0
Cestovanie Lifestyle Rôzne

Ako vyzerá Silvestrovská noc v Tatralandii?

27. januára 2017
Tatralandia Silvestrovská noc - Silvester 2016/2017

Ahojte drahúšikovia,

ako možno viete z mojich InstaStories, Silvester 2016 sme strávili v Tatralandii. Keď sa ma priatelia a rodina pýtali, že čo ideme robiť na Silvestra každý jeden sa čudoval keď zistil, že v Tatralandii ideme stráviť celý večer. Všetci si predstavovali, že tam ideme len cez deň, kúpať sa. A tak sme každému zas a znova vysvetľovali, že nie nie, takto to nefunguje a že tam budeme práve až večer, sláviť do rána bieleho.

Tak som si povedala, že vám sem o tom napíšem ak by ste to chceli o rok vyskúšať aj vy. Aspoň budete vedieť čo vás čaká a ako to celé prebieha. Hlavne môj priateľ mi stále hovoril, že tento príspevok musím určite napísať práve preto, že o tom veľa ľudí v našom okolí nevedelo. Zároveň sa aj on sám čudoval ako to bude celé vyzerať a dokonca chcel googliť recenziu. Keď som pozrela na net nič extra som nenašla a som sa rozhodla, že sem napíšem ako prebiehal náš večer.

Silvestrovská noc v Tatralandii 2016

Celé to začínalo už o 6 večer ale my sme prišli neskôr kvôli silvestrovskej večeri. Dorazili sme až niečo okolo 8. Vtedy tam už bolo kopec ľudí ale našťastie to nebolo vyslovene preplnené. Ja osobne som sa bála, že tam bude príliš veľa ľudí ale ako vravím bolo to úplne v pohode.

Dostali ste sa bez problému do každého bazénu a dokonca sme sa zmestili aj do bazénu, ktorý bol pred stagom. So sebou sme si zobrali klasicky všetky veci potrebné na kúpanie takže plavky, uteráky a tak ale okrem toho sme si mohli zobrať aj vlastný alkohol a nejaké snacky.

Pyrotechnika a ostré predmety sú prísne zakázané. Neodporúčajú sa veľmi ani sklenené fľaše takže si alkohol môžete preliať do plastových ale v princípe to bolo jedno pretože ľudia si kupovali celé fľaše šampanského priamo v bare pri bazéne tým pádom tam sklenené fľaše boli tak či tak.

Tatralandia Silvestrovská noc - Silvester 2016/2017Tatralandia Silvestrovská noc - Silvester 2016/2017

Polemic - Silvestrovská noc v Tatralandii 2016

Tatralandia Silvestrovská noc - Silvester 2016/2017

Inak musím vás upozorniť, že čas tam plynul extrémne rýchlo. Myslím si, že je to aj tým, že naokolo sa stále niečo deje a priestor je veľký čiže kým len obehnete rôzne bazény prejde kopec času. Od 6 do 8 tam bol aj photo boothFotobúda. Ten sme my bohužiaľ nestihli. Potom tam bol animačný program, 2 x tombola, tanečná šou a od 11 do 12 hral POLEMIC, ktorý potom aj odpočítal vstup do roku 2017. Tanečnice v krásnych kostýmoch roztancovali aj ľudí v bazéne a po pol noci hral DJ až do 4 rána.

Tatralandia Silvestrovská noc - Silvester 2016/2017

Polemic - Silvestrovská noc v Tatralandii 2016

Čo sa mi páčilo skutočne najviac bolo odpočítavanie do polnoci a šampanské v bazéne. To bola úplna TOPka :). Predstavte si veľkú bazénovú párty niekde v Amerike asi tak sme sa cítili aj my. V bazéne pred pódiom kde akurát dohral POLEMIC bolo plno ľudí a všetci už mali nachystané poháre a šampanské v ruke.

Keď sa odpočítala polnoc všetci napenili šampanské a mám pocit, že po 12 bolo vo vode viac šampanského ako slanej vody :D. Ešte taká zaujímavosť bola, že počas koncertu prišlo jednému týpkovi veľmi smiešne vyšplechnúť vodu z bazéna priamo na všetkých členov skupiny POLEMIC a ich aparatúru. Samozrejme to sa im nepáčilo keďže všetko bolo zapojené do elektriky a tak mu museli dať malé kvapky ale nakoniec koncert úspešne dohrali. No fakt boli dosť morký keďže pódium bolo tak meter od stagu.

Hurricane Factory - lietanie, Tatralandia bilbord

Naša silvestrovká noc vyzerala ako z amerického filmu a bola to paráda. Určite odporúčam ak chcete na Silvestra vyskúšať niečo iné ako zvyčajne. Môj priateľ bol tiež veľmi spokojný o čo som sa trošku obávala. A tak isto aj naši ďalší kamaráti sa bavili až do rána bieleho.

Ešte odporúčam prísť tam tak okolo pol 7 – 7, čiže keď už prví ľudia vošli no zároveň aby ste niečo nezmeškali ako my pretože musíte ešte počítať z časom počas, ktorého sa budete prezliekať a hľadať si miesto. Inak v šatniach a vonku sme našli aj reklamu Hurricane Factory na ktorej som lietala. Pre lepšiu predstavu si môžete pozrieť aj videá z miluého a tohto roku. (Kto nás zbadal vo videu?)

Polemic - Silvestrovská noc v Tatralandii 2016

PS: Ak by niekoho zaujímalo boli tam aj rodinky s deťmi dokonca aj s malými bábätkami ale bolo tam aj strašne veľa mladých ľudí. Napriek tomu, že sa pil alkohol všetci boli v pohode a v dobre nálade takže som tam nezažila žiadnu nepríjemnú situáciu.

PPS: Cena za večer bola 15 euro aj keď cena za večer sa možno mohla líšiť podľa toho kedy ste si vstup na event kupovali. Pokiaľ viem ja bolo to 15 e.

Páčil by sa vám Silvester v Tatralandii? Boli ste už niekedy na takejto akcii?

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    four × 5 =