0
Lifestyle Svadba

Aká bola moja rozlúčka so slobodou v Prahe?

25. februára 2020
Budúca nevesta, rozlúčka so slobdou v Prahe

Ahojte,

konečne sa dostávam aj k mojej rozlúčke so slobodou. Síce od svadby už ubehlo niekoľko mesiacov, no svadobné články na blog začínajú pribúdať opäť po dlhšej dobe až teraz.

Rozlúčka so slobodou pre ňu - Budúca nevesta s družičkami

Mať či nemať rozlúčku so slobodou?

Viem, že niekomu sa rozlúčky so slobodou nepáčia, no ja som vedela, že niečo také určite chcem mať. Pôvodne som uvažovala nad dvomi verziami, jedna bola ísť niekde na párty (presne tak ako sme šli) a druhá verzia bola oddychový víkend a wellness. Samozrejme niekto to vie spojiť aj do jedného. No ja som chcela jednoznačne udať tón ako by rozlúčka mala vyzerať, čo si želám a čo zas nie.

Budúca nevesta na rozlúčke so slobodou

Čo som si želala na rozlúčke so slobodou a čo nie?

Ja som napríklad nechcela žiadne úlohy pre budúcu nevestu. Proste nie som taký typ a len by ma to otravovalo. Taktiež som nechcela žiadneho striptéra ani nič takéhoto štýlu. Chcela som si vyraziť von po dlhšej dobe s mojimi kamarátkami.

Zábava s babami na rozlúčke so slobodou, budúca nevesta

Zábava s družičkami, budúca nevesta na rozlúčke so slobodou

Budúca nevesta v Prahe na rozlúčke so slobodou

Mnohé z nich už vídam len zriedka a na párty sme neboli celé roky. Chcela som si s nimi pripomenúť tieto časy. Čiže to malo byť celé len o mojich naj kamoškách a našich babských témach, tanci a Cuba libre.

Bride to be - podväzok

Bride to be - budúca nevesta, selfie

Rozlúčka so slobodou pre budúcu nevestu - doplnky, korunky, šerpa, čelenky

Taktiež som chcela aby boli baby trošku zladené a aby sme na seba hodili nejaké tie vtipné čelenky či podväzky. Všetko toto mala nakoniec na starosti ako svedkyňa a hlavná družička moja sestra. Ja som vytvorila skupinu na FB, kde som pozvala všetky kamarátky, ktoré som na rozlúčke chcela. Vybrali sme si termín, miesto a potom to už bolo všetko na babách.

Budúca nevesta a svedkyňa

Budúca nevesta s družičkami na rozlúčke so slobodou

Družičky a nevesta na rozlúčke so slobodou, Praha

Budúca nevesta na rozlúčke so slobodou v Prahe

Rozlúčka so slobodou v Prahe

Babám sa pozdávala Praha a prvý májový víkend 3. – 5.5.2019. Síce nám nevychádzal predĺžený víkend ale v stredu 1.5.2019 bol voľný deň a tak som mala čas sa pobaliť a naplánovať si outfity. Počasie v máji nebolo minulý rok nič moc, takže sme mali mať skôr chladný víkend. No nakoniec nám to vôbec neprekážalo.

Ružové pohostenie na rozlúčke so slobodou pre nevestu

Budúca nevesta s družičkou/svedkyňou

Pohostenie na rozlúčke so slobodou Bride to be

Ružové šampanské Hubert na rozlúčku so slobodou

Moja sestra našla ubytovanie cez AirBnB, priamo v hoteli na Václavskom Námestí, takže sme to nemali ďaleko. Priznávam, že to bolo veľmi praktické a z ubytka som bola nadšená. Aj keď moja sestra by vám povedala celkom iný príbeh, pretože si tam nejako poplietli rezervácie a chceli nás rozdeliť. Ale dopadlo to dobre.

Budúca nevesta s družičkou

Do Prahy som cestovala s mojou kamarátkou Lenkou. Ostatné baby šli z rôznych kútov sveta, Taliansko, Bratislava, Banská Bystrica a tak ďalej. 🙂

Výzdoba na rozlúčku so slobodou

Angelika a Livka stihli len tak tak prichystať izbu (keďže tam boli nejaké tie komplikácie) a už sme tam boli aj my s Lenkou. Ja som si ale žiadny chaos nevšimla. Vyzdobili ju krásne balónikmi, a pómpómamy. Livka nachystala samé skvelé dobroty, punčovú tortu a ružové šampanské.

Ružová punčová torta pre budúcu nevestu na rozlúčku so slobodou

Ružové šampanské na rozlúčke so slobodou pre nevestu

Srdiečkové sendviče na rozlúčke so slobodoou

Budúca nevesta - Danyela art Bride tričko pre nevestu

Ružová punčová torta a ružové chlebíky na rozlúčku so slobodou pre nevestu

Na Cuba libre vyrobila moja sestra dokonca takéto špeciálne vedierko, ktoré celé ručne oblepila sexi chlapmi.

Cuba Libre na rozlúčke

Budúca nevesta v Prahe na rozlúčke so slobodou

Rozlúčka so slobodou Praha máj 2019

Čo sme za víkend stihli?

