0
Kozmetika Nail Art

HM nálepky na nechty

21. júla 2014
Nálepky na nechty z HM

 

Ahojte drahúšikovia:)

Konečne som sa pustila do skúšania nálepiek na nechty. Okrem tých, ktoré vám dnes predstavím mám ešte ďalších 2 (vtipné je, že som začala práve z najnovšími ktoré mám asi tak týždeň:D zatiaľ čo jedny mám už asi rok!!! ja sa niekedy nechápem:D)

Takže tieto nálepky som vychytala za 50 centov v HMku a poviem vám aj koľko stály pôvodne, takže ak ste pripravený. Bolo to 3,95 e. To je rozdiel čo? Sú dosť extravagantné, čiže asi to nie je pre každého, ale pre mňa to teda určite je:) lebo sú trblietavé ale keďže sa toľko lesknú nie sú zas až také úplne extrémne že by príliš kričali na nechtíkoch:) Inak akože keď som ich uvidela – kúpila som ich najmä kvôli tej cene ale hneď na to sa mi vytvorila v hlave kombinácia z bielim lakom na nechty. A dokonca by to aj bolo vyšlo podľa mojich predstáv až na to, že na moje gélové nechtíky sú dosť úzke a porobili sa mi na nich zhyby pretože sa až tak nevedeli prispôsobiť tvaru nechtu.

Osobne si myslím, že keby som použila iba polku  nálepky a nie celú (tak ako sa to má) tak by som sa tým zhybom viac menej vyhla ale keďže je tá nálepka až taká dlhá  a tak celkovo… proste to bolo dosť náročné nalepiť aspoň ako tak rovno. No z diaľky zhyby nie je vôbec vidieť skôr je ich cítiť, ale tak čo už:) okrem týchto  chybičiek krásy by boli dokonalé:) By the way v balení ich bolo 20 čo znamená, že je tam niekoľko veľkostí.

Nechtové nálepky

Glitter nails

Nálepky na nechty z HM 2

Manikúra- Nálepky na nechty

Použila som:

Podkladovú bázu/Base coat:

-žiadny

Zdobenie

S-he – odtieň 115 (biely)

HM – nail wraps (20ks)

 

Nail wraps HM

Vrchná vrstva/Top coat:

Sally Hansen – Insta dri, top coat

Sally Hansen top coat

Pridávam ešte pedikúru, ktorú som si čiastočne zladila k týmto nechtíkom:)

Pedikúra nail wraps

Nail wraps pedikúra

TIP: Inak kto sa o to trošku zaujíma vie, že nálepky na nechty sú u nás ešte dosť drahá záležitosť a HMko je riadne drahé čo sa nechtových vecičiek týka, preto ak chcete lacnejšiu alternatívu určite hľadajte v drogérkach:) tam som kúpila takéto nálepky na nechty do 3 eur.

Napíšte mi či sa vám takáto mani páči a čo si myslíte o takýchto nálepkách na nechtíky:) Som zvedavá na vaše názory a poprípade skúsenosti s podobnými nálepkami:-*

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    two × three =