0
Móda

Topánky, ktoré budú ideálne na každú príležitosť – adidas edition

14. marca 2024
Tenisky Adidas

Nájsť topánky, ktoré majú dlhodobé a všestranné využitie je dnes omnoho jednoduchšie ako kedykoľvek pred tým.

Máme na výber mnoho rôznych možností a keďže tenisky už nie sú len výsadou športovcov či neformálneho oblečenia, tieto možnosti sa ešte o čosi viac rozšírili.

Crossbody kabelka a teplákový mama outfit

V neustále sa vyvíjajúcom svete módy a funkcií sa aj tenisky evolovali na hneď niekoľko typov. A dovolím si povedať, že sú ideálne na (takmer) každú príležitosť.

Crossbody kabelka a mama teplákový outfit

V dnešnej dobe už nie sú tabu ani tenisky na svadbe či pracovisku. Samozrejme aj tu je vždy dôležité zvážiť konkrétnu situáciu a taktiež vhodný typ tenisiek.

Teplákový outfit maminy

Avšak tenisky (a ich komfort) sa dnes už nevylučujú ani so šatami, luxusom a spoločenskými udalosťami.

Jednoduchá nadčasovosť – adidas Stan Smith

Módna obuv Stan Smith je ikonický dizajn tenisiek, ktorý spája jednoduchosť s nadčasovou príťažlivosťou. Táto topánka prekročila svoj atletický pôvod a stala sa základom módy a bežného nosenia.

Adidas Stan Smith - PRM

Za mňa je tento typ tenisky skutočne nenahraditeľným a v podstate ho už klasifikujem skôr ako elegantnú klasiku. Samozrejme toto platí v závislosti od toho, či si vyberiete skôr čistý biely/čierny model alebo idete do niečoho extravagantnejšieho.

Stan Smith Adidas PRM

Tak či onak adidas Stan Smith je určite obuv, ktorá patrí medzi najvariabilnejšie a obstojí či už niekde na cestách napríklad slnečným Talianskom až po svadbu. Tí, ktorí majú radi klasický dizajn a tvar si môžu zaexperimentovať s farbou alebo vzorom.

PRM eshop Stan Smith Rose Gold

Streetový Forum

Adidas Forum sa podarilo plynulo prejsť s klasickej basketbalovej obuvy do streetwearu a stať sa ikonou.

Dizajn tenisiek Forum je dôkazom schoponosti značky adidas spojiť funkčnosť s módou. Tento odvážnejší typ tenisky dopĺňa širokú škálu štýlov, ktoré adidas ponúka.

Ani pri tomto štýle tenisky sa nemusíte báť, zladiť ju s elegantnejším outfitom už nie je prehreškom. Je to skôr akým si zvýraznením, že elegancia môže ladiť s komfortom. Prípadne sa držte klasickejšej streetovej šiltovky s bomberou a džínsami. Športovo-casual outfit ide ruka v ruke s adidas Forum, ktoré nájdete v internetovom obchode PRM.

Všestranná Nizza na každodenné nosenie

Vyvýšené platformy, široké nohavice, oversized tričká, toto všetko a viac je späť. Po rokoch úzkych topov a džínsov, je všetko to, nad čím som ja pred 15timi rokmi ohŕňala nos a nemilosrdne triedila zo skrine opäť v našich šatníkoch.

Važení, je to späť a nebudem klamať keď poviem, že ja som sa tomu ešte celkom neprispôsobila. Áno, áno aj ja som už urobila niekoľko prvých krôčkov týmto smerom.

Zopár širokých nohavíc si našlo cestu späť do mojej skrine (a majú svoje výhody, čo sa týka pohodlnosti). No približne tam to zatiaľ končí, avšak postupne ma čoraz viac lákajú aj platformové tenisky. To sú zatiaľ moje maximá, kam plánujem zájsť pri obmieňaní respektíve dopĺňaní šatníka.

Nizza Adidas - tenisky

Ikonická obuv adidas Nizza predstavuje výborný spôsob ako preniknúť do tohto retro sveta a zároveň sa ním nenechať úplne pohltiť ak na to ešte nie ste pripravený (tak ako ja 😄). Teda tu už je voľba na vás, či pôjdete naplno do retro štýlu alebo ho bude ešte kombinovať so skinny jeans.

Tenisky adidas Originals Nizza Platform dámske, ružová farba, IG5050

Nizza predstavuje priamy a retro dizajn, ktorý stelesňuje podstatu klasických basketbalových tenisiek s moderným nádychom.

Tenisky Nizza preto vyžarujú neformálnu, uvoľnenú atmosféru, vďaka čomu sú všestrannou voľbou na každodenné nosenie. Hodia sa k rôznym outfitom od džínsov cez šortky až po ležérne šaty.

Tak čo, ktorý model je váš favorit (dajte mi vedieť dolu do komentárov)? Mojím je klasika – Stan Smith

Ďakujem za spoluprácu na tomto príspevku PRM.com

Zdroje fotiek: Úvodná fotka – Alberto Adán from Pixabay, Produktové fotky PRM.com/sk

    Zanechať odpoveď

    1 × two =