0
Kozmetika Nail Art

Cinderella od Essence – Prince Charming

18. augusta 2015
Cinderella od Essence Prince Charming 1

Ahojte drahúšikovia,

Cinderella edícia ma očarila hneď na prvý pohľad a tak som si kúpila nie jeden ale rovno dva laky na nechty. Začneme krásnou modrou farbou, ktorá je podľa mňa jedinečnou. Zatiaľ som žiadnu podobnú tejto nevidela. Odtieň sa volá Prince Charming.

Cinderella od Essence Prince Charming 2

Na túto manikúru som použila aj nálepky zo Cinderella edície pretože sú veľmi chutné. Plánovala som ísť aj na film ale to mi nevyšlo pretože vždy keď premietali tak som mala buď ja alebo moja kamarátku prácu a keď už sme to niekoľko krát zrušili už nás aj omrzelo stále na to myslieť a riešiť to.  Niektoré veci s tejto edície som nakúpila v DM práve teraz v zľavách tak ak ešte tento lak nemáte určite sa tam choďte čo najskôr pozrieť.

Cinderella od Essence Prince Charming 3

Použila som:

Podkladová vrstva/base coat:

  • The gel nail polish od Essence – base coat
  • The gel nail polish od Essence – top coat

Zdobenie:

  • Cinderella od Essence – 03 Prince Charming,  modrý lak
  • Cinderella od Essence – nálepky
  • Paris Memories – strieborné trblietky
  • kamienky rôznych tvarov (biele a žlté)

Cinderella od Essence Prince Charming 4

Cinderella od Essence Prince Charming 5

Postup:

Nechty som nalakovala base coatom potom som naniesla 2 vrstvy modrého laku Prince Charming. Keď všetko zaschlo na malíček, prostredný prst a ukazovák som nalepila Cinderella nálepky. Prstenníky som nalakovala 1 vrstvou laku s trblietkami a potom som tam aplikovala 3 kamienky slzičkového (nepravidelného) tvaru. Na prostredný prst som použila 2 kamienky slzičkovéo (nepravidelného) tvaru a na ukazovák som pridala 3 kamienky okrúhleho tvaru. Na palce som pridala 3 kamienky slzičkového (pravidelného) tvaru v žltej farbe. Všetko som pršla 1 vrstvou top coatu.

Cinderella od Essence Prince Charming 6


Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    4 × one =