0
Lifestyle Rôzne

Wishlist – Júl 2017

10. júla 2017
Wishlist Júl 2017

Ahojte drahúšikovia,

v januári som robila na blogu môj prvý wishlist. Je to niečo čo som chcela robiť pravidelnejšie možno raz za 3 mesiace alebo 6 mesiacov. A ani neviem ako už vlastne prešlo pol roka. Preto sa dnes s vami opäť podelím s tým čo ma oslovilo v júlovom wishliste. Poďte pozrieť čo v ňom je.

Kabelka značky Furla

Kabelka značky Furla

Tento rok ma veľmi oslovil dizajn kabeliek Furla. Zopár som ich videla na Instagrame, mnoho ich bolo na prehliadke Lýdie Eckhardt, kde som si ich mala šancu obzrieť z blízska a nakoniec keď sme boli v Parndorfe už som si takmer jednu kúpila. No vysnívanú som si už v Pandorfe našla v inom obchode a tak šla Furla tento krát bokom. Práve preto je teraz na mojom wishliste.

Celé plavky - H&M

Plavky

Neviem čím to je, ale tento rok ma prepadla posadnutosť plavkami. Len v časopise som si ich našla asi milión. Nikdy pred tým sa mi nič také nestalo. No tento rok sa mi veľmi zapáčili dizajny z H&Mka. Síce tu je len jeden obrázok, ale inak sa som si skutočne našla tak veľa dizajnov, ktoré by som chcela do môjho šatníka. Celé, bikiny, proste všetky možné.

Jednoduché čierne šaty na leto - Otto.sk

Šaty

Ďalšiou posadnutosťou začínajú byť šaty. Leto je pre mňa ideálne čo sa týka šiat a sukní pretože, každé iné obdobie mi je zima. Zvyčajne rada nosím aj kraťasy ale tento rok, mám stále chuť nosiť šaty. Momentálne sa mi páčia buď veľmi obtiahnuté obyčajné jednofarebné šaty ako sú tieto s Otto.sk. Alebo také tie klasické letné, ktoré vo vetre krásne poletujú a sú farebné. Okrem toho v septembri sa chystáme na svadbu a ja ešte stále neviem čo si chcem obliecť. Uvažovala som nad nejakými červenými šatami, lebo červenú často nenosím. Mohlo by to preto byť také osvieženie. Alebo potom jemné svetloružové šaty. To som si predstavovala celkom od začiatku. Uvažovala som aj, že si dám niečo ušiť. Tak uvidíme 🙂 možno pripravím aj sem na blog malú šatovú inšpiráciu na svadby.

Plážový klobúk

Klobúk a kabelka na pláž

Napriek tomu, že toto leto sa na žiadnu dovolenku nechystáme, konečne som našla veľkosť klobúka, ktorá mi je dobrá. V Takko fashion som našla perfektný plážový klobúk, ktorý mi konečne nie je veľký a super plážovú tašku k nemu. Pozerala som ich práve online ale na stránke som ich nenašla. Takže budem musieť asi v najbližšej dobe utekať do obchodu či ich ešte majú. Tento na obrázku je teda len ilustračný :), ale tiež sa mi veľmi páči.

Nafukovací matrac v tvare Pandy

Nafukovačka v tvare Pandy

Túto som sem musela dať. Videla som ju niekde na reklame a tá fotka vyzerala totálne idylicky. Baba v plavkách relaxovala v bazéne na tejto obrovskej pande. No ako vravím, tento rok pre ňu nemám veľké využitie, ale kto vie možno sa niečo nájde. A vždy si poviem, že aj o rok bude leto. Priateľova sestra práve stavia dom s bazénom. Možno sa na nej budem vylihovať o rok u nich. 😛

Zrkadlovka Canon EOS 77D

Zrkadlovka

Zrkadlovka je niečo do čoho plánujem investovať už dlhšiu dobu. Zatiaľ mám foťák Canon, ktorý síce fotí pekne a natočila som s ním aj celkom dobré videá ale predsa len to nie je zrkadlovka. Postupne chcem zlepšovať fotky na blogu a určite to bude jednoduchšie s kvalitným foťákom. Ešte som sa presne nerozhodla, že akú by som chcela. Najskôr si musím urobiť prieskum, ale už teraz viem, že je to niečo na čo budem v najbližších mesiacoch upierať pozornosť. Ak máte nejaké tipy na super zrkadlovku, ktorá sa buď ľahko ovláda alebo vynikajúco fotí, poprípade má aj výbornú cenu, šup s nimi dolu do komentárov. 🙂

Tak čo poviete na môj Wishlist? Našli ste si aj vy niečo svoje? A aký je ten váš na toto leto? Napíšte do komentárov. 🙂

LuciasBlog - podpis

    Zanechať odpoveď

    five × 5 =