0
Kozmetika Lifestyle Tipy & Triky

Nápady na vianočné darčeky pre ženy, mužov a tipy na zdobenie tohto ročného vianočného stromčeka

9. decembra 2016
Vianočné darčeky pre ženu - tipy na darčeky pre ňu

Ahojte drahúšikovia,

mám tu dnes pre vás malý Gift Guide – vianočné darčeky pre ženu, ktorý som pôvodne písala pre Divine Jewellery.sk ak chcete tam nájdete jeho plnú verziu (tu). Chcela by som takéto príspevky pridávať o niečo častejšie a tak som si povedala, že môžem pomaly začať aj v starom roku. 🙂 Koláže ma veľmi začali baviť tak verím, že sa budú páčiť aj vám.

  1. Motivačný Print
  2. Šperky
  3. Hodinky
  4. Diár (a pekné pero s kryštálikmi k nemu)
  5. Elegantná prenosná nabíjačka
  6. Kvalitná kozmetika
  7. Rozkošná šálka
  8. Voňavá sviečka v peknom balení
  9. Kniha
  10. Elegantná kabelka
  11. Výlet do Paríža (k tomuto bodu si určite potrebujete prečítať celý odstavec v článku 🙂 )

Vianočný stromček

Momentálne blogujem na “každu stranu” písala som článok na želania.sk o vianočnej výzdobe. Ak sa v najbližšej dobe chystáte zdbobiť stromček(y) tak ako ja určite si pozrite ako malú inšpiráciu. Viem, že mnohí zdobia stromček viac-menej, každý rok rovnako. Aj my to tak robievame ale vždy sa rada inšpirujem lebo stačí použiť zopár malých nových dekorácii a stromček hneď vyzerá inak. Pozriem si, čo je momentálne trendom a ak chcem tak si niečo z toho zoberiem. 🙂 Snáď aj vás inšpiruje. Našou poslednou inšpiráciu boli kvety ako dekorácia vianočného stromčeku.

drevevena-klavesnica

A inak na želaniach.sk nájdete aj tipy čo kúpiť svojmu partnerovi. Volá sa Vianočné darčeky pre neho – 10 tipov na skvelý darček (link tu). Čerpala som najmä z vlastných skúseností a musím uznať, že ja nemám skoro nikdy problém čo by som kúpila môjmu priateľovi . Môžte vyskúšať možno vám to tiež dodá nejakú extra inšpiráciu. 🙂

Tak nakoniec je tento blog post jedným veľkým vianočným mixom ale verím, že vám dobre poslúži 🙂 A inak ako ste na tom s darčekmi? Ja sa musím priznať, že som poriadne ešte nič nekúpila, čo je pre mňa veľmi nezvyčajné. Veľmi! Okrem toho sa už púšťam do zdobenia vianočných stromčekov. Vždy ich je niekoľko 🙂 zdobím totižto aj u starých rodičov a priateľových rodičov takže niekedy vyzdobím aj 4 stromčeky. Zvyčajne vám to všetko ukazujem na Instagrame (@luciasblogsk, @missluciadams, áno mám až dva 🙂 ). Tento rok pribudli aj InstaStories takže tam toho tiež kopec nájdete.

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

Zdroj fotky: Vianočný stromček – Lillian Hope Designs, Drevená klávesnica, koláž som vyrobila sama

    Zanechať odpoveď

    five + sixteen =