0
Kozmetika Recenzie

L’Oréal Paris Lash Paradise riasenka a podkladová báza – recenzia

30. marca 2021
L’Oréal Paris Lash Paradise predlžujúca riasenka pre extra objem - denné líčenie s riasenkou

Ahojte,

po dlhšej dobe sa budeme opäť venovať dekoratívnej kozmetike. Duo L’Oréal Paris Lash Paradise predlžujúca riasenka pre extra objem a L’Oréal Paris Lash Paradise podkladová báza pod riasenku používam už niekoľko mesiacov.

L’Oréal Paris Lash Paradise predlžujúca riasenka pre extra objem a podkladová báza pod riasenku

Momentálne sa síce líčim menej ale keď už sa líčim tak na mihálniciach skončia vždy tieto dva produkty. Očné tiene som poslednou dobou dosť vynechávala a aspoň ako malá kompenzácia boli nalíčené riasy.

Líčenie mihálnic s Lash Paradise riasenkou a podkladovou bázou

L’Oréal Paris Lash Paradise riasenku mám vo farbe Intense Black, pre ešte výraznejší efekt aby pri tom rúšku trošku vynikli oči, keďže ostatná časť tváre je v podstate zakrytá.

Riasy z blízka - líčenie s L’Oréal Paris Lash Paradise predlžujúcou riasenkou pre extra objem a podkladovou bázou

L’Oréal Paris Lash Paradise riasenka

Pri použití mojej prvej Lash Paradise riasenky (konkrétne Lash Paradise Extatic, recenzia je na odkaze) sa mi zdalo, že riasenka vyschla o čosi rýchlejšie ako bežne zvyknúť uschnúť. Na druhú stranu obidve Lash Paradise sú v podstate hneď “použiteľné”, keďže niektoré riasenky sa musia akoby zabehnúť.

Oranžovo-hnedé líčenie očí s Lash Paradise maskarou a podkladovou bázou

Zvyčajne sú o niečo vlhšie alebo naberajú viac produktu na začiatku. S Lash Paradise to ide hladko od začiatku. Túto mám už niekoľko mesiacov a problém s vysychaním zatiaľ nemám. Momentálne ju používam skôr príležitostne a všetko je v poriadku. Vždy ju ale používam v kombinácii s podkladovou bázou.

L’Oréal Paris Lash Paradise predlžujúca riasenka pre extra objem a podkladová báza - líčenie mihálnic

Mihálnice sa mi zdali už aj bez podkladovej bázy krásne zahustené a zároveň pekne prečesané, ešte kým som ju vyskúšala prvýkrát bez bázy.

Ak si ju dobre navrstvíte vie vytvoriť aj mierny efekt umelých mihálnic. Ja ju používam pravidelne s podkladovou bázou. Vtedy treba skutočne málo na každodenné nosenie, stačí si dať 1 vrstvu podkladovej bázy a pár ťahmi pridať riasenku.

Riasy - líčenie s Lash Paradise maskarou a podkladovou bázou

L’Oréal Paris Lash Paradise podkladová báza

Lash Paradise riasenku a podkladovú bázu som kupovala ako set vo výhodnom balení. Určite k riasenke doporučujem aj podkladovú bázu. Mne uľahčuje prácu.

Lash Paradise - oranžovo hnedé líčenie očí s riasenkou a podkladovou bázou

Stačí ju naniesť, chvíľku počkať a naniesť riasenku. Keďže je najskôr na mihálniciach biela a postupne stratí farbu, je jednoduché odhadnúť, kedy použiť riasenku. Aspoň mne sa osvedčilo ju nechať takto chvíľku preschnúť inak sa mi zdala príliš vlhká v kombinácii s riasenkou. Nemusíte sa na to ani nijako špeciálne sústrediť. Medzi tým si môžete naniesť napríklad bronzér alebo rozjasňovač.

Riasenka a podkladová báza Lash Paradise od Loreal

Set Lash Paradise určite odporúčam a to dokonca skôr ako samotnú Lash Paradise Extatic. Na fotkách môžete vidieť ako vyzerá priamo na nalíčených očiach. Toto bolo moje denné líčenie na prechádzku, takže s riasenkou som sa nijako špeciálne nehrala.

Lash Paradise Intense Black - oranžovo hnedé líčenie očí a červené metalické pery

Na nalíčenie očných tieňov som použila Revolution PRO Nath.

Skúšali ste túto kombináciu? Čo hovoríte na Lash Paradise riasenku a podkladovú bázu?

LuciasBlog - podpis

Ďakujem Notino za spoluprácu na tomto článku.

    Zanechať odpoveď

    nine + 14 =