0
Kozmetika Nail Art

Jewel Effect – manikúra

27. júna 2014
Special effect

Ahojte drahúšikovia:)

Najbližšie blogposty týkajúce sa nechtov budú z môjho “archívu”, keďže som sa učila nemala som čas  na blog, ale na manikúru som si pár krát našla čas:) V tomto prípade to nie je nič náročné:) Tak sa poďme pozrieť na to čo potrebujete aby ste vykúzlili tieto jednoduché ale efektné nechtíky:)

Special effect topper

Použila som:

Jewel effect nails

Podkladová vrstva:

1. Sally Hansen – Double Duty (Strenghtening base & top coat)

Sally Hansen Base and Top Coat

Zdobenie:

2. Maybelline – Colorama Odtieň: 45 (čierny)

3. Essence – Nail art special effect topper (Jewel effect) Odtieň: 30

Black and Jewel effect

Vrchná vrstva/Top coat:

Sally Hansen top coat

Postup:

Postup je veľmi jednoduchý ako už iste tušíte:) Ako prvé som naniesla 1 vrstvu Double Duty od Sally Hansen, po zaschnutí som použila čiernu Coloramu od Maybelline (2 vrstvy) na to som pridala 2 tenké vrstvy Nail art special effect topper od Essence. Počkala som 2 minúty a manikúru som zakončila pomocou Insta Dri.

Special effect topper essence

Topper od Essence sa nádherne trbliece a to hlavne na slniečku:) Tento topper som skúšala aj na fialový, žltý a svetlo modrý lak ale na svetlých farbách až tak nevynikne preto odporúčam aby ste ho používali na tmavšie farby. Najbližšie by som ho chcela vyskúšať s tmavomodrým lakom a výsledok vám tu určite postnem:) A keďže je piatok želám vám krásny víkend a manikúru vyskúšajte ak idete dnes večer na nejakú párty.

Special effect essence

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    9 + 4 =