0
Lifestyle Rôzne

Wishlist – Január 2017

29. januára 2017

Ahojte drahúšikovia,

mám tu pre vás môj novoročný wishlist. Od začiatku mesiaca sa mi toho ako si nakopilo. Našla som už niekoľko rôznych produktov, ktoré by som chcela. A rozhodla som sa si ich tu pekne uložiť nech nezabudnem. Možno aj vy už dlhšie niečo takéto hľadáte alebo sa môžete mojím wishlistom inšpirovať a vytvoriť si niečo podobné. Aspoň nebudete mať problém povedať čo si želáte, keď budete mať meniny, narodeniny a blíži sa aj Valentín. Výber darčeka bude o to jednoduchší.

Charlotte Tilbury Pillow Talk rúž na pery

Rúž na pery Charlotte Tilbury Pillow Talk

Rúž Pillow Talk som videla len nedávno na perách YouTuberky Amelie Liany. Hneď na prvý pohľad sa mi veľmi zapáčil a nakoniec neskôr vo Vlogu sama Amelia spomínala, že sa jej na tento rúž všetci pýtajú. Do komentárov tuším napísala, ktorý to je. Okrem Pillow Talk sa mi páči aj Very Victoria, tiež od Charlotte Tilbury. Jeden z nich je určite na vrchu môjho wishlistu.

Cluse – hodinky

Clues Hodinky čierne so zlatým náramkom

Dva roky dozadu som si vybrala ako darček veľmi pekné hodinky Esprit vo farbe rose gold (veeľa fotiek na mojom Insta @missluciadams). Sú elegantné a veľmi praktické. Tento rok by som sa chcela pozrieť po kvalitných hodinkách v zlatej farbe keďže momentálne nosievam najčastejšie zlaté doplnky.

O Cluse hodinkách som už veľa počula a mohlo by to byť práve to čo hľadám, keďže som si samozrejme hneď našla minimálne 5 dizajnov, ktoré sa mi páčia. 🙂 Mojimi favoritmi sú tieto klasické čierne alebo biele. Páčia sa mi aj mramorové a samozrejme rose gold alebo čierne so zlatými koženým remienkom. Osobne za praktickejší považujem kovový remienok pretože kožený sa rýchlejšie ošúcha. Aj keď kovové môžu niekoho ťažiť alebo sa zachytávať. No favoritom z týchto všetkých sú určite čierno zlaté na obrázku.

Micheal Kors – tenisky

Michael - Michael Kors - tenisky bielo zlaté

Pred nedávnom som narazila na pomerne nový e-shop na Slovensku spartoo.sk, v ktorom ma zaujala najmä dámska obuv. Našla som si tam už minimálne 10 párov topánok, ktoré by som chcela. Jednými z nich sú tieto tenisky MICHAEL Michael Kors  – nie sú božské? (A to nie sú jediné, super sú aj tieto alebo tieto). Ďalej sa mi veľmi páčia čižmylodičky a podpätky s otvorenou špičkou.

Na spartoo.sk momentálne beží výpredaj takže je dosť veľká šanca, že si nakoniec aspoň jedny topánočky kúpim. Mám pre vás aj dodatočnú zľavu 5% s kódom XMAS2016 na všetky už zlacnené produkty. V e-shope je aj kopec oblečenia a doplnkov (no ja som zostala zaseknutá v dámskej obuvi). Je tam aj sekcia pre mužov takže ak máte problém čo kúpiť drahému na Valentína môžete to tam ísť omrknúť.

Naked – paleta očných tieňov Basic Palette od Urban Decay

Naked - paleta očných tieňov Basic Palette - Urban Decay

Basic Palatte sa mi zapáčila keď som čakala na odlet z Dublinu. Na letisku som si prechádzala pár obchodov a zbadala som sekciu s paletkami od Urban Decay. Prvú Naked mám už dlhšiu dobu, páči sa mi aj druhá Naked ale zvyčajne to skončí tak, že miniem svetlé tiene a tmavé mi zostávajú. Preto sa mi páči Basic paleta lebo je tam viac svetlých tieňov a tie by mohli byť náhradou aj pre iné palety čo už vlastním.

Urban Decay – Minor Sin – podkladová báza pod očné tiene

Minor Sin - Urban Decay - podkladová báza

Minor Sin potrebujete vo svojom živote. K mojej palete Naked som dostala aj vzorky všetkých podkladových báz. Vyskúšala som Original a Minor Sin a sú bombové. Určite stoja za tie extra peniaze pretože moje očné tiene sú aj po dlhom dni stále rovnaké ako keď som sa ráno aplikovala. Teraz hľadám podkladovú bázu pod make-up, ktorá by mala rovnaký efekt. Ak viete o nejakej kvalitnej báze pod make-up, ktorá vydrží celý deň napíšte mi ju dolu do komentárov. Rada sa inšpirujem a vyskúšam. 🙂

Púzdro na iPhone 6

Zlatý obal na iPhone 6 lesklý

Nový telefón som dostala ako darček na Vianoce a síce mám jedno priesvitné púzdro/obal chcela by som ešte niečo na prestriedanie. Mám zlatý iPhone takže by som chcela aj zlatý obal alebo obal, ktorý bude mať zlaté detaily. Zatiaľ sa mi páčia tieto tri – zlatý, mramor, zlaté detaily. Ďalšia vec je, že by som si ho chcela aj nejako customizovať tak uvidíme či niečo zaujmavé vymyslím.

NESCAFÉ Dolce Gusto

Nescafe Dolce Gusto Piccolo

Niečo o čom už uvažujem dlhú dobu, pretože zbožňujem latte macchiato, ale to sa ťažko robí bez správneho stroja. V mojich InstaStories som vás síce ukázala aj doma urobené latte ale je z toho zbytočne veľa riadu a zaberie to aj nejaký ten čas. NESCAFÉ Dolce Gusto zo špeciálnej edície má už niekoľko rokov moja sestra a teraz ho dostala na Vianoce aj moja kamarátka Monika a tak k nemu inklinujem pretože viem ako funguje.

Dúfam, že som vás inšpirovala. Ak máte nejaký, aspoň pomyselný Wishlist aj vy napíšte mi niečo z neho dolu do komentárov, rada sa inšpirujem. Máte už niektorú z týchto vecičiek doma? Ak áno ako ste s nimi spokojné?

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

*Ďakujem spartoo.sk za spoluprácu na tomto príspevku. Všetky postrehy a názory sú moje vlastné.

    Zanechať odpoveď

    five × two =