0
Lifestyle Rôzne

Promócie

22. júla 2014
Promócie

Ahojte drahúšikovia:)

Dnes je to presne týždeň čo som bola oficiálne odpromovaná:).Ako ste si mohli všimnúť na svoj instagram som už pridala 1 fotku z promócii no v tomto poste ich nájdete o niečo viac:) Mala som aj promočnú mačičku:) Chápem, že sa teraz asi čudujete a preto vám to hneď ozrejmím:) Keď som vyšla z auly po promócii túlalo sa tam také malé rozkošné sivé mačiatko. Bolo strašne krásne a tak sme sa s ním aj pofotili, avšak domov som si ho zobrať nemohla:( ale stále verím, že sa tam našiel nejaký študent/ka, ktorý si toto mačiatko vyprosíkali ako svoj promočný darček:)

Mačiatko

Pozrite aká som rozkošná
Promočné mačiatko

Promočné mačiatko

Boli sme promovaní v talároch (ktorého cena za zapožičanie sa mne osobne zdala dosť veľká, ale tak čo už) nakoniec som bola celkom spokojná, že sme ich mali. Všetko to má svoje výhody podľa mňa tie taláre nám všetkým pristali ale je mi trošku ľúto, že som nevidela skoro nikoho šaty lebo po tom sa šiel každý fotiť z rodinou a všetko to šlo tak rýchlo:( Takže taláre sú fajne ale teda všetko má svoje plusy aj mínusy.

Promócie talár

Talár

Promocie - odovzdávanie diplomov

To na ľavo čo drží ten papier som ja a môj diplom:)

Hádzanie promocnej ciapky

Hádzanie promočnej čiapky ako v Amerike:D ostala som na to sama lebo zorganizovať sa by bolo príliš náročné:D

Hádzanie promočnej čiapky 2

Promocie portret

Inak promóciu som si skutočne užila. Som vďačná, že nám vyšlo krásne počasie – bolo extrémne horúco:) čo mi vyhovovalo, horšie to však bolo po ceste domov:D ale nevadí. Mám asi milión rodinných fotiek okrem týchto čo som tu pridala:) a s toho sa tiež veľmi teším lebo aspoň si budem môcť pripomenúť tento krásny deň:).

Promocia foto

Promocie, otufit, fialove šaty

Bližší pohľad na moje promočné šaty

Ešte pridávam foto mojej manikúry a pedikúry:)

Promočná manikúra, pedikúra

Použila som:

Zdobenie:

NYC – Expert last nail polish Odtieň: Lavender Cupcake 257 (svetlofialový)

Essence – colour&go Odtieň: 81 (mint odtieň)

Ako ste promovali vy? Páčia sa vám taláre na promóciách? Ak vás zaujímajú detaily k outfitu alebo účesu alebo looku ako takému napíšte mi dolu komentár:)

Sending love and kisses xxx

Yours Lucia

 

    Zanechať odpoveď

    10 − five =