0
Kozmetika Recenzie

Infallible Sculpt od L´Oréal Paris – First Impressions, Recenzia

30. júna 2016
Infallible Sculpt - Contouring Palette

Ahojte drahúšikovia,

dnes vám prinášam moje first impressions a recenziu na novú kontúrovaciu paletu od L´Oréal Paris – Infallible Sculpt Palette. Keď som videla, že L´Oréal prináša túto paletu veľmi som sa potešila pretože už dlhšiu dobu som si plánovala kúpiť niečo podobné. Hneď ako to bolo možné som si ju kúpila aj spolu so štetcom. Trvalo mi pár dní kým som ju prvý krát otvorila a vyskúšala. Od vtedy som ju použila asi tri krát. L´Oréal priniesol v tejto novej rade hneď niekoľko produktov – podkladovú bázu pre konúrovanie, kontúrovaciu paletu ale aj lícenky, maskaru a linku na oči.

Infallible Sculpt - Contouring Palette

Obal kontúrovacej palety je podľa mňa veľmi pekný a zároveň kvalitný. Kúpila som si paletu 01 Light/Medium keďže potom je už len 02 Medium/Dark. Ďalšia vec, ktorú oceňujem je návod na aplikáciu pre rôzne typy tváre. Paletka má byť v zložení cream to powder – čiže krémová v kombincii s púdrom. Tmavý odtieň – Contour mi vyhovuje práve tým, že sa ľahko rozotiera a vyzerá prirodzene avšak so svetlým tieňom nie som veľmi spokojná podľa mňa práve preto, že je to cream to powder. Keď som si naniesla svetlý tieň – Highlight pod oči nepáčil sa mi výsledný efekt. Highlight pod očami mi akoby zaťažil pokožku a to nemám rada pretože o to viac sa zvýraznia vrásky pod očami. Taktiež keď som ho použila na nos ako by to “vytiahlo” suchšie miesta na mojom nose. Paletu by som teda odporúčala tomu kto nemá výrazné vrásky pod očami. Cenu si už presne nepamätám ale zdá sa mi, že to bolo niečo okolo 17 eur za paletu. Čo sa týka štetca neviem ani približnú cenu. Ja osobne ale musím povedať, že som sa tešila práve na highlight, pretože contour som nahrádzala tmavším make-upom a bolo to bez problémov takže moje očakávania to plnohodnotne nenaplnilo. Ak chcete paletu vyskúšať nájdete ju na tomto linku.

Video tutoriál od L´Oréal Paris spolu s Mariom Dedivanovicom nájdete tu:

Máte doma aj vy niečo z novej rady produktov Infallible Sculpt? Ako vám tieto produkty vyhovujú? Plánujete si niečo kúpiť?  Napíšte mi dolu do komentárov, veľmi sa poteším.

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    3 × three =