0
Lifestyle Móda Rôzne

Ako vyzerá zákulisie módnej prehliadky Lýdie Eckhardt?

10. mája 2017
Fotka s Lýdiou Eckhardt

Ahojte drahúšikovia,

aký bol váš predĺžený víkend? Môj bol veľmi príjemný. V sobotu som išla na predpremiéru módnej prehliadky Lýdie Eckhardt do Tatralandie. Prehliadka sa volala DREAMS a predstavovala sa tam nová kolekcia jar/leto 2017. Chcela som sa na ňu ísť pozrieť, už keď som si našla pozvánku na Facebooku, ale potom som na to zas zabudla a ani som nemala veľmi s kým ísť.

Tiež som si nebola istá ako to bude celé prebiehať, keď to bude v Tatralandii. No kamarátka Zuzka mi potom vysvetlila, že to je v Liptov Aréne. Do Tatralandie síce chodievame, ale musím sa priznať, že túto veľkú arénu som si tam nikdy nevšimla. 😀

So Simkou sme obliekali modelky

Na prehliadku som teda nakoniec v sobotu 6. mája išla, no nepozrela som si ju z hľadiska. Bola som totiž v backstage a pomáhala som jednej z modeliek obliekať sa do vybraných modelov, ktoré mala predvádzať. Musím uznať, že ma to veľmi bavilo. Všetci naokolo boli príjemný a celkom pohodový. Všetko som si správne zapamätala, ktorá kabelka a ktoré topánky ku ktorým šatám.

Krásne modely Lýdie Eckhardt

Mali sme podstivo pripravný zoznam, že k čomu patrí. V hlave som si to predstavovala o veľa viac chaotickejšie. Vôbec tomu tak nebolo. Aj keď sme sa pýtali, že koľko máme asi času na to aby sa modelka prezliekla povedali nám, že nie veľa. No tá moja bola tak rýchla a nakoniec mala vždy ešte kopec času do kým išla na mólo.

Ja som si to predstavovala, že budeme ledva stíhať. Hneď ako sa dooblieka bude v tých vysokých podpätkoch utekať na mólo. Počas show sa premietali aj 2 filmy o 26 ročnej kariére Lýdie Eckhardt a jej tvorbe. Nakoniec to bola úplná pohoda.

Mirror Family vystupovali

Vystupovali tam Mirror Family a Ricco a Claudia. Inak modely boli veľmi pekné. Mne sa na Lýdii Eckhardt vždy páčilo, že jej modely sú nositeľné. Aspoň tak to mám v hlave zafixované a keď som sa pozrela na vešiak z vecami, ktoré som mala na starosti presne sa mi to potvrdilo. V kľude by som si niekoľko kúskov zaradila do svojho šatníka.

Úvod sa mi páčil asi zo všetkého najviac keď boli všetky dievčatá v bielom a mali na hlave krásne čelenky s kvetmi. Čo ma veľmi prekvapilo bolo, že baby stíhali riadne veľa fotiť. Ja som si myslela, zase to o tom chaose ako ich budú hnať na mólo a ako aj oni samé budú utekať ale skutočne mali (relatívne) kopec času. Ďalšia vec je, že už sú zvyknuté na celý proces.

Nastúpení,módna prehliadka začína

Modelky boli krásne - začiatok prehliadky bol v bielych šatách a kvetových čelenkách

Barbora Hazúchová spievala na bankete po módnej prehliadke DREAMS

Na bankete potom vystupovala Barbora Hazúchová a gratulovalo sa tam k 150. výročiu St. Nicolaus. No jedlo sa tam veľmi rýchlo zjedlo, kým sme zbalili všetky šaty a prišli k stolom už len odpratávali zvyšky. Tak som si dala aspoň jeden drink – Pomagranate and Rasberry niečo (bola v tom vodka, presný názov si už nepamätám). 😀

Môj drink po prehliadke DREAMS

Krásna výzdoba na bankete

150 výročie St. Nicolaus, torta nám chutila

Bol to super zážitok, prehliadka mi prešla veeeeeľmi rýchlo a zistila som, že by ma asi bavilo robiť aj niečo takéto. Možno podielať sa na produkcii a celom tom procese a možno sa dokonca prejsť raz po móle. Pôvodne som si myslela, že možno budem môcť nakuknúť na prehliadku aj zo strany diváka, ale to by sa vôbec nedalo. Videli sme ju na televízii v backstage. Ale aj tam by som sa šla niekedy pozrieť aj do hľadiska. Možno nabudúce.

Rozhovor s TV JOJ v zákulisí po prehliadke

Ak však máte vy záujem ísť si pozrieť prehliadku, druhá sa koná zajtra 11. mája 2017 v Bratislave. Viac informácii nájdete tu. Všetky fotky sú len z mobilu iPhone 6, pretože foťák som mala odložený ďaleko, v kabelke.

s-lydiou-eckhardt-banket-modna-prehliadka-dreams

Jáááj a zabudla som dodať, že na bankete sme sa s Lýdiou aj odfotili. Usmievala sa a bavila. Odfotila sa s každým, kto mal záujem. Ochutnali sme aj St. Nicolaus tortu a bola vynikajúca. Reportáž z prehliadky nájdete v TopStar na Joj.sk (Kliknite tu).

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

Pozvánka na prehliadku

    Zanechať odpoveď

    eight + 7 =