0
Móda Svadba

Kde hľadať dokonalé popolnočné šaty? + E-shop kde som kúpila tie moje vysnívané

29. septembra 2019
Moje popolnočné šaty - svadobné fotenie na Siciílii

Ahojte budúce nevesty,

dostala som námet/žiadosť na tento článok aj keď to bolo asi niekedy v júni, no vydávam ho až dnes. Síce som ho mala rozpísaný nestihla som ho dokončiť.

Bude o mojich popolnočných šatách aj s tipmi a inšpiráciami pre vás, kde zohnať tie vaše vysnívané. 🙂

*Pripravte sa, čaká vás mnoho fotiek z našej svadobnej cesty na Sicíliu, kde sme s MEMO mali druhé svadobné fotenie. A keďže som fotila práve v mojich popolnočných šatách, práve na týchto foto si ich môžete najlepšie obzrieť.

Moje biele jednoduché popolnočné šaty

Čepčenie v mojich popolnočných šatách.

Priznám sa, že moje popolnočné šaty som hľadala veľmi dlho. Pôvodne som uvažovala nad popolnočnými šatami, ktoré budú inej farby ako biele.

No pár mesiacov po zasnúbení som zmenila názor a rozhodla som sa, že chcem určite biele, krémové prípadne svetloružové popolnočné šaty. Už aj tá svetloružová, pripadala do úvahy len v prípade, že by to bol správny strih.

Popolnočné šaty som využila aj na druhom svadobnom fotení na Sicílii

Naše druhé svadobné fotenie s MEMO na pláži Isola Bella, Taormína na Sicílii.

Strih šiat som chcela pomerne jednoduchý. Ideálne úplne obtiahnuté jednoduché biele šaty. A to bol veru dosť veľký problém, ak mám pravdu povedať.

Myslela som si, že to bude oveľa jednoduchšie. Prišlo mi, že som takých šiat už videla kopu. No zvyčajne to boli šaty, ktoré boli svadobné a značkové. Čiže tie už boli mimo môjho rozpočtu, respektíve vysoko nad ním.

Svadobné fotenie na Sicílii v Taormíne

Biele jednoduché popolnočné šaty môžu poslúžiť aj ako svadobné šaty

Kde som hľadala popolnočné šaty ja?

Najviac ma oslovili e-shopy:

Moje popolnočné šaty s Lulus.com

Svadobné fotenie v parku v Taormíne

Park v meste Taormína. Zaujal nás najmä svojou rôznorodosťou.

Malá ukážka šiat z týchto e-shopov, ktoré sa mi páčili ako popolnočné:

Tieto biele šaty z Bonprixu sú veľmi podobným mojim popolnočným šatám, no videla som ich v ponuke až asi o mesiac neskôr, keď už som mala moje doma.

Biele večerné šaty - popolnočné šaty z Bonprix

Ďalšie zaujímavé popolnočné šaty z Bonprixu. Tak ako sa mi páčia spustené rukávy, kľudne by mi nevadili ani šaty takéhoto štýlu.

Biele jednoduché večerné šaty - popolnočné šaty z Bonprix

Ďalšie šaty nad ktorými som uvažovala boli práve tieto princeznovské biele z MiaDresses. Napriek tomu, že sú krásne nespĺňali celkom moju predstavu. 🙂

Biele šaty s tylovou sukňou - popolnočné šaty - MiaDresses

Asos má nádherný výber bielych šiat a mnohé sú už priamo svadobné. Pár z nich, ktoré sa mne veľmi páčia. Napríklad tieto sú bombové.

Biele večerné šaty - Asos

A ďalšie, ktoré ma zaujali sú tieto čipkované.

Čipkované biele šaty - Asos

A posledné sú šaty z Lulus, tieto sú veľmi podobné tým z Bonprixu vyššie a teda aj mojím popolnočným.

Popolnočné biele šaty - Lulus

Aj tieto boli vo výbere mojich popolnočných šiat, napriek tomu, že sú trošku viac boho style, oslovili ma.

Biele popolnočné šaty - Lulus

Tieto z Lulus nie sú síce úplne to, čo by som hľadala ja ale veľmi ma zaujal najmä vrch šiat.

Svadobné šaty - Lulus

Uvažovala som, že budem hľadať aj na Aliexpresse a aj som sa trošku rozhliadla, no rozhodla som sa neriskovať to. Zdá sa mi, že som pozerala ešte nejaký e-shop ale tieto mi najviac utkveli v hlave. Ak si spomeniem ešte vám to tu doplním. 🙂

Moje popolnočné šaty sú z e-shopu Lulus.com, avšak e-shop posiela veci z USA, čiže sa pripravte na clo ak máte väčšiu objednávku.

