0
Lifestyle Móda Rôzne

H&M Balmaination

8. novembra 2015
H&M Balmain - hmbalmaination

Ahojte drahúšikovia,

minulý týždeň vo štvrtok 5.11.2015 som sa zúčastnila #hmbalmaination a pre mňa osobne to bol super zážitok a vôbec neľutujem, že som išla. Rozhodla som sa dosť spontánne, že idem aj keď som už dávno vedela, že sa chcem ísť pozrieť na kolekciu nebola som si celkom istá či mi to vyjde. Našťastie sa podarilo. Ako vravím vedela som dopredu, že sa chcem zúčastniť a tak som si nechala nejaké penize bokom aby som si mohla vybrať niečo pekné.

Bol to blázinec?Áno bolo to tak trochu šialené ale s toho čom som ja zažila tam nebolo žiadne strkanie ani nič podobné, ľudia boli milí (aspoň s tými s ktorými som sa stretla ja) a samozrejme som s takýmto niečím rátala a práve preto som chcela ísť.Predstavovala som si to nejako tak ako vo filmoch alebo keď v Amerike nakupujú svetové značky s obrovskými zľavami a práve toto celé ma láko. Chcela som to vidieť na živo. Je pravda, že obchod bol vypredaný behom asi 1 minúty pretože do obchodu som sa dostala veľmi rýchlo ale na tých štyroch vešiakoch a pár poličkách, ktoré boli vyhradené H&M Balmain kolekcií už nič nebolo. Kúskov bolo len niekoľko a na Slovensku bola len malá časť kolekcie.

Po chvíli keď som chcela odísť tak mi sestra vraví, že predsa môžme ešte chvíľku počkať a uvidíme či niekto niečo nevráti. Pôvodne som si chcela kúpiť nejaké sako a poprípade malý doplnok, niečo čo môžem nosiť často a v podstate na akúkoľvek príležitosť. Na začiatku som ešte nebola celkom rozhodnutá čo chcem aj keď kúsky, ktoré sa mi najviac páčili boli určite Kendall Jacket, ktorá ako som potom zistila bola asi najdrahším kúskom s celej kolekcie. Dáva to logiku pretože je celá vykladaná perlami a drobnými kamienkami no napriek tomu som nečakala, že bude až tak drahá.

H&M Balmain - hmbalmaination

Viac fotiek z Dailymail.co.uk tu

Inak v rade som stála hodinu – na ľavo vidíte rad predomnou a na pravo rad zamnou. Ľudia v skutočnosti začali pribúdať až tak okolo pol 10 dovtedy to bolo ešte celkom fajn. Tento zážitok by som prirovnala k čakaniu napríklad na koncert. Celé mi to pripomenulo Beyonce koncert (o mojom 2 koncerte Beyoncé v Dubline si môžete prečítať tu), ako sme tam čakali a celkovo také to nadšenie, že čo to bude. Aj keď zážitok s koncertu bol oveľa bláznivejší a tam sa ľudia skutočne tlačili takže to nie je celkom porovnateľné.

H&M Balmain - hmbalmaination

Nakoniec som mala možnosť si vyskúšať niekoľko vecí ale len jedna z nich viacmenej spĺňala moju požiadavku toho, že si to môžem obliecť často a na rôzne príležitosti. Je to táto čierna blúzka (outfit look tu), ktorú však asi budem stylovať ako niečo vrchné pretože sa mi páči aj z opačnej strany, kde je krásny zlatý zips.

H&M Balmain - hmbalmaination

Tieto dve saká sa mi tiež páčili ale biele som v Bratislave ani nevidela. Čierne som videla ale to hneď zmizlo.

H&M Balmain - hmbalmaination

Foto z beyouspirit.com

H&M Balmain - hmbalmaination

Foto z stealherstyle.net

Ak by ste chceli vidieť celú módnu prehliadku, ktorá sa konala v New Yorku tu je záznam. Nižšie je videjko z backstage a ďalej oficiálna reklama a behind the scenes z natáčania.

Pridávam aj link na report z refresheru

Sending love and kisses xx

Yours Lucia 

    Zanechať odpoveď

    two × four =