadne špeciálne dekorácie či hračky. 🧸

Môj plán je tieto vecičky dokúpiť až po príchode z pôrodnice. No a to znamená, že čokoľvek čo ma zaujme si ukladám do wishlistu. 📝 V prvých mesiacoch bude malá spávať s nami, takže detskú izbu ešte nezariaďujeme.

Napriek tomu už mám vyhliadnutých pár kusov nábytku, po ktorých pokukujem. Časť vecí z môjho wishlistu som sa rozhodla zazdieľať aj s vami tu na blogu, možno vás inšpirujú pri zariaďovaní detskej izby pre vaše dieťatko. ☺️

Všetky fotky produktov nájdete na jednotlivých e-shopoch, do článku som vybrala len malú časť z nich. Taktiež čoskoro pridám článok s vecami z výbavičky, ktorú máme nakúpenú ešte pred príchodom malej. Bola som veľmi organizovaná a výbavičku som mala v podstate pripravenú vo 8. mesiaci.

Inšpirácie na dekorácie do detskej izby pre dievčatko

Začnem s dekoráciami, keďže tie už budem môcť čoskoro aj ja začať kupovať. Pár by sa nám ich do spálne ešte zmestilo aj keď už nám začína byť priestor trošku tesný. 😀

Závesná dekorácia obláčik Shiny - White
Závesná dekorácia obláčik Shiny – White

Závesná dekorácia obláčik Shiny – White

Nádherná dekorácia či už nad postieľku alebo v spojení s baldachýnom a malým hracím kútikom. Ja osobne by som to mala najradšej podobne ako je dekorácia nafotená na produktových fotkách spolu s baldachýnom. To je môj sen pre našu dcérku do jej detskej izby.

No na zatiaľ, si to viem predstaviť aj u nás v spálni či už nad postieľkou alebo prebaľovacím pultom. Obláčikovú/oblohovú tému som si za posledné obdobie veľmi obľúbila a obláčikov už mám kúpených pre malú niekoľko, či už vo forme vankúšika alebo svetielka.

Dekorácia na stenu keramický balónik ByON

Ďalšia rozkošná dekorácia, ktorú by sme teoreticky vedeli využiť už teraz je tento krásny keramický balónik na stenu. Za mňa je to nádherná dekorácia a páči sa mi aj výber farieb.

Nálepky na stenu Nature - pivonky - ružové v detskej izbe
Nálepky na stenu Nature – pivonky – ružové

Nálepky na stenu Nature – pivonky – ružové

Nálepky na stenu by som určite použila až v detskej izbe. Veľmi sa mi zapáčili kvety a kvetované vzory. Oslovili ma aj pri kúpe oblečenia pre malú a už teraz pre ňu mám rozkošné kvetované bodyčka, nohavice a šaty.

Dekoračný balón, púdrový - Malý balón
Dekoračný balón, púdrový 

Dekoračný balón, púdrový

Myslím, že môžete vidieť aký štýl dekorácií sa mi páči. Ďalší balón tentokrát trošku iného štýlu ale opäť rozkošná dekorácia, ktorú si viem hneď predstaviť v našej spálni. Je pravda, že asi by som si mala vybrať, ktorú závesnú dekoráciu potom použijeme a nekombinovať to všetko spolu… No tento dekoračný balón je mojím favoritom.

Zrkadlo Metoo na stenu – Hviezda

Zrkadlo v tvare hviezdy by nám ladilo s témou oblohy/obláčikovou témou. Na výber sú aj rôzne ďalšie tvary.

Inšpirácie na nábytok do detskej izby pre dievčatko

Quax detské kresielko s vysokým operadlom ružové
Quax detské kresielko s vysokým operadlom ružové

Quax detské kresielko s vysokým operadlom ružové

O detskom kresielku pre svoje dieťa som snívala ešte pred tým ako som bola vôbec tehotná. Podľa mňa patrí medzi tie najrozkošnejšie nábytky pre deti. 💺 Toto ružové si viem predstaviť ako dokonalý doplnok do dievčenskej detskej izbičky. 💝

Detská drevená hojdačka Simple Pink

Ako dieťa som zbožňovala našu detskú hojdačku na záhrade u babky. Keby som vedela, že takú môžem mať aj doma, nezastavili by ste ma. 😀 Táto hojdačka, ktorá je vhodná do interiéru, na terasu alebo dokonca na záhradu je mojím splneným snom pre moju dcérku. Snáď sa jej hojdanie bude páčiť aspoň tak ako mne. 👧

Detská posteľ – biely domček Martin

Áno, aj ja som prepadla domčekovému trendu. 🏡 Páčia sa mi postieľky, komody či knižnice v tvare domčekov. 🛌 Aj keď, keby som si musela vybrať, asi ma najviac baví postieľka, lebo pôsobí ako taký mini bunkrík. Uvidíme, či mi to vydrží do čias keď budeme reálne zariaďovať detskú izbu a nejaký ten domček sa tam objaví.

Regál Luna

Ako som spomenula vyššie, páčia sa mi aj knižnice v tvare domčekov, no nechcela by som to prehnať a tak je možné, že by som stavila skôr na klasiku. Regál Luna je ideálnym do dievčenskej izby. Jednoduchý ale zároveň ozdobný. Okrem toho k nemu máte na výber množstvo iného zladeného nábytku.

Montessori dúhová hojdačka 5v1 natur
Montessori dúhová hojdačka 5v1 natur

Montessori dúhová hojdačka 5v1 natur

Tak toto je kúsok, po ktorom pokukujem už dlho a je určite jeden z top na mojom wishliste pre malú. Považujem ho aj za super darček napríklad ku krstinám. Opäť sa mi páči možnosť kombinovať ho s ďalšími produktmi. Viete tak vytvoriť ideálny hrací priestor pre dieťa v pohodlí domova.

Zapáčilo sa vám niečo z môjho wishlistu? Robíte si aj vy podobné wishlity pred tým ako nakúpite?

Nálepky na stenu Nature - pivonky - ružové - s kolískou
Nálepky na stenu Nature – pivonky – ružové

Všetky tieto produkty som ľahko našla cez Favi.sk, ktorým zároveň ďakujem za spoluprácu na tomto článku. *Použité fotky produktov sú z jednotlivých e-shopov.

    Zanechať odpoveď

    3 + 10 =