Fotka ako z filmu o Bondovi

Šaty odtiaľ som vídala už dávnejšie u rôznych Youtuberiek. A tak som sa rozhodla nakukúť. Tu boli presne tie pravé šaty pre mňa. Aj keď som potom hľadala ďalej a prešla som mnohé e-shopy od začiatku do konca, žiadne iné ma tak neoslovili. Tieto jediné som si presne pamätala a vedela som, že ich chcem.

Proste som si povedala, že idem do toho aj keď je to z USA a asi budem musieť platiť clo. Pre istotu som sa skúšala radiť aj so stylistkou, ktorá je u nich na online chate.

Svadobné fotenie na Sicílii, pláž Isola BellaPodľa tabuľky mi totižto vychádzali šaty veľkosti M ale v poslednej dobe som nosila hlavne veci veľkosti S. Spolu so stylistkou sme sa zhodili, že Ská budú asi lepšia voľba. V skutočnosti by mi najlepšie padli XS, keďže som ešte trošku pre svadbou schudla ale S už bolo celkom znesiteľné.

Popolnočné šaty boli dokonalé na svadobné fotenie v Taliansku

Svadobné fotenie v zahraničí - Sicília, Taormína

Materiál šiat je veľmi príjemný a poddajný. Vedia sa natiahnuť a prispôsobiť postave. Keďže ja mám veľmi malý chrbát, tak mi trošku padajú off-shoulder rukávy z rúk. Tým, že to boli Ská neboli mi úplne vypasované (tak ako by mi boli XS). Zároveň by ale moja veľkosť, kvôli super materiálu, kľudne padla aj niekomu, kto nosí Mko.

Svadobné fotenie v popolnočných šatách Isola Bella

Naše druhé svadobné fotenie na Sicílii v meste Taormína, pláž Isola Bella.

Svadobné fotenie v zahraničí - pláž Isola Bella, Taormína, Sicília

Pláž Isola Bella.

Dodanie z Lulus.com bolo celkom rýchle, no clo ma neminulo, aj keď myslím, že to bolo dosť tesné. Dopravu som mala zadarmo.

Ako môžete vidieť moje popolnočné šaty sú skutočne veľmi jednoduchého strihu a majú spustené rukávy, čo je trend, ktorý som si veľmi obľúbila.

Biele, jednoduché popolnočné šaty, ktoré sa dajú využiť aj ako svadobné šaty

Výhodou je, že vyzerali rovnako krásne aj keď som ich mala cez ramená. Dokonca sa to mojej mamine a sestre páčilo ešte viac ako “oficiálna verzia”. Mne sa páčili obidva spôsoby nosenia aj keď praktickejší je samozrejme ten druhý, aj čo sa týka tancovania.

Moje popolnočné šaty som využila aj na Sicílii

Svadobné fotenie v Taormíne v mojich popolnočných šatách

Park v meste Taormína na Sicílii. Park sa nachádza rovno pod Amfiteátrom a tak sú z neho taktiež nádherné výhľady na more.

Za mňa osobne by boli dokonalé aj ako svadobné šaty pre nevestu, ktorá hľadá jednoduché, elegantné a pohodlné svadobné šaty. Dĺžkou sme ich prispôsobili presne k mojim svadobným topánkam. V svadobných topánkach som vydržala až do jednej ráno, čo je myslím pekný výkon. 🙂

Moje svadobné topánky

Moje svadobné topánky značky Rainbow Club, typ Bella. Zo spodu majú topánky malý modrý kamienok, ako niečo modré na svadbu. 🙂

Detaily popolnočný šiat.

Detail mojich popolnočných šiat.

Ja som s nimi bola nesmierne spokojná, nákup na Lulus bol jednoduchý a ešte aj teraz som z nich tak nadšená a uvažujem, kde by som si ich mohla opäť obliecť. Ak sa nenaskytne príležitosť, plánujem ich predať aby sa z nich mohol tešiť niekto iný.

Dokonalé spomienky na svadobnú cestu na Sicílii.

Dokonalé spomienky na svadobnú cestu na Sicílii.

Som veľmi rada, že som si vybrala biele šaty popolnočné šaty, keďže som si moje svadobné šaty nekupovala ale iba požičiavala, poplnočné šaty som mala šancu využiť na druhom svadobnom fotení s našimi milovanými MEMO na našej svadobnej ceste na Sicílií.

Svadobné fotenie s MEMO v Taormíne na Sicílii

Posledné slnečné lúče počas svadobného fotenia.

Popolnočné šaty na našom čepčení

Pripájam ešte pár fotiek práve zo svadby, kde mali popolnočné šaty svoju prvú hlavnú úlohu.

Čepčenie

Moje čepčenie.

Príchod na čepčenie

Začepčená pani, už žiadna nevesta

Začepčená pani, už žiadna slečna a ani nevesta. 🙂

Popolnočné šaty a zábava s manželom

Biele, dlhé a jednoduché popolnočné šaty bola moja voľba

S manželom. 💕

Fotky: MEMO photoagency

LuciasBlog - podpis

    Zanechať odpoveď

    6 − 4 =