0
Lifestyle Rôzne Tipy & Triky

3 tipy na úžasné personalizované valentínske darčeky pre ženy aj mužov

7. februára 2020
Tipy na personalizované valentínske darčeky pre mužov aj ženy

Ahojte,

deň sv. Valentína sa blíži a keď som tento rok uvažovala nad darčekmi veľmi ma oslovila myšlienka, že okrem samotných zážitkov je super mať aj pamiatku na tieto zážitky. Taktiež ma inšpirovali svadobné fotoknihy, ktoré som robila našej rodine ešte na Vianoce. Preto budú aj všetky moje tipy na tohtoročného Valentína skôr takéto spomienkového a personalizovaného charakteru.

Valentínske darčeky

1. Fotokniha plná vašich spoločných spomienok a zážitkov

Žijeme v digitálne dobe. Mobily máme plné fotiek, no kedy ste si nejaké z týchto fotiek dali naposledy vytlačiť? Priznám sa, že ja asi tak pred 10 rokmi po tom, čo som sa vrátila z ročného pobytu v Írsku.

Svadobná kniha - tip na valentínsky darček

Ako som už načrtla vyššie vrátila som sa k tomu tento rok, potom čo som svokrovcom spomínala, že už máme svadobnú fotoknihu od našich fotografov. Svokor mi na to odpovedal, že aj oni chcú svadobnú knihu. A tak som sa rozhodla, že prejdem všetky fotky a urobím svadobnú knihu, kde budú všetci, čo boli na svadbe a celý priebeh svadby.

Fotokniha - tip na valentínsky darček

Long story short, svadobná fotokniha mala obrovský úspech u celej rodiny a tak som dorobila ďalšie kusy, plus som pridala fotoknihu z našej svadobnej cesty a druhého svadobného fotenia na Sicílii. Tú teraz dostane môj manžel ako darček. 🙂 (Naše svadobné knihy vám ukážem v samostatnom príspevku.)

Tipy na valentínske darčeky 2020 - personalizovaný kryt na mobil

2. Kryt na mobil s vlastným motívom 

Kryt na mobil či už s vašou spoločnou fotkou alebo s romantickým citátom, ktorý má pre vás špeciálny význam je dokonalým valentískym darčekom.

Obal na mobil s fotkou - tip na valentínsky darček

Presne takýmito krytmi som obdarovala nie len sama seba ale aj manžela. Jemu som vybrala fotku, kde vyzerá ako James Bond, zatiaľ, čo sebe som vybrala trošku viac elegantnú svadobnú fotku, ktorú môžete vidieť aj na fotkách v článku.

Obaly na mobil z etuo.sk

Okrem toho som zvažovala aj obal na mobil s citátotom z mojej obľúbenej knihy Odviate vetrom (Gone with the wind). Áno vyrobila by som si ho sama a manžel by to mal na starosti už len objednať, keďže v tomto som niekedy dosť špecifická a chcela by som to mať podľa svojej predstavy (môj návrh vidíte dolu na screenshote). 🙂

Citát na obale - Odviate vetrom

No nakoniec som si vybrala obal Full Body Slim Fantastic, čo znamená, že máte obal aj z prednej strany. Nikdy som nič také nemala a tak som si povedala, že to vyzerá zaujímavo.

Apple iPhone 7 - obal na mobil Full Body Slim Fantastic - pastelové ruže

Osobne by som ho odporúčala najmä tým, ktorým padá telefón stále z rúk, prípadne si ľahko škrabnú displej. Ja s týmto zvyčajne nemám problém ale zaujalo ma to ako kreatívne riešenie v prípade, že nechcete fóliu. A tie kvietky sú také rozkošné. 🙂

Dvojitý obal na mobil - Full body slim fantastic

Full body slim fantastic - obal z predu aj zadu telefónu pre dokonalú ochranu

Personalizovaný kryt na mobil a obojstranný obal na telefón z etuo.sk

3. Personalizovaný prívesok na kľúče

A posledným tipom na personalizovaný valentínsky darček je skôr taká milá maličkosť, ktorou sú personalizované prívesky na kľúče aj s vašimi menami. Jeden budete mať vy a druhý váš partner. Spolu prívesky utvoria jeden krásny celok.

Drevený personalizovaný nápis alebo prívesok

Ak sa vám prívesok zdá ako príliš malý darček môžete si dať vyrobiť rovno drevený nápis vašich mien a čarovného dátumu vášho vzťahu (svadobný dátum, dátum kedy ste spolu začali chodiť alebo kedy ste sa prvýkrát stretli).

My síce prívesky nemáme ale máme drevný stojan s naším dátumom svadby a taktiež nám YourWood.sk vyrábali poďakovania pre rodičov.

Leuško fotobomber

Máte radi personalizované darčeky? Ktorý z tipov vás oslovil najviac?

 

LuciasBlog - podpis

Za spoluprácu na tomto článku ďakujem etuo.sk.

 

    Zanechať odpoveď

    seven − two =