0
Kozmetika

NAKED Urban Decay – paleta tieňov

30. apríla 2014
Naked Urban Decay - paleta očných tieňov

Ahojte drahúšikovia, konečne mi prišiel môj výročný* darček. Je to paleta tieňov od značky Urban Decay, ktorá sa volá NAKED a som z nej nadšená. Balenie a branding vyzerá vynikajúco.

Naked Urban Decay - balenie

  Prišla len dnes čiže skúšať ju budem niekedy v najbližšej dobe (ako sa poznám bude to určite hneď zajtra:D) a už sa neviem dočkať. Som zvedavá ako budú tiene pigmentovať a ako dlho vydržia. Naked Urban Decay paleta tieňov vnútro

Pôvodne som rozmýšľala nad Naked 3 ale pozerala som si k nej nejaké recenzie a rozhodla som sa, že začnem pekne od Naked potom možno skúsim Naked 2… Takže pôjdem postupne tak ako sa patrí:). Podľa recenzií čo som našla na nete táto prvá paleta je najuniverzálnejšia a vo väčšine recenzii sa spomínalo, že ju aj najčastejšie používajú.

Naked Urban Decay paleta neutrálnych tieňov

Naked má dvanásť tieňov neutrálnych farieb, z týchto všetkých sú 2 tiene matné a ostatné sú skôr lesklé. Čo som zistila o Naked 2 je, že nájdete v palete viac matných tieňov oproti Naked. Okrem toho niektoré tiene v Naked a Naked 2 sú si veľmi veľmi podobné. O Naked 3 som našla, že sa stále drží v škále neutrálnych tieňov ale skôr z odtieňmi do ružova a podľa názorov v recenziách sa tieto tiene nemusia hodiť ku každému typu pleti. V komentároch pod recenziami som našla, že Naked 3 sa hodí skôr ku svetlejšej pleti. Neviem to zhodnotiť, keďže ju nevlastním ale myslím si, že niečo pravdy na tom môže byť aj keď podľa mňa to nebude až také dramatické:).

Naked Urban Decay komletné balenie

Kompletná zostava:)

PS: K palete som ešte dostala vzorky primeru a nejaký šampón.

Primer samples a shampoo samples Primer vzorky

Aké sú vaše najobľúbenejšie značky a farby tieňov? Vlastníte tiež niektorú z Naked paliet? Podeľte sa s nami dolu v komentároch:)

(*pozn. výročný – k 5temu výročiu, ktoré sme oslávili s priateľom na začiatku apríla)

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    6 − 4 =