0
Móda Outfity

Crop top a letné prázdniny

3. júla 2015
Crop top 1

Ahojte drahúšikovia,

prázdniny nám konečne začali a aj ja sa veľmi teším na krásne dva mesiace plné zábavy, oddychu a voľného času, ktorý môžem venovať svojím koníčkom a aj iným veciam, ktoré som počas školského roka zanedbávala . Už som stihla nazbierať asi 10 kníh, ktoré sa chystám prečítať a dúfam, že to teda stihnem lebo aj keď sa 2 mesiace zdá ako kopec času už teraz viem, že to prejde extrémne rýchlo, keďže mám už teraz naplánovaných niekoľko výletov.

Crop top 2

Crop top 3

Pred nedávnom som si uvedomila, že toto sú moje posledné prázdniny keďže ma čaká už len 1 rok na univerzite a preto si ich chcem skutočne vychutnať pretože táto kapitola môjho života sa pomaly uzatvára a slovo prázdniny už pre mňa nebude mať ten istý význam ako doteraz:) (aj keď budem robiť všetko preto aby som si v budúcnosti zabezpečila v lete čo najviac času na cestovanie a relax).

Crop top 4

A keďže je tu leto, teplo a prázdniny konečne som si nakúpila niekoľko crop topov. V podstate som doteraz vlastnila iba jeden, ktorý som si obliekla asi raz v živote napriek tomu, že crop topy zbožňujem na iných. Toto leto som sa teda rozhodla, že si ich nakúpim a proste ich budem nosiť. Toto je môj prvý outfit s crop topom a plánujem vám nafotiť ešte niekoľko, pretože som sa rozbehla až tak, že som v jeden deň nakúpila asi tri:)

Bohužiaľ na fotkách až tak nevyniká farba tohto crop topu lebo v skutočnosti má oveľa žiarivejšiu farbu, takú peknú neónovú. Ako vidíte mám na sebe svoje momentálne najobľúbenejšie kúsky a to je moja čierna kabelka a okuliare. Neviem prečo ale automaticky po nich siaham:). Na kabelke sa mi najviac páči mašľa a to, že sa krásne leskne a za malú nevýhodu považujem to, že boky sú mierne priesvitné čo pri čiernej farbe neprekáža ale napriklad na bielej a aj ružovej sú úplne priehľadné a síce je to štýlové ale ja nechcem aby niekto videl (ne)poriadok v mojej taške:D.

Crop top 11

Crop top 10

Crop top 7

Manikúru, ktorú môžete vidieť na fotkách ešte pridám aj v osobitnom poste. Nie som až taký veľký fanúšik obyčajných čiernych nechtov ale táto manikúra sa mi páčila až tak veľmi, že uvažujem nad tým, že budem čiernu využivať častejšie:)

Crop top 8

Crop top: H&M

Sukňa: po mamine

Topánky: z Írska

Kabelka: Carpisa

Náhrdelník: New Yorker

Shamballa: divinejewellery.sk

Okuliare: F&F

Prsteň: H&M

Náušnice: Lindex

Crop top 5

Crop top 9

Prajem vám nezabudnuteľné leto plné skvelých zážitkov.

 

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

 

    Zanechať odpoveď

    fourteen − five =