0
Kozmetika Tipy & Triky

Ako sa zbaviť kruhov pod očami?

25. júna 2014
Himalaya krém

Ahojte drahúšikovia:)

Máte kruhy pod očami a neviete ako sa ich zbaviť? Ja som si dlhú dobu ani neuvedomovala, že kruhy pod očami mám až kým mi to nepovedala jedna kozmetička, ktorú som navštívila. Odvtedy ich vidím na svojej tvári celkom jasne a rozhodla som sa, že s tým niečo urobím. Ako prvý som vyskúšala roll on od Nivei s Q10, aj keď je používanie roll onu celkom príjemné pretože je jemne chladivý nevidela som rozdiel v odtieni mojich panda eyes… Kruhy boli stále rovnako tmavé. Preto som pátrala ďalej a v DMke som objavila Himalaya Under Eye Cream, ktorý by mal odstrániť jemné vrásky a kruhy pod očami.

Himalaya krém 2

Dokonca bol práve v akcii a stál nejako do 5 eur. Krém sa používa 2 krát denne a to ráno a večer. Už po niekoľkých použitiach som videla rozdiel. Kruhy pod očami síce úplne nezmizli ale sú oveľa svetlejšie a moja tvár vyzerá prirodzenejšie a jednotnejšie, proste nevyzerám jak panda konečne:D Ráno ho zvyčajne používam tesne pred tým ako si nanesiem make up aby mi vyplnil drobné vrásky pod očami pretože make up by ich mohol zvýrazniť.

Okrem toho by som chcela začať využívať aj čisto prírodné tipy a triky napríklad prikladať plátky uhorky na oči, čajové vrecúška z čierneho a zeleného čaju (priložiť na oči po vylúhovaní a vychladnutí) alebo odličovací tampón namočený v studenom mlieku.

Cucumber_picture

Samozrejme v boji proti nemilosrdným kruhom pod očami je dôležité mať dostatok vody, spánku, pohybu a zdravej výživnej stravy:). Ale to predsa všetci viete:)

Ako bojujete s kruhmi pod očami vy? Čo najlepšie zaberá u vás?

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    5 × 1 =