0
Kozmetika Recenzie

TOP produkty – rok 2014

2. februára 2015
Top produkty 2014

Ahojte drahúšikovia,

v tomto príspevku by som vám chcela predstaviť čo ma zaujalo najviac v roku 2014 čo sa týka kozmetických produktov. Už dlhšie som na zopár z nich chcela napísať aj recenziu no medzi tým už ubehla dlhá doba a tak si to teraz pekne ešte zhrnieme k roku 2014 aj keď už prešiel celý január nového roku. Tak dúfam, že vám to nebude vadiť:).

1. Miss Sporty – Peel off base coat (No remover needed)

Túto skvelú vecičku som si kúpila niekedy v decembri a hneď na tom som sa to rozhodla vyskúšať. Poďme si najskôr povedať, že čo to vlastne je. Je to podkladová vrstva, ktorá sa nanesie na nechet ako prvá. V tomto prípade musíte použiť hrubšiu vrstvu. Produkt je najskôr biely a postupne ako schne sa stáva priesvitným. Po zaschnutí môžete naniesť akýkoľvek lak na nechty. Pointa je vlastne v tom, že keď použijete túto podkladovú vrstvu lak sa vám bude dať odstrániť jednoduchým zlupnutím čiže nebudete potrebovať ani odlakovač. Ja osobne odporúčam túto podkladovú vrstvu hlavne ak idete použiť lak s trblietkami (alebo lak s pieskovým efektom), pretože trblietky sa veľmi ťažko odstraňujú a s klasickým odlakovačom to trvá celú večnosť. Toto vám 100% uľahčí život čo sa týka trblietok:)

Top produkty 2014 - Peel off base coat

2. Juli Rosse – Riedič laku

Riedič laku je skvelá pomôcka a keďže sa tento rok moja zbierka lakov prudko rozrástla  bolo mi jasné, že si ho budem musieť niekde v najbližšej dobe zohnať. Prvý krát som o tejto vecičke počula na Youtube a ako prvé mi napadlo, že si ho budem musieť zohnať niekde z Ameriky. Vôbec mi nenapadlo hľadať v nechtový e-shopoch čo mi neskôr odporúčila jedna moja kamarátka. Nakoniec som si ho dokonca nemusela ani objednávať online lebo som ho našla v miestnej drogérii. Takže ak máte radi laky na nechty a chceli by ste si urobim zbierku s riedičom na laky vám nemusí byť ľúto, že niektorý z nich nevyužijete pretože ak vám začne schnúť pridáte pár kvapiek a lak bude ako nový. Podobné nájtedte tu alebo tu.

Top produkty 2014 - Riedič laku

3. Sally Hansen – Miracle nail thickener

O Miracle nail thickener som napísala príspveok hneď ako som si ho kúpila a sľúbila som, že ešte napíšem či teda funguje a ako som s ním spokojná. Ak ste nevideli prvý príspevok nájdete ho tu. Môžem povedať, že ja som s ním veľmi spokojná. Kúpila som si ho hneď po tom ako som si dala gélové nechty a skutočne mi ich to spevnilo pretože po gelačoch boli dosť oslabené. Nechty sa dali do poriadku celkom rýchlo. Určite si niečo podobné zaobstarajte ak máte slabšie nechtíky a aspoň raz za čas si ich prelakujte takýmto spevňovačom a to aj v prípade ak si nechty vôbec nelakujete.

Top produkty 2014 - Sally Hansen

4. S-he – nail oil pen

Absolútne skvelý nápad dať olejček na nechty do pera, ktoré môžete mať vždy zo sebou a kedykoľvek ho vytiahnuť a jednoducho použiť. Jeho najväčšou výhodou je to, že vám olejček nevytečie a keď si ho aplikujete okolo nechtov nikdy si ho nedáte príliš veľa. Olejček za veľmi rýchlo vstrebe a za pár minút máte krásne vyživené okolie nechtov bez toho aby ste mali mastné celé ruky. Ja ho nosím stále v kabelke a toto je určite jedna s TOP vecí čo by ste mali vyskúšať ak nie ste spokojné so stavom svojich nechtov a nechtovej kožičky.

Top produkty 2014 - Nail oil pen

Keďže tento post je už teraz dlhánsky zajtra hneď ráno nájdete na blogu pokračovanie:).

 

Zaujal vás niektorý s produktov alebo máte doma niečo podobné? Aká je vaša skúsenosť s týmito kozmetickými produktmi?

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    17 + ten =