0
Lifestyle Mama blog Tipy & Triky

Príkrmy a skvelý pomocníci od Skip Hop pri učení sa samostatného jedenia

28. februára 2022
Príkrmy pre bábätká a jedálenská sada

Naša Valentínka má takmer 10 mesiacov a už je nejaký ten čas prikrmovaná. Tých prvých 6 mesiacov prešlo neuveriteľne rýchlo a vlastne nastal čas aby začala objavovať jedlo. Našťastie som bola pripravená a ešte pred pôrodom som jej zaobstarala aspoň pár prvých misiek.

Skip Hop - nádoba na susšienky a fľaša

No naša jedálenská výbava pre Valentínku sa postupne rozrastá. Najnovšie pribudli skvelý pomocníci od značky Skip Hop, ktorú najnovšie nájdete aj na Notino. Som veľmi rada, že Notino sa rozrástlo už aj o produkty pre budúce mamičky, mamičky a bábätká.

Skip Hop - nádoba na sušienky a nerezová fľaša

Za posledných 10 mesiacov som kupovala minimum kozmetiky, o to viac pozerám po “detských veciach” v akomkoľvek obchode/eshope. Vždy hľadám či by som nenašla niečo vhodné pre Valentínku. Myslím, že to teraz robím pri každom nákupe bez ohľadu na to v akom obchode nakupujem. 😅🧸

Nádoba na sušienky Skip Hop Zoo Llama

Či už je to oblečenie, veci z lekárne, doplnky do domácnosti. Vždy sa moja pozornosť tak akosi nenápadne presunie na hračky, bodyčka, plienky alebo detské poháriky. Je mi jasné, že to tak má nejedna mamička. Preto je super keď sa viacero vecí sústredí na jednom mieste.

Skip Hop Zoo - Llama

A tak keď robím objednávku kozmetiky pre seba, prekliknem (mysliac si, že to bude na chvíľku 😂 na sekciu Matka a dieťa a už hľadám najnovšie vychytávky do Valentínkinej výbavy.

Skip Hop rada produktov Zoo - fľaša a miska

Najnovšie som jej vybrala túto skvelú dvojicu od Skip Hop z rady ZOO – misku na snack Zoo Llama a nerezovú fľašu na vodu so slamkou taktiež Llama 🦙. Okrem toho máme ešte aj plastovú fľašu so slamkou z tejto rady ale je tam zvieratko Narval.

Valentínka s miskou na snacky a fľaškou na vodu
Miska na sušienky so špeciálnym systémom proti rozsypaniu - Skip Hop Llama

Skip Hop Zoo miska na sušienky

Jar sa blíži a tak mi je jasné, že budeme opäť tráviť veľa času vonku. Misku plánujem používať najmä na piškóty, sušienky a chrumky. Valentínka si ich bude môcť z nádobky vyberať sama bez toho aby príliš veľa trúsila alebo vybrala viacero kusov naraz. Miska je špeciálne navrhnutá, tak aby tam dieťatko ľahko vložilo ručičku ale zároveň aby sa z nej drobné sušienky nevysypali.

Valentínka a jej Skip Hop set Llama
Skip hop Zoo - miska na sušienky so špeciálnym systémom proti rozsýpaniu
Skip hop miska na sušienky pre bábätká
Llama Zoo Skip Hop

Je pre detičky od 12 mesiacov ale ja ju už používam teraz a Valentínka ju začne naplno využívať o pár mesiacov. Čo sa týka dizajnov, je ich mnoho, určite si vyberiete aj pre chlapčeka.

Llama z rady Zoo Skip Hop - nerezová fľaša so slamkou a miska

Skip Hop Zoo nerezová fľaša na vodu so slamkou

U nás sa osvedčil pohárik so slamkou avšak ten čo máme stále tečie keď ho berieme na cesty. (Pohárik so sosáčikom bol síce ok ale napríklad keď sedela Valentínka v kočíku len ťažko sa napila.)

Nerezová fľaška pre bábätká so slamkou Skip Hop Llama

Už dlhšie som sa pozerala po inom. Čítala som aj pár tipov na značky pohárikov, ktoré by nemali tiecť. Nakoniec keď som uvidela misku na snacky, rozhodla som sa vyskúšať od nich rovno aj fľašky.

Fľaška pre bábätká so slamkou Skip Hop Llama

Preto máme dve, nerezovú a plastovú. Obe majú slamku a objem 350ml. Nerezová fľaša je skôr širšia a kratšia zatiaľ čo plastová je dlhšia a užšia. Nerezová fľaša síce nie je termo ale ja osobne si myslím, že je trošku viac chránená pred slnkom hlavne v lete keď ju budem nosiť zavesenú na kočíku.

Skip Hop Llama - fľaška so slamkou na pitie pre bábätká

Plastová je podľa mňa praktickejšia v tom, že zatváranie sa zasúva dozadu a nevyklápa sa do vrchu ako na nerezovej. Nerezová vyzerá na prvý pohľad bezpečnejšie, čo sa týka pretečenia ale zatiaľ mi nepretiekla ani jedna. No priznávam, že som ich v taške mala len párkrát. (Ak by tiekli, tak info aktualizujem.)

Skip Hop plastová fľaša pre bábätká - Skip Hop Narval
Skip Hop Zoo Narval - plastová fľaša so slamkou

Výrobca píše, že sú od 12 mesiacov, no Valentínka mala pohárik zo slamkou, kde bolo doporučenie od 6 mesiacov a osobne nevidím nejaký špeciálny rozdiel medzi danými slamkami. Dala som jej oba vyskúšať už teraz a pije z nich úplne normálne, podľa mňa teda môžete pohárik skúsiť aj skôr ako v 12 m.

Llama Zoo Skip Hop produkty
Skip Hop set Llama - Leo a Valentínka

Za mňa sú to zatiaľ najrozkošnejšie poháriky, aké sa mi podarilo nájsť. Skip Hop rada Zoo má aj mnoho iných produktov ako tanieriky, príbory 🍽️ či dokonca batohy. 🎒

Nerezová fľaška pre bábäta so slamkou Skip Hop Zoo Lama

Papajú už vaše bábätká príkrmy? Máte tipy na nejaké zaujímavé produkty, čo sa týka kŕmenia?

Detská fľaška pre bábätká Skip Hop Zoo

Ďakujem Notino za spoluprácu na tomto článku.

    Zanechať odpoveď

    8 + one =