0
Móda Outfity

Bomber Jacket and Life Update

7. júna 2016
outfit-bomber-jacket

Ahojte drahúšikovia,

tento rok som sa vám venovala veľmi málo. V podstate som pridala len dva blogposty, ale má to všetko svoje dôvody. V máji som štátnicovala, čo bolo samozrejme jedným z mojich veľkých cieľov pre tento rok. Môžem spokojne vyhlásiť, že všetko dopadlo skvele a ja sa konečne môžem “vyjsť” z izolácie, v ktorej som sa držala posledného pol roka a  zaradiť sa do normálne života.

outfit-bomber-jacket

Ako vidíte ozývam sa až v júni pretože som potrebovala pár týždňov na to aby som sa tak trochu dala dokopy. Ale už som tu a na leto pre vás chystám kopec vecí. Jednou z nich je cesta do Írska, ktorú budete môcť virtuálne absolvovať spolu so mnou.

outfit-bomber-jacketStrávim tam 3 týždne počas júla, takže určite toho bude dosť čo budete môcť vidieť. Fanúšikovia Beyoncé zdvihnite ruky. Kým budem v Írsku stihneme spolu s mojou kamarátkou aj koncert z nového tour – Formation World Tour, na ktorý sa nám podarilo kúpiť lístky #exited. Na jednom koncerte som už bola a bol to obrovský zážitok a preto sa teším čo to bude tento krát. (It´s gonna be legendary)

outfit-bomber-jacket

Aj počas cestovania budem určite mnoho zdieľať na mojich sociálnych sieťach ako je Instagram (@luciasblogsk a @missluciadams), Facebook (LuciasBlog) a najnovšie aj Snapchat (luciasblog.sk) – kopec Snapov z koncertu aaa samozrejme všetkých možných výletov. Na Instagram plánujem pridávať fotky každý deň počas týchto troch týždňov (bude to záležať aj od Internetu a WiFi, ale taký je môj plán). Podobne som to robila aj minulé leto v Taliansku a veľmi ma to bavilo :). Takže ak chcete spolu so mnou lepšie spoznať Írsko neváhajte sa pripojiť :).

outfit-bomber-jacket

outfit-bomber-jacket

outfit-bomber-jacket

Dosť bolo o budúcnosti (vidíte koľko vám toho musím povedať sa to všetko nazbieralo za takú dlhú dobu), vráťme sa k outfitu, ktorý tu pre vás dnes mám. Nafotili sme ho v Žiline ešte na začiatku mája, keď som si urobila malú prestávku od učenie sa na štátnice a tak sme sa išli s priateľom pozrieť na výstavu mačiek. Keď sme už pri tých mačkách akurát sedím v obyvačke na gauči a pri mne si pekne drieme Teodorko :). Mohli ste ho už napríklad vidieť v tomto outfit poste alebo aj na Instagrame.

outfit-bomber-jacket

V poslednej dobe rada kombinujem športové kúsky a elegantné oblečenie. A takto som to urobila aj v tomto prípade. Kombinácia kitten heels a bomber jacket sa mi veľmi páčila a bonus bol, že ešte aj celé to pozadie zapadalo farebne k ouotfitu :). Čo poviete?

outfit-bomber-jacket

Prvá fotka a táto s holubom sú moje obľúbené. Prvá pretože sa nám vydarilo svetlo a táto kvôli tomuto zábavnému holubovi, ktorého mám ešte na niekoľkých fotkách :).

outfit-bomber-jacket

outfit-bomber-jacket

Bomber jacket: Bershka

Kabelka: H&M (podobná tu)

Top: Orsay

Rifle: Stradivarius (podobná tu a ešte táto vyzerá zaujímavo)

Hodinky: Esprit

Okuliare: No brand

Topánky: No brand

Prsteň, náučnice: darček

outfit-bomber-jacket

Aké máte plány na leto vy? Páči sa vám kombinácia elegancie a športového oblečenia? Napíšte mi dolu do komentárov, veľmi sa poteším.

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

Ak sa vám príspevok páčil a chceli by ste ma podporiť alebo vedieť viac môžete mi dať like či už na FB LuciasBlog alebo ma nasledovať na Instagrame @missluciadams a aj @luciasblogsk, Pintereste Lucia´s blog .sk a Snapchate luciasblog.sk

    Zanechať odpoveď

    2 × three =