0
Móda Outfity

Modrý Satén

28. septembra 2015
Modrý satén outfit

Ahojte drahúšikovia,

konečne som sa rozhodla prijať fakt, že už je tu jeseň a pomaly sa nám ochladzuje, že leto sa už skončilo a čakajú nás posledné tri mesiace roku 2015. Síce víkend nebol bohviečo čo sa týka počasia našťastie sa na nás slniečko usmialo aspoň dnes na začiatok posledného septembrového týždňa. V tomto jesennom outfite sa mi podarilo zrecyklovať saténovú blúzku po mojej mamine, ktorá už má za sebou aspoň desaťročie. Modrý satén outfit Modrý satén outfit Nikdy predtým som si až tak neuvedomila ako veľa toho v skutočnosti zrecyklujem. Jedným dychom však musím dodať, že som na to hrdá. Má to niečo do seba  tie staré kúsky, ktoré sú vlastne po desiatich, dvadsiatich, tridsiatich či dokonca päťdesiatich rokoch opať v móde. Napriek tomu, že táto blúzka je na môj vkus príliš široká stále sú spôsoby ako sa dá skombinovať (aj keď uvažujem, že si ju dám zúžiť). Niečo čo ste si už o mne mohli postrehnúť je fakt, že si často a s radosťou kupujem z jedného odevu niekoľko farieb a dnes som asi prišla na to, že prečo. Totižto okrem svetlomodrej blúzky, ktorú vidíte na obrázku mám aj béžovú (a veľmi podobnú striebornú a ÁNO všetky sú “zdedené” po mojej mamine).Modrý satén outfit Modrý satén outfitAsi máme v krvi túto vec kupovania x farieb z jedého oblečenia:). A spomínala som už, že tieto blúzky sa mi páčili už od detstva pretože sa nádherne leskli a boli také jemné. Ako dieťa som si predstavovala, že niečo podobné budem mať aj ja takže tu je dôkaz, že sny sa plnia:) lebo aj tie malé sny sú dôležité.

Prajem vám ešte krásny večer a verím, že ste dnes prežili skvelý štart do nového týždňa. Modrý satén outfitModrý satén outfit

Topánky: CCC

Okuliare: Gate

Prstene: H&M

Sako: Primark/Pennyes

Náhrdelník: ručne vyrobený od sestrinej veľmi šikovnej kamarátky nájdete ju tu

Aj vy rady nakupujete niekoľko farieb z toho istého oblečenia? Rady “recyklujete” oblečenie po vašich mamách a babičkách tak ako ja? Napíšte mi dolu do komentárov veľmi ma to poteší:)

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    13 + two =