0
Kozmetika

New In – Kozmetické Novinky

29. septembra 2015
New In - Kozmetické Novinky

Ahojte drahúšikovia,

minulý piatok som sa zastavila v DMke a nechcela som v podstate nič také nakúpiť ale nakoniec to skončilo takto. Mala som tam totižto zľavu 10% na celý nákup a platila len niekoľko dní a keď už som tam teda bola a videla to množstvo noviniek hneď som zmenila názor a povedala som si, že si vezmem niečo z toho pekne domov.

Kozmetické štetce

Kúpila som si rovno štyri štetce na make up. Od Essence boli tieto tri a štvrtý bola kabuki brush (5,29 e) od Catrice. Prvý štetec je klasika na tiene (1,39 e), ďalší je na lícenku (2,99 e) a tretí je rozkladací (nachádzajú sa v ňom angled brush, sponge, crease brush, cena 3,29 e). Keď som si ich kupovala ešte som netušila ako to vlastne funguje ale povedala som si, že to musím určite vyskúšať pretože v poslednej dobe stále niekde chodím a tak potrebujem niečo čo nezaberie veľa miesta a je praktické. Zatiaľ som ich nestihla otestovať no chcem pochváliť kabuki od Catrice, ktorá je veľmi jemnučká.

New In - Kozmetické Novinky

Make up

Infallible od L´Oreal je môj obľúbenec. Používam ho už asi tak rok a som s ním veľmi spokojná takže som si ho dokúpila do zásoby a okrem toho som zobrala ešte tento Maybelline Fit. Ten bol v zľave za 5,99 e a siahla som po ňom hlavne preto aby som ho mohla miešať s mojimi rôznymi svetlými odtieňmi takže som bola veľmi spokojná, že som ho nemusela kupovať v plnej cene. Prime and Fine korektor od Catrice som mala vyhladnutý už dávnejšie a tak som len využila príležitosť a kúpila som aj ten (4,19 e).

Lak na pečiatkovanie

Nail art stampy polish (1,59 e) od Essence je môj prvý lak na vytváranie pečiatok. Doštičku na pečiatky som si kúpila minulý rok v Prahe za 20kč a potom som si uvedomila, že k tomu potrebujem aj lak a tak som si chcela nejaké objedňať z netu lebo je ich tam množstvo na výber no nevedela som či sa mi to bude páčiť a či ma bude baviť používať pečiatku. Časom som na to úplne zabudla a keď som teraz videla tento lak (majú aj biely) hneď som po ňom skočila. Zatiaľ som nič čo tu spomínam nevyskúšala a o to viac som zvedavá ako bude aj tento lak fungovať a teda celé to pečiatkovanie. Ak sa mi to podarí určite vám tu o tom napíšem viacej:). Ešte treba dodať, že obidva sú matné.

Produkty na pery

Na pery som si kúpila obyčajný lesk lebo ten sa predsa vždy zíde a ešte jeden XXXL longlasting lipgloss od Essence, ktorý má matný efekt. Mám už jeden v červenej farbe (recenzia tu) a rozmýšlala som, že si kúpim ďalší v prirodzenejšej farbe a samozrejme tento bol tiež v zľave takže som neváhala.

New In - Kozmetické Novinky

Paleta tieňov All ABOUT NUDES

No a ako poslednú spomeniem paletku tieňov All about nudes eyeshadow (4,39 e). Na túto som oblzvlášť zvedavá. Páči sa mi, že veľa tieňov v nej je svetlých lebo presne to potrebujem. Mám Naked paletu, ktorá je moja najoblúbenejšia a pred letom som si kúpila aj Maybelline The Nudes (moju recenziu na The Blushed Nudes od Maybelline nájdete tu). V tomto období používam 95% času len a len tieto palety a čisto Nude tiene a často používam svetlé tiene zatiaľ čo tie tmavšie sú skôr v úzadí a tak sa mi v týchto paletkách mínajú svetlé tiene. Táto paleta ich má dostatok a myslím, že mi to trošku vybalancuje ten nepomer.

Ceny som vám tento krát vedela povedať presne lebo som si nechala bloček a ako som spomínala zatiaľ som nič s týchto vecičiek neskúšala ale dúfam, že si potom nájdem čas (a nezabudnem) sem pridať ešte nejaké recenzie.

 

Máte už niečo s týchto mojich noviniek doma? Ktoré produkty sa vám páčia najviac? Napíšte mi dolu do komentárov veľmi ma to poteší:)

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    5 − 4 =