0
Móda Outfity

African Vibe with Turban

29. júna 2016
African vibe - Turban

Ahojte drahúšikovia,

už tu máme krásne a horúce leto a ja som mala minulý piatok chuť na niečo iné ako zvyčajne. Pár dní predtým som si spomenula, že pár rokov dozadu som si namiesto klasických účesov urobila na hlave turban. Hneď keď som ho uviazala zdalo sa mi to riadne cool a povedala som si, že musím niečo také vytvoriť častejšie na osvieženie nejakých tých outfitov. Od vtedy som na to totálne zabudla a spomenula som si len pár dní dozadu. A potom som zasa zabudla. Keď som si potom asi po 3 krát spomenula normálne som si to zapísala na papier: “Zajtra urobiť turban!”

African vibe - Turban

 

African vibe - Turban

African vibe - Turban

Tak teda v piatok som si turban urobila a teraz rozmýšľam, že čo k nemu. Už minule som mala tak trošku problém vymyslieť nejaký outfit (foto nájdete tu, tu, tu a tu) čo by sa mi hodil konkrétne k tejto šatke. Ak sa pýtate, že prečo práve táto šatka a nie nejaká iná je to preto, že táto má dobrý rozmer, je veľmi vzdušná, ľahká a na hlave vôbec neťaží.

African vibe - Turban

Ale poďme späť k oblečeniu, nakoniec som si povedala, že čiernou nič nepokazím a vznikolo toto. Obyčajné čierne tričko a sukňa čo  z diaľky pôsobí ako obyčajné čierne šaty. “Šaty” som doplnila o moje momentálne najobľúbenejšie okuliare, náušnice ktoré sú taktiež moja srcovka a zlatý náhrdelník. Pôvodne som tento outfit nechcela fotiť respektíve ešte som nevedela, že by som ho chcela fotiť až keď som to celé vytvorila. Večer sme ho preto rýchlo nafotili a s fotkami som veľmi spokojná.

African vibe - Turban

Make up bol tiež o čosi netradičnejší ako zvyčajne. Oči som mala o čosi farebnejšie než nosím bežne a naniesla som o niečo viac rozjasňovača aby sa to celé viac lesklo. Zároveň som sa snažila na tvári vytvoriť akýsi bronzový efekt aby to celé pôsobilo veľmi letne.

African vibe - TurbanZ celého fotenia sa mi najviac páčia prvé dve fotky pretože mi pripomínajú fotky z časopisu. Tá druhá fotka mi pripomína ako Victoria Beckham pózovala pre Elle. Najvtipnejšie na tom je to, že som práve pri hľadaní tejto fotky zistila, že mám presnú kópiu jej prvého zásnubného prsteňa. Victoria od Davida dostáva každý rok k výročiu nový prsteň ale jej prvý prsteň je taký istý ako prsteň na mojej ruke. Zaujmavé je, že sa mi zdalo, že som ho už niekde videla. Potom som si spomenula na Victoriu ale myslela som si, že len ten tvar je rovnaký no v skutočnosti je to presná kópia a najväčší rozdiel je len v tom drahom diamante, ktorý tam Vicotoria má vsadený.

African vibe - Turban

African vibe - Turban

Tričko: H&M

Sukňa: nepätám si

Sako: Kik

Náušnice: H&M

Náhrdelník: H&M

Prsteň: Zafír – darček

Náramok: Divine Jewellery

Šatka: Bety

Okuliare: Aliexpress

African vibe - Turban

Čo poviete na turbna? Vyskúšali by ste aj vy niečo podobné? Napíšte mi dolu do komentárov, veľmi sa poteším.

 

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    2 × 4 =