0
Kozmetika Nail Art

Modrá bodkovaná manikúra

24. júna 2014
Modrá bodkovaná manikúra

Ahojte drahúšikovia:)

Dnes som sa konečne po dlhánskej dobe dostala ku svojmu blogu. Ospravedlňujem sa, že som tu dlho nič nepridala ale bakalárovala som:) a teraz sa vraciam na blog ako Bc. Som rada, že už mám po tom a môžem sa plnohodnotne venovať VÁM. Na dnešnú manikúru som si vybrala nový lak od Maybelline (odtieň 20 Uptown Blue). Takúto modrú som už dávno hľadala a som rada, že sa mi ju podrali nájsť. Zdobenie bolo inšpirované ručne robenou peňaženkou, ktorú som vyrobila z kartónu od mlieka počas Recytvorenia (viac o projekte tu).

Bodkovaná peňaženka a nechty

Bodkovaná peňaženka

Modrá bodkovaná manikúra 2

 

Použila som:

Použité produkty

Podkladová vrstva:

1. Sally Hansen – Miracle nail thickener

2. Avon – Nail experts gel strength base coat

Podkladová vrstva

Zdobenie:

3. Maybelline – Forever strong Super stay 7 days Gel nail color (2 vrstvy) Odtieň: 20 Uptown Blue

4. S-he – Lak na nechty quick dry Odtieň: 115 (biely)

5.  Essence – Colour and go Odtieň: 04 (tmavomodrý)

6. Essence – Colour and go Odtieň: 82 (sivomodrý)

Zdobenie

Vrchná vrstva/Top coat:

7. Sally Hansen – Insta dri, top coat

Sally Hansen top coat

Ďalšie pomôcky:

8. Avon – Zdobiace pero (gulička) + štetec

Postup:

Ako prvé som naniesla  1 vrstvu Sally Hansen – Miracle nail thickener a hneď po zaschnutí 1 vrstvu Avon Nail experts gel strength base coat. Potom som použila 2 vrstvy Maybelline – Forever strong v odtieni 20 Uptown Blue. Po uschnutí som zobrala zdobiace pero (môžete použiť zápalku) na ktoré som si nabrala malú kvapku bieleho laku S-he. Na malíčku som pomocou zdobiaceho pera vytvorila niekoľko bielych bodiek. Na prstenník som opäť použila zdobiace pero ale z druhej strany kde sa nachádza malý štetček, ktorým som si urobila bielu čiarku tesne pod tipom nechtu. Na túto bielu čiarku som ešte pridala srdiečko v tmavomodrej farbe (Essence – Colour and go Odtieň: 04).  Mini srdiečko som vytvorila pomocou zdobiaceho pera a to tak, že som urobila 3 bodky do tvaru srdca a nakoniec som ešte pridala bodku do stredu srdiečka v sivomodrej farbe (Essence – Colour and go Odtieň: 82). Prostredný prst som nezdobila. Ukazovák som zdobila podobne ako malíček spolu s prstenníkom. Na ukazováku som vytvorila biely tip, ďalej som pridala biele bodky (ako keby v cik-cak útvare) a voľný priestor som ešte vyplnila tmavomodrým srdiečkom a sivomodrým kvietkom s tmavomodrou bodkou v strede. Kvietok som vytvorila zo štyroch sivomodrých bodiek, ktoré som dala blízko seba aby sa dotýkali. Palec som ozdobila rovnakým spôsobom ako prstenník. Celú manikúru som zakončila so Sally Hansen – Insta dri, top coat, aby sa krásne leskla, rýchlo zaschla a dodala manikúre šmrnc:).

Sally Hansen Miracle nail thickener som použila, pretože som si chcela spevniť nechty. Myslím, že to stačí ako podkladová vrstva ale pre istotu som ešte použila tú od Avonu aby som sa vyhla akémukoľvek zafarbeniu nechtov. Čo sa týka bieleho laku od S-he neodporúčam ho na zdobenie pretože je príliš tekutý a v prvej vrstve nemá dostatočnú kryciu schopnosť čo je pri zdobení dôležité aj preto moje zdobenie vyzerá tak trochu roztrasene, ale kedže zatiaľ nemám iný použila som tento.

Páči sa vám výsledok? Ak vás moja manikúra inšpirovala a rozhodnete sa vytvoriť niečo podobné pridajte ju na môj FB LuciasBlog. Rada sa pozriem na vaše príspevky 🙂

PS: Potom ako som dokončila moju new mani som zistila, že S-he 279 ktorý mám doma sa oveľa viac hodí k mojej novej peňaženeke! Nevadí príde na rad nabudúce 🙂

S-he modrý

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

 

    Zanechať odpoveď

    19 + four =