Zvažovali sme či predsa len nestihneme aj nejaký ten wellness alebo inú aktivitu, no prirodzene to vyšlo tak, že v piatok sme boli skoro do pol noci na ubytku a potom sme vyrazili do mesta. Ešte pred tým mi baby odovzdali krabičku plnú úzasných darčekov. (Žienky moje ďakujem, vy viete, ktoré to ste a ja vás mám krásne podpísané na pohľadnici. 🙂 )

Budúca nevesta a družičky s Cuba Libre

Skoro mi vtedy vyhŕkli slzy, no snažila som sa a zvládla som to aj bez plakania. Viete ako, pekný make-up ničiť tesne pred odchodom, to by bola škoda. 🙂

Darčeky pre budúcu nevestu

Darčeky pre nevestu - Danyelaart tričko pre nevestu Bride, šerpa, korunka

Pohľadnica Bride - Danyela art

Outfit budúcej nevesty na rozlúčke so slobodou - all white

Darčeky pre nevestu od družičiek, intimissimi, šerpa, Danyelaart

V sobotu sme dlho dospávali a poobede sme vybehli na kávu do najbližšieho Starbucksu na Václavskom námestí, keďže pršalo.

Budúca nevesta na rozlúčke so slobodou

Tam sme posedeli a kecali hoooodnú chvíľku. Aj keď si nespomeniem presne na všetko o čom sme sa rozprávali, veľa sme sa nasmiali. Každá z nás dala nejaký ten vtipný príbeh zo života. Pripomínalo mi to scénku, keď sa stretli baby v seriáli Sex v meste.

V Cípu - včera hen do

Po káve (a pár hodinách v Starbucks) sme vyhladli a išli sme na večeru do staročeskej klasickej hospúdky V Cípu na odporučenie mojej kamarátky Mati. Pochutnali sme si na kačke a šli späť na ubytko, kde som rozkrojila punčovú tortu.

Krájanie punčovej torty

Punčová torta na rozlúčke so slobodou

Mini šampanské pre družičky

Pripili sme si ružovým a bielým mini šampanským, ktoré som darovala mojim kamarátkam ako darček, zato že prišli na moju rozlúčku. Opäť padol návrh ísť znovu na párty. Hádajte ako to dopadlo?

Hen do - budúca nevesta a družička

Budúca nevesta s družičkou v Prahe

Budúca nevesta s družičkou

Hen do - budúca nevesta a družička

Samozrejme, že sme šli, aj keď 2 baby nám odpadli cca o 1 ráno. 😀 Takto skoro odišli na ubytko spať. Jedna z nich bola okrem únavy aj nemilo prekvapená, keď si ju niekto (cudzí nie od nás :D) označkoval, potom čo neudržal žalúdok na uzde. (*rovno na hlavu*). No nebolo to až také dramatické ale sobotný večer sa pre ňu skončil. 😀

Párty v Prahe, rozlúčka so slobodou

Musím uznať, že baby sa celkom držali a zostali sme do skorého rána. Keďže sme prišli z rôznych miest a na rôzne miesta sme sa aj vracali, každá z nás mala trošku iný čas odchodu domov.

Bride to be - budúca nevesta, rozlúčka so slobodou

V nedeľu sme sa teda už len rozlúčili a šlo sa domov. Ja s Lenkou som cestovala autobusom a napriek prehýrenému víkendu som za 7 hodín spala asi tak 1 hodinu. Vôbec sa mi nedalo zaspať, takže cesta domov bola celkom nuda. 😀

Budúca nevesta s družičkou

Britský color point kocúrik Leuško a I DO svadobný balón

Budúca nevesta s družičkou

Teším sa, že moje kamarátky sa na to dali a mohli sa spoznať ešte pred svadbou. Myslím, že to pomohlo aj im a že si navzájom celkom sadli. Je mi jasné, že v takejto kombinácii sa už asi nikdy nestretneme a o to viac sa si to cením. Aj preto si tu na môj blog odkladám túto úžasnú spomienku a fotky, ktoré sa mi podarilo urobiť.

Šampanské na rozlúčke so slobodou pre nevestu v Prahe

Zabudla som vám napísať, že pôvodne som chcela točiť aj video a fotiť na môj foťák. Ten som zo sebou síce mala, no môj (v tom čase ešte) budúci manžel mi zle naformátoval kartu. Zistila som to až vo vlaku, keď už bolo neskoro. Preto tu vidíte fotky v takejto horšej kvalite. Zároveň je ale zázrak, v akej dobe žijeme a že teraz máme foťák v podstate vždy so sebou. 🙂

Nakoniec tohto článku sa chcem všetkým zúčastnením poďakovať. Taktiež ďakujem mojej sestre za úžasnú prípravu, organizáciu a pohostenie. Jediné čo mi je ľúto je, že si to kvôli toľkým povinnostiam nemohla až tak užiť. Ďakujem za krásne darčeky, ktoré si taktiež cením. Mám na čo spomínať 🙂 a teším sa keď sa znova stretneme (aj keď to už bude asi zas v inom zložení, no človek nikdy nevie).

Všetky baby spolu na rozlúčke so slobodou

Budúca nevesta s družičkou

Budúca nevesta na rozlúčke so slobodou - Dolly suknička

Bride to be girlanda - Budúca nevesta rozlúčka so slobodou

Boli ste už niekedy na rozlúčke so slobodou? Ak ste budúca nevesta, plánujete mať nejakú rozlúčku so slobodou?

LuciasBlog - podpis

Vecičky z rozlúčky, prípadne podobné produkty nájdete tu:

    Zanechať odpoveď

    fifteen − three =