0
Lifestyle Tipy & Triky

4 tipy na darčeky pre ženy k narodeninám

7. septembra 2022
Všetko najlepšie k narodeninám Lucia's Blog

Blížia sa moje narodeniny a čoraz častejšie dostávam otázku, čo by som chcela dostať k svojmu sviatku. Keďže tento typ článkov je u mňa na blogu veľmi obľúbený rozhodla som sa svoje “želania” spísať aj na blog. Možno niekomu pomôžu pri výbere darčeka pre svoju partnerku, kamarátku, dcéru či sestru.

Ako pripraviť najlepšiu Baby Shower Párty

Masážny prístroj

Po masážnom prístroji túžim už dlho, približne od pôrodu. Pár týždňov po pôrode ma podstivo masíroval manžel ale potom ho to prešlo 😄 . Tak som si povedala, že nejaký ten prístroj na masáž chrbta (aspoň na takú provizórnu) určite chcem. Zaujali ma viaceré, od masážneho shiatsu pásu až po masážnu pištoľ na uvoľnenie svalstva.

Napeňovač mlieka

Skvelý darček pre milovníkov lattéčka, ktorí možno aj majú kávovar ale nemajú možnosť si v ňom napeniť mlieko. Stačí ho dokúpiť ako samostaný prístroj a mechanicky vám krásne mliečko našľahá. Ja som pred nedávnom kupovala jeden z Lidlu a mal veľký úspech. Okrem toho viem, že ich mávajú aj v Tchibo.

Masážny valček na tvár a Gua Sha - masáž tváre

Prístroj na omladenie tváre

Prístroj na omladenie tváre je momentálne môj favorit, keďže ku kozmetičke sa len tak ľahko nedostanem. Preto potrebujem skôr riešenia, ktoré sú dostupné doma a kedykoľvek (podobne ako masážny prístroj). Zatiaľ ma najviac zaujal Medaprex Beauty Light 5v1 ale je pravda, že ešte som si ich veľa nepozerala. Ako tip na darček je to podľa mňa výborné najmä pre žienky, ktoré majú rady návštevy kozmetičiek či rôzne procedúry.

Tehotná, šťastná oslávenkyňa

Telová kozmetika

Po lete potrebuje kvalitnú starostlivosť nie len pleť na tvári ale celé telo. Pokožka na celom tele je vystavovaná slniečku a preto je ju fajn po lete trošku “reštartovať” peelingom na telo a vyživiť telovým maslom či krémom. Ďalší produkt, ktorý potrebujem každým rokom čoraz častejšie je peeling na nohy.

Značka Apis, ktorú nájdete na e-shope Cosibella.sk, to spojila do jedného a vytvorila – čistiaci peeling na telo, ruky aj nohy s trstinovým cukrom. Moje nohy sú už druhý rok po lete veľmi suché, myslím si, že minulý rok na to malo vplyv aj tehotenstvo a pôrod. No všimla som si to aj tento rok. V lete nosím často otvorenú obuv a to tiež prispieva k suchým pätám a pokožke na nohách. Celková starostlivosť o telo s produktmi z obchodu Cosibella by mi mohli pomôcť tieto problémy doriešiť ešte pred oficiálnym začiatkom jesene.

Záver

Toto bolo pár mojich tipov na darčeky k narodeninám. Snáď vám uľahčia výber a ja možno niečo z tohto dostanem k tým svojim. 😊

Pohostenie na Baby Shower - privítanie bábätka - Inšpirácia

Ďakujem Cosibella za spoluprácu na tomto článku.

PS: Článok bol napísaný ešte pred mojimi narodeninami ale bol vydaný kúsok po nich.

    Zanechať odpoveď

    2 × 2 =