0
Kozmetika Nail Art

Black & White mani s mašľou a trblietkami

13. augusta 2015
Black&White mani 1

Ahojte drahúšikovia,

Manikúra tu nebola už ani nepamätám ako dávno. Tieto nechtíky môžete vidieť v outfit poste tu a tu. Nie som až takým veľkým fanúšikom čiernych nechtov ale táto manikúra patrí medzi jedny z mojich najoblúbenejších. Mám dve verzie pretože musím uznať, že tá mašla (ktorú uvidíte na fotkách nižšie) mi trochu zavadzala. Nakoniec sa mi táto verzia so striebornými trblietkami páči viac. Veľmi sa mi páči aj tá kombinácia čiernej a bielej.

Black&White mani 2

Black&White mani 3

Použila som:

Podkladová vrstva/base coat:

  • musím sa priznať, že si nepamätám lebo som ich robila už dávno ale myslím, že to boli tieto dva nové od Essence

Laky Black&White

Zdobenie:

Black&White mani 4

Postup:

Ako prvé som naniesla base coat. Po tom čo zaschol som naniesla na nechty 2 vrstvy čierneho laku, na všetky okrem prstenníkov pretože na tie som naniesla čierny lak iba na polku nechtu po tom čo všetko zaschlo som naniesla na prstenníky 2 vrstvy bieleho laku. Kým tieto zaschli na všetky nechty kde som použila čierny lak som pridala kamienky v tvrare slzičky. Tak kde som chcela uložiť kamienok som si dala malú kvapku priesvitného laku pomocou pomarančového drievka a potom pomocou toho istého drievka som si nabrala jeden kamienok a položila ho tam. Keď som toto dokončila na prsteníky som si prilepila mašličky (lepidlom na nechty ale môžete použiť aj priesvitný lak, ten však slabšie drží). Alebo teda je verzia kde naniesiete namiesto mašle trblietavý lak a ten som naniesla iba do polovičky nechtu. Nakoniec som všetko pretrela top coatom.

Tip: Kvapnite si trblietavý lak na vreckovku a potom trblietky aplikujte pomarančovým drievkom tak tam vám tak ľahšie podarí dostať viac trblietok.

Black&White mani 5

Black&White mani 6

Aké ozdôbky máte rady vy na nechtoch? Napíšte mi dolu do komentárov:)

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    4 + 10 =