0
Kozmetika Nail Art

Pink Prague Nails

27. augusta 2014
Pink Prague Nails 3

Ahojte drahúšikovia,

Prinášam vám manikúru spolu z výhľadom zo svetoznámeho Karlovho mostu. Fotky sú vo vnútri postu. Bohužiaľ sa mi nepodarilo zachytiť skutočnú farbu tohto neónovo ružového laku. Môžem vám len povedať, že poriadne svieti a je to skvelá farba na leto alebo ak chcete pritiahnuť pozornosť na svoje nechty. Ale dosť už bolo rečí tu ich máte:)

Pink Prague Nails 2

Pinka Prague nails 1

 

Použila som:

Pink Prague Nails 4 - used nail polish and tools

Odfotila som vám to takto všetko po kope, pretože som preč a takto to je asi najlepšie:).

Podkladová vrstva/Base coat:

Sally Hansen – Miracle Nail Thickener

Zdobenie:

Nail Enamel with hardener – Odtieň: Cotton Candy 022 (neónovo ružová), lak mám požičaný od mojej sestry a je dosť možné, že ho kúpila v Amerike. Nachádzajú sa v ňom extra jemné trblietky, ktoré ho robia ešte o niečo zaujímavejším:)

3D ozdoby/kamienky: malé mašličky

Ďalšie pomôcky:

Pomarančové drievko

Vrchná vrstva/Top coat:

Essence – Studion nails better than gel nails

Sally Hansen – Salon manicure Dry&Go Drops (na urýchlenie schnutia laku)

Postup:

Ako vždy najskôr som naniesla podkaldovú vrstvu, tentokrát Miracle Nail Thickener. Nasledovali až 3 vrstvy neónovo ružového laku lebo bol dosť priesvitný a aby skutočne vynikol potreboval aspoň 3 vrstvy. Potom som aplikovala mašličky a to tak, že som si kvapla trošičku priesvitného laku na miesto kde som chcela mašličky pripevniť a vzápätí som ich tam aj aplikovala. Nakoniec som všetky nechtíky zatrela top coatom od Essence a aby manikúra rýchlejšie uschla aplikovala som Dry&Go kvapky.

Akú farbu najradšej nosíte na nechtoch? Máte rady neónové laky na nechty? Páčia sa vám kamienky a 3D ozdoby na nechtoch?

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    five × three =