0
Kozmetika

Jesenné kozmetické novinky od Catrice

27. októbra 2017
Dekoratívna kozmetika Catrice

Ahojte drahúšikovia,

za poslednú dobu sa mi nakopilo doma množstvo kozmetických noviniek a preto som si povedala, že vám ich ukážem. Dnes vám len na rýchlo predstavím jesenné novinky od Catrice a nabudúce si ich už ukážeme bližšie, prípadne na nejakom líčení, manikúre či recenzii. Ak ma nasledujete na Instagrame (@luciasblogsk) mohli ste na InstaStories vidieť aj unboxing kozmetiky od Catrice a Essence. Zatiaľ som stihla tak trošku otestovať len pár vecí, no niektoré som ešte ani neotvorila. Ale už som sa nevedela dočkať a chcela som vám ich ukázať. Okrem toho mám množstvo noviniek od Essence a Mary Kay, ktorú teraz pravidelne používam a spomínala som vám ju aj v mojom narodeninovom článku, ale tie dám do osobitných príspevkov, aby tento nebol príliš dlhý. Tak poďme hneď na to.

Novinky od Catrice

Catrice

Bronzér – Sun Lover Glow Bronzing Powder

Na tento bronzér som sa veľmi tešila. Vyzerá vynikajúco a už sa neviem dočkať kedy ho otestujem. Bronzér je pre mňa spolu s make-upom úplny základ. Stačí aby som mala na tvári tieto dve veci a hneď sa cítim sviežejšie. Obal bronzéru pôsobí veľmi luxusne a lákavo.

Bronzér a matný očný tieň Catrice

Catrice Matný tieň 020 MATT'tastic Beige

Mono matný tieň od Catrice v jemnej svetlej farbe je niečo čo určite využijem. Zvyčajne sú v paletkách totižto tiene tmavé a len zopár svetlých. No realita je u mňa taká, že na bežné líčenie využívam najmä svetlý tieň ako základ v podstate na celé viečko, čiže ho spotrebujem vždy ako prvý. Tmavé sú o čosi viac v úzadí preto mi tento tieň skvele vypomôže.

Catrice Brown Collection 02 Sophisticated Vogue

Dokonalá jesenná farba laku na nechty. Ja síce nie som úplne jesenný typ. No tento rok oveľa viac inklinujem k jesenný farbám ako po iné roky. Lak som zatiaľ skúsila na jednom nechte a môjmu priateľovi sa veľmi páčil, čo ma dosť prekvapilo. Typovala som, že na neho bude príliš tmavý, ale zjavne som ho zle odhadla :). A aj pri tomto produkte veľmi oceňujem krásny obal. Pekne sa vyníma na poličke podobne ako bronzér. Inak oslovil ma aj v červenej farbe 03 Goddess of Bronze.

Jesenné kozmetické novinky od Catrice

Liquid Lip Powder Metal Matt 020 Frame Of Roses

Táto vecička ma veľmi zaujala. Skúsila som ju zatiaľ len narýchlo, ale myslím, že sa mi bude páčiť. Je to teda niečo ako lesk na pery no má mať metalický a zároveň matný efekt. Všimla som si, že po chvíli keď zaschol zanechal na perách pekné trblietavé čiastočky. Musím ho však ešte poriadne skúsiť.

Metal Shock Liquid Lip Powder a Velvet Matt Lip Cream

Velvet Matt Lip Cream 070 Into The Rosewoods

A aj posledná novinka od Catrice je na pery. Je to akoby matný tekutý rúž na pery aj keď to nazývajú presnejšie ako lip cream. Zaujalo ma, že obsahuje vitamín E a nemal by pery vysušovať. Táto farba sa mi veľmi páči a tiež som ho narýchlo vyskúšala. Konzistencia bola príjemná a aj tento obal sa mi celkom páči. Keďž je to matný lip cream urobili aj matný obal, ktorý pôsobí veľmi moderne.

Jeseň 2017 - dekoratívna kozmetika Catrice

Nabudúce sa môžete tešiť na jesenné novinky od Essence. Všetky tieto produkty by ste mali nájsť v drogériách, napríklad v DM101 drogérieTeta drogérie alebo online napríklad na Notino.sk.

Oslovili aj vás niektoré z Catrice jesenných noviniek?

Sign_LuciasBlog_Small

  • Odpovedať
    Veronika
    30. októbra 2017 at 14:03

    Ďakujem za inšpiráciu asi aj ja skočím do drogérie obzrieť

    • Odpovedať
      Lucka
      30. októbra 2017 at 15:14

      Určite choď 🙂 a dnes ešte pribudne článok s jesennými novinkami od Essence 🙂

Zanechať odpoveď

thirteen + thirteen =