0
Kozmetika Recenzie Svadba

Starostlivosť o pleť týždeň pred svadbou s maskami Wedding Sheet Masks od Koriky

6. novembra 2019
Wedding Sheet Masks od Koriky - obal

Ahojte, budúce nevesty,

ak sa váš svadobný deň blíži závratnou rýchlosťou, je najvyšší čas porozmýšľať ešte nad poslednými kozmetickými prípravami vašej pleti.

A ja mám pre vás ideálnu kombináciu masiek na posledných 7 dní pred svadbou. Sú ňou Wedding Sheet Masks od Koriky, ktoré mi poslali z Notina ako malý svadobný darček a ja som ich s radosťou vyskúšala.

Korika Wedding Sheet Masks

Aj keď sa musím úprimne priznať stihla som to až po svadbe. Môj posledný predsvadobný týždeň bol extrémne hektický, o čom si môžete prečítať viac tu. Masky som vám ale podstivo ukázala aj na mojom Instagrame, takže ak ma tam ešte nesledujete šup šup, nájdete ma pod menom @luciasblogsk. Ale teraz už späť k maskám.

Kompletné balenie masiek Wedding Sheet Masks od Koriky

Takto vyzerá celý balíček Korika Wedding Sheet Masks a obsahuje:

  • KORIKA StarBeauty čistiaca plátená maska s aktívnym uhlím
  • KORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktom
  • KORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátená maska s 24karátovým zlatom
  • KORIKA SciBeauty hydratačná maska na pery
  • KORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechty
  • KORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechty

Masky Korika na dokonalú pleť a pokožku pred svadbou

Gratulácia k svadbe od Notina

Mne Lenka z tímu Notino, poslala spolu s balíčkom takýto milý odkaz a masky boli zabalené v krásnej bielej krabičke (vyššie na fotke). Je to darčekové balenie, do ktorého si taktiež môžete dať zbaliť vašu objednávku, hlavne ak chcete kozmetiku niekomu podarovať.

Maska na pery - Korika SciBeauty Hydrogel Lip Mask

Začnem od produktov, na ktoré by som ja ako nevesta určite pozabudla a musím uznať, že asi preto som z nich bola najviac unesená.

KORIKA SciBeauty Hydrogel Lip Mask

Maska na pery, skvelý vynález! Priznám sa, že svojim perám niekedy venujem len malú pozornosť, čo sa týka starostlivosti, aj preto ma táto maska tak ohúrila. Po 20 minútach pôsobenie (a zaručeného ticha 🙂 ) pery krásne vyhladila, príjemne schladila a trošku aj napumpovala.

Je to skvelá maska na hydratáciu, presne tak ako to má v názve. Bonusom je, že si viete lepšie predstaviť ako by ste vyzerali s väčšími perami. 😀 Mne sa moje zväčšené pery celkom pozdávali. 😀

Korika SciBeauty hydrogel lip mask

Korika SciBeauty - maska na pery

Pery po použití masky na pery Korika SciBeauty

Na fotke vyššie môžete vidieť moje pery po použití masky, neviem či to spozorujete ale sú krásne hydratované. Čo by som ešte určite odporučila pri všetkých týchto maskách je, použiť ich počas relaxu, napríklad keď budete pozerať váš obľúbený seriál.

Ak sa budete príliš pohybovať nebudú vám dobre držať ale naopak skôr zavadzať. Túto masku doporučujem použiť 1 až 2 dni pred svadbou.

Maska na hydratáciu pier SciBeauty od Koriky

Hydratačná maska na pery Korika SciBeauty

Okrem masky na pery ma veľmi oslovili maska na ruky a maska na nohy, keďže to je niečo čomu venujem zvyčajne taktiež malú pozornosť.

Krém na ruky je síce niečo, čo používam pravidelne ale takú masku na nohy som vyskúšala prvýkrát a verím, že nie posledný.

Taktiež sa mi veľmi páči, že tento svadobný balíček sa o vás, ako o nevestu, postará kompletne. Predsa len počas svadby majú mnohé nevesty sandálky, kde je odhalená aj noha.

K tomu je ideálne, keď ide svadobná obrúčka na krásnu jemnú a farebne zjednotenú rúčku. Veď keď si už dá vaša nechtárka toľko práce s manikúrou treba sa aj o ruky postarať komplexne.

Regeneračné masky na nohy a ruky - Korika SciBeauty

KORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechty

Po použití tejto masky som bola prekvapená úžasnou hydratáciou rúk. Odporúčam použiť masku (to isté platí aj s maskou na nohy) večer pred spaním, tak vám ich bude maska hydratovať ešte aj počas noci.

Aplikácia masky na ruky SciBeauty od Koriky

Pri použití sa pripravte, že maska bude studenšia. Keďže ja som zimomravá a mávam studené ruky a nohy, chvíľku mi trvalo zahriať sa, no stálo to zato. 🙂 Pokožku na rukách zanechala hodvábne jemnú a voňavú.

Taktiež dodáva pokožke na rukách výživu, regeneruje, hydratuje a odstraňuje pigmentové škvrny. Posilňuje aj nechty a predchádza ich lámaniu a štiepeniu. V maske nájdete napríklad výťažky z Aloe, hodvábu, koreňa zázvoru a bambucké maslo.

