0
Kozmetika Nail Art

Catrice – Butterfly Kiss Limited Edition manikúra

17. augusta 2015
Butterfly kiss 1

Ahojte drahúšikovia,

v minulom poste som spomenula nový lak od Catrice a práve ten hrá hlavnú úlohu v mojej najnovšej manikúre. Táto limitovaná edícia lakov má nádherné fľaštičky, ktoré sú ozdobené zlatými kvetinami a taktiež vrchnáčik je zlatý.

Butterfly kiss 2

Práve obal ma očaril najviac, farba laku bola síce pekná ale podobných lakov mám už niekoľko no napriek tomu soms a veľmi tešila, že lak vyskúšam. Musím priznať, že lak sa mi tak zapáčil, že by som si ho nechala na nechtoch aj 2-3 týždne. Páči sa mi najmä v kombinácii s trblietkami alebo kamienkami, ktoré farbu osviežia a dodajú jej výraznejší look.

Butterfly kiss 3

Použila som:

Podkladová vrstva/base coat:

  • The gel nail polish od Essence – base coat
  • The gel nail polish od Essence – top coat

Butterfly kiss 5

Zdobenie:

  • Nails Inc. – floral street 072 – biely
  • Catrice – Butterfly Kiss
  • Paris Memories – strieborné trblietky
  • kamienky na zdobenie

Butterfly kiss 4

Odfotila som vám aj moju pedikúru lebo celkom ladila s manikúrou pretože som použila rovnaký lak so striebornými trblietkami.

Postup:

Prvý som naniesla base coat. Potom som naniesla 2 vrstvy laku od Catrice na všetky nechty okrem ľavého prstenníka a na ten som naniesla 2 vrstvy bieleho laku. Keď to všetko zaschlo naniesla som na biely lak veľa kamienkov a medzierky som ešte vyplnila striebornými trblietkami a to s pomocou pomarančového drievka. Aby kamienky držali pretrela som to celé jednou vrstvou top coatu. Ďalej som na prostredné nechty naniesla strieborné trblietky ale len približne do pol nechtíka. Na pravej ruke som ozdobila prstenník jednou vrstvou trblietok. V tomto prípade som nepoužila top coat pretože som už nemala dosť času takže som nechty nechala tak ako uschli.

Tip: Kvapnite si trblietavý lak na vreckovku a potom trblietky aplikujte pomarančovým drievkom tak tam vám tak ľahšie podarí dostať viac trblietok.

Akú manikúru najradšej nosíte v lete vy?

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    eighteen − eleven =