0
Lifestyle Nezaradené Recenzie

Top bronzéry roku 2019

30. novembra 2019
Top bronzéry roku 2019

Ahojte, drahúšikovia,

už dlhšiu dobu sa vám chystám napísať o týchto mojich obľúbených bronzéroch. A dnes nastala tá chvíľa, keďže mi všetky dochádzajú, tak je najvyšší čas vám ich predstaviť a sebe dokúpiť nové balenie.

Svadobné líčenie

Výhodou je, že všetky sú cenovo prijateľné a spadajú do výhodnej cenovej kategórie. Začneme mojím momentálne najobľúbenejším a čo sa týka cena/výkon veľmi výhodným broznérom od Catrice, ktorý je na trhu už dlhšie. No vyslúžil si obdiv u viacerých mojich známych.

Catrice Sun Lover Glow

Tento skvelý bronzér ste u mňa na blogu už videli a to v čase, keď som ho predstavovala ako novinku. Veľmi ľahko sa s ním pracuje a používala som ho aj celkovo na konturovanie tváre. Odtieň 010 Sun-kissed Bronze je ideálny aby vám v zime ale aj v lete správne zvýraznil črty. Tvár vyzerá ako keby ste boli skutočne pobozkané slnkom.

Má v sebe síce jemnulinké trblietky ale nemusíte sa báť ho použiť po celej tvári, pretože ju len jemnúčko rozšiari. Je to vegánsky produkt. Ak náhodou použijete aj svetlejší make-up s týmto bronzérom si viete odtieň krásne doladiť a zjednotiť.

Svadobný make up

Rimmel Natural Bronzer

Priznám sa, že tento bronzér som už minula dávnejšie, takže musím trošku zaloviť v pamäti. Jeho veľkou výhodou je, že je vodeodolný a obsahuje taktiež SPF 15. Máte na výber z viacerých farieb ja som mala tuším Sun Kissed. Tento bronzér je matný bez akýkoľvek trblietavých čiastočiek, takže sa ním dá ľahko kontúrovať celá tvár. Hodí sa teda tým, ktorí celkovo preferujú matný vzhľad.

Mary Kay Face Make-Up Bronzing

Bronzér Mary Kay Face Make-Up Bronzing je najdrahším bronzérom z celej tejto partie a taktiež to je najdrahší broznér aký som kedy mala ja. Zatiaľ mi vždy pekne poslúžili bežné “drogériové” značky.

Ja mám doma odtieň Light/Medium a je to ideálny odtieň k mojej pleti. Tento bronzér obsahuje aj jemnulinké trblietky ale sú takmer nebadateľné. Ja som si to uvedomila, až keď som sa naň pozrela celkom z blízka. Čiže tiež je fajn pre tých, ktorí majú radi matný efekt. Trblietky len trošku osviežia bronzér na tvári.

Čo sa týka ceny musím priznať, že nevidím masívny rozdiel medzi Mary Kay broznérom a bronzérom Catrice. Aspoň nie až taký veľký aký je cenový rozdiel. No ak na to máte a chcete vyskúšať určite sa to oplatí. Nečakajte ale obrovské zázraky.

Svadobné líčenie, nanášanie rúžu

Dermacol Duo Blusher

Dermacol Duo Blusher je v podstate takou kombináciou bronzéru a rozjasňovaču, ktoré môžete spolu zmiešať alebo aplikovať oddelene. To je síce trošku náročnejšie a ja sama som to vždy používala spolu ale dalo by sa.

Tento bronzér je teda určeným skôr žienkam, ktoré preferujú trošku viac trblietok alebo teda nie celkom matný vzhľad. Ja mám odtieň 4 ale oproti bronzérom (a odtieňom) vyššie sa mi táto hnedá zdala trošku chladnejšia. Na mojej pleti to nevadilo no bežne preferujem teplejšie farby.

Na moje svadobné líčenie, ktoré ste videli vyššie na fotkách, som použila bronzér od Catrice lebo v tom čase bol mojou top obľúbenosťou.

Chceli by ste vedieť viac o produktoch, ktoré som použila na moje svadobné líčenie? Ak áno napíšte mi dolu do komentárov a ja pripravím článok. 🙂

 

 

LuciasBlog - podpis

Za spoluprácu na tomto článku ďakujem Notino.sk

    Zanechať odpoveď

    6 + 2 =