0
Móda Outfity

Blúzka & kraťasy s vysokým pásom

16. septembra 2015
Blúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfit

Ahojte drahúšikovia,

asi pred dvoma rokmi som podľahla čaru klobúkov. Klobúk je skvelý doplnok v ktoromkoľvek období. V lete nás chráni od slnka  a v jeseni/zime od chladu. Pre mňa je jedninou nevýhodou to, že mám problém nájsť tú správnu veľkosť. Zdá sa, že mám príliš malú hlavu (a to ale nie som jediná kamarátka má taký istý problém) a H&M si asi myslí, že na Slovensku sú len ľudia s hlavou veľkosti M a keďže zbožňujem ich klobúky kúpila som si u nich dva. Potom som si však povedala, že takto to ďalej nepôjde pretože klobúk síce vyzerá, že krásne sedí lenže stačí aby zafúkal i ten najjemnejší vetrík a klobúk letí spolu s ním. Odvtedy teda striehnem či sa náhodou neobjaví veľkosť S. Bájne S-ko sa mi podarilo zahliadnuť jeden krát v živote ale hlúpo som premeškala šancu a tak čakám a strihenem ďalej:). Napriek tomu v tie krásne dni kedy je bezvetrie (ako bol tento) vždy s radosťou vytiahnem svoj klobúk.

Blúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfitBlúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfitBlúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfitBlúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfit Blúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfit

Klobúk: H&M podobný tu (na stránke ponúkajú aj S :))

Blúzka: nájdená u babky

Kraťasy: Kraťasy: no brand (staré už x rokov)

Kabelka: Carpisa

Šatka: No brand

Okuliare: Penneys/Primark

Sandále: H&M

Prsteň: darček od kamarátky

Náramky: divinejewellery.sk

Náhrdelník – zlatý: H&M

Náhrdelník – srdiečko&kľúčik: Guess

Náušnice: I am

Blúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfit

Blúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfit

Teuško

Dnes vám na blogu oficiálne predstavujem Teodora. Je to kocúr môjho priateľa a je to hotový model. Ak ma nasledujete na mojom Instagrame určite ste ho tam už veľa krát videli:).

Blúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfit     Blúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfit

Blúzka & kraťasy s vysokým pásom - outfit

Rady nosíte klobúky? Máte podobný problém s veľkosťami? Ak máte nejaký tipy na obchody s krásnymi a hlavne malými klobúkmi určite mi ich napíšte dolu do komentárov:)

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    eight + eleven =