0
Cestovanie Móda Outfity Taliansko

Beach look

23. septembra 2015
Beach look

Ahojte drahúšikovia,

leto nám teda definitívne skončilo ale keďže ja tomu ešte stále nemôžem uveriť a len ťažko sa prepínam do jesenného módu zaspomínala som si na pláž a more keď som si pozerala to nekonečné množstvo fotiek z Talianska:).
Sú to krásne spomienky a som skutočne vďačná, že sme tam boli.

Beach look hair Beach look Beach look Beach look

Partia, ktorá sa tam stretla bola úžasná a Taliansko mi taktiež prirástlo k srdcu. V lete sme mali ísť s priateľom ešte na jednu dovolneku do Chorvátska ale okolnosti to zariadili celé inak bohužiaľ. Veľmi som sa tešila, že nafotím zopár outfitov v krásnej prímorskej scenérii. V Taliansku sme trávili väčšinu času na pláži (okrem dňa stráveného v Benátkach a posledného dňa kedy sme odchádzali domov) a tak namiesto outfitov som nafotila tieto plážové fotky.

Beach look Beach look Beach look hair

Okuliare: F&F

Prstene: H&M

Plavky (vrchný diel): Bepon

Plavky (spodný diel): H&M

Šatka: darček

Beach look Beach look

Viem, že pre väščinu z nás je už po dovolenkovej sezóne ale možno ešte niektorí uvažujete nad last minutemi a neskorími dovolenkami. Nad takým niečím som uvažovala aj ja ale škola sa už blíži a tak sme sa s priateľom rozhodli, že namiesto odchodu do zahraničia si odskočíme aspoň na víkendový wellness ako náhradu za tú našu nestihnutú dovolenku.

Verím, že leto ste si naplno užili a prajem vám krásnu jeseň plnú príjemných chvíľ:)

Beach look hair

Aké bolo vaše leto? Tešíte sa, že už je tu jeseň?

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    two × 1 =