0
Kozmetika Recenzie

The 24 karat NUDES – First Impressions Recenzia

20. júna 2017

Ahojte drahúšikovia,

minulý týždeň, som vám na mojich InstaStories (na Instagrame ma nájdete pod menom @luciasblogsk) ukázala nový prírastok. Paletu tieňov The 24 karat NUDES od Maybelline. Bola to čisto spontánna kúpa, ani som nevedela, že takáto nová paleta vyšla. Z rady NUDES mám už 2 palety – The NUDES a The blushed NUDES o ktorej som tiež urobila First Impressions Recenziu. Na tejto novej palete ma očaril najmä zlatý tieň. Zlaté tiene mám veľmi rada aj v mojej Naked palete je zlatý jeden z tých najobľúbenejších.

Recenzia The 24 karat Nudes

Momentálne najviac používam paletu od Essence – All about Nudes. Dočasne som ňou nahradila moju Naked, pretože v tej som už minula môj najobľúbenejší tieň Sin. The 24 karat NUDES som kúpila skôr zo zvedavosti. Uvidíme ako často ju momentálne budem používať. Posledné 2 mesiace som si totiž navykla na rutinu a s Essence paletou a momentálne mám chuť menej experimentovať ako kedysi. No možno práve nová paleta ma inšpiruje.the-24-karat-nudes-first-impressions-recenzia (9)Tu je ukážka ako tiene vyzerajú na koži. Horný riadok je svetlejší a spodný tmavší tak ako aj u ostatných NUDES. Novú paletku som zatiaľ použila 2-krát.  Dnes som na líčenie použila 1., 5. 7. a 8. tieň. Výsledok sa mi páči, no tieto tiene (tak ako aj The blushed NUDES) majú tendenciu sa príšliš spojiť a utvoriť novú farbu.

Ukážka tieňov The 24 karat NUDES

Dnes keď som používala 5. a 8. tieň a chcela som ich jemne prepojiť tieňom 1. vznikla s toho celkom nová farba. Toto mi na týchto tieňoch veľmi nevyhovuje, tažšie sa s nimi pracuje. Samotné tiene sú krásne no keď sa s nimi chcete o niečo viac pohrať už to nie je celkom ono. No dnešný celkový make-up sa mi páčil aj napriek tomuto. Je to hlavne vidno z blízka. Z diaľky to vyzerá vynikajúco a myslím si, že skoro nikto by si to nevšimol. Na zatiaľ si myslím, že táto bude mojou poslednou s tejto rady aj keď nikdy nehovor nikdy. Istotne tu o rok budem pridávať ďalšie First Impressions a Recenziu s tým, že som podľahla. Momentálne to cítim tak, že by som chcela vyskúšať nejaké ďalšie a tieto skôr poriadne využiť.

Ukážka tieňov The 24 karat NUDES

Snažila som sa vám čo najlepšie odfotiť môj dnešný make-up, ale ešte sa v tom budem musieť zdokonaliť. Takže na zatiaľ len takto. 🙂 Inak veľmi sa mi páči dizajn týchto paletiek. Myslím si, že aj to prispieva k tomu, že si ich stále kupujem. Sú kompaktné zmestia sa ľahko do takmer hociakej kozmetickej tašticky. Obal je pevný, k tieňom je opäť aj aplikátor so štetčekom. Takýto istý bol aj v The blushed NUDES zatiaľ čo v pôvodnej The NUDES bol aplikátor bez štetca. Ja mám radšej aplikátor s tej pôvodnej, ale tento je OK. No ten štetec nezvyknem používať. Ešte som chcela spomenúť, že tento krát sú v palete tuším 3 matné tiene -tmavohnedý, svetlý béžový a čierny.

Make-up look s použitím The 24 karat NUDES

Ďalšie produkty, ktoré som použila na tento make-up look okrem palety The 24 karat NUDES:

Mary Kay korektor Light Beige

Loreal Infallible Make up 120 Vanilla

Loreal Infallible Fixing Mist

Loreal LUMI Magique odtieň 2 Medium

Korektor Catrice 010 Green (tu nájdete podobný)

Essence dip eyeliner

Make-up look s použitím The 24 karat NUDES

Primer pod očné tiene Urban Decay EDEN

Kompaktný púder Dermacol č. 3

Dermacol Duo Blusher č. 4

Limitovaná edícia Essence x Disney Cinderella highlighter (podobný tu)

Maskara Maybelline The Rocket Volum´ Express

(v kombinácii s)

Maskara Bourjois Push Up Volume Glamour, moja je ultra black edition

Ceruzka na oči Master Drama Chromatics od Maybelline – Turquoise Vibe (našla som len v čiernej tu)

The blushed NUDES nájdete tu

The NUDES, tu

Náramky nájdete v mojom novom e-shope

Make-up look s použitím The 24 karat NUDES

O Loreal LUMI, ceruzke Master Drama a Infallible Fixing Mist vám napíšem v ďalšom príspevku. A bude tam ešte o mnoho viac. Článok pripravím tento týždeň. 🙂

Make-up look s použitím The 24 karat NUDES

 Chystáte sa vyskúšať túto paletku? Alebo ste ju už vyskúšali? Napíšte mi dolu do komentárov vaše skúsenosti.

LuciasBlog - podpis

    Zanechať odpoveď

    sixteen + one =