Korika masky SciBeauty na pery, ruky, nechty a nohy

KORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechty

Taká istá regenerácia, ako mojim ručičkám, bola dopriata aj mojim chodidlám. Tie boli po použití masky extrémne hodvábne asi aj z dôvodu, že im málokedy doprajem takýto luxus.

Zvyšok masky som sa snažila ešte, čo najviac votrieť do pokožky a keďže na noc nosím ponožky, myslím, že sa ešte účinok predĺžil.

Nižšie na fotke ma môžete vidieť oddychovať so všetkými možnými maskami naraz. 🙂 Chcela som byť efektívna a tak som si na tvár dala hneď aj StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktom + masku na ruky a nohy.

Korika Wedding Sheet Masks - masky na tvár, ruky a nohy

Maska obsahuje napríklad výťažky z mäty, rozmarínu, extrakt z levandule a bambucké maslo. Táto kombinácia vaše nôžky krásne rozmazná, zregeneruje, vyživý, hydratuje a pokožke navráti pevnosť.

Masky na tvár zo setu Korika Wedding Sheet Masks

Predsvadobné prípravy s maskami Korika Wedding Sheet masks na tvár

Korika StarBeauty masky na tvár

Tak keď už sme sa postarali o pery, ruky a nohy je čas na nevestinu tváričku, na ktorú sa bude upierať najväčšia pozornosť. Masky na ruky a nohy odporúčam použiť, podobne ako masku na pery, 1-2 dni pred samotnou svadbou.

Korika Wedding Sheet Masks - masky na tvár

KORIKA StarBeauty čistiaca plátená maska s aktívnym uhlím

S maskami s aktívnym uhlím mám už skúsenosti. U tejto je rozdiel najmä v tom, že je plátená a príjemne schladí pleť na tvári.

Aktívne uhlie krásne absorbuje prebytočný maz a stiahne rozšírené póry. Po použití masky som sa cítila veľmi sviežo a čisto, keďže výborne čistí pleť.

KORIKA StarBeauty čistiaca plátienková maska s aktívnym uhlím

Ako môžete vidieť, maska sa skladá z dvoch častí a je tmavá, jej zvyšky treba dobre zmyť. Masku nechajte pôsobiť až do zaschnutia, čo by malo byť 20 až 30 minút.

Pred použitím, ktorejkoľvek masky z tejto sady si dobre umyte (odlíčte) pleť a pokožku aby mohli aktívne zložky pôsobiť, čo najlepšie.

KORIKA StarBeauty čistiaca maska s aktívnym uhlím

Aktívne uhlie v čistiacej maske má za úlohu absorbovať mastnotu a stiahnuť rozšírené póry, zatiaľ čo bentonit pleť upokojí a čistí. Kaolín zas absorbuje nečistoty a prebytočný maz. Odporúčam ju použiť 5 až 7 dní pred svadbou.

Aplikácia masky na tvár KORIKA StarBeauty čistiaca maska s aktívnym uhlím

KORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktom

Hydrogélová maska so slimačím extraktom hĺbkovo hydratuje a intenzívne vyživuje pleť. Pleť je po nej krásne pružná a vypnutá. Na pleti sa ľahko uchytí, aj keď mne trošku nedržala okolo úst, počas aplikácie preto neodporúčam rozprávať, lebo vtedy začala padať. 🙂

Ako aj všetky ostatné masky zo setu, krásne vonia. Taktiež je chladivá, čo príjemne osvieži. Masku mám na tvári na fotke vyššie, kedy som naraz aplikovala aj masky na ruky a nohy. Odporúčam ju použiť 3 až 4 dni pred svadbou.

Korika masky na tvár StarBeauty zo Setu Wedding Sheet Masks

Svadobné masky Korika

KORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátená maska s 24 karátovým zlatom

Posledná maska v balení je rozjasňujúca maska s 24 karátovým zlatom, ktorá sa používa v 2 krokoch. Prvým je, že si nanesiete na vyčistenú pleť gélovú zložku – sérum, ktorý obsahuje viditeľné drobné kúsky 24 karátového zlata.

V druhom kroku si na toto sérum položíte rozjasňujúcu plátenú masku a necháte pôsobiť 15 až 20 minút.

Svadobná sada od Koriky - masky na tvár a telo

Maska znižuje teplotu pleti až o 5 stupňov a okrem 24 karátového zlata, ktoré pleť zregeneruje a má antioxidačné účinky, obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, tá pleť vypne, osvieži a hydratuje.

Maska pleti na tvári dodá prirodzenú vitalitu a luxusne ju rozmazná a to je presne to, čo chcete, 1 až 2 dni pred svadbou.

KORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatom - dvojkroková maska

Korika - svadobná sada masiek

Plánujete vyskúšať nejakú špeciálnu starostlivosť o pleť pred svadbou? Ak áno napíšte mi akú 🙂

LuciasBlog - podpis

 

*Ďakujem za spoluprácu Notino.sk

    Zanechať odpoveď

    twenty − two =