0
Lifestyle Tipy & Triky

Ako prežiť ten NAJLEPŠÍ rok vášho života!

1. januára 2017
Majte ten najlepší rok aký ste kedy zažili

Ahojte drahúšikovia,

tak a máme tu rok 2017. Už od roku 2013 využívam proces alebo ak chcete techniku, ktorou si vždy prejdem celý minulý rok. Urobila som to aj tento rok.

Je tam len niekoľko jednoduchých otázok, ktoré vám pomôžu zistiť čo pozitívne ste zažili a zároveň sa potom sústredíte na to kam ďalej sa chcete posunúť. Tento rok som sa rozhodla, že vám túto techniku ukážem. Pôvodným autorom je Robin Sharma ale ja využívam zjednodušenú verziu od Alexa Ikonna.

V skratke toto sú 4 otázky + Akcia, ktoré si musíte zodpovedať. Viac nájdete v mojom článku pre Želania.sk → (Ako spraviť tento rok tým NAJLEPŠÍM aký ste kedy mali), kde som celý proces podrobne opísala aj z príkladmi. Pridala som vám tam aj obidve pôvodné videá od Alexa a Robina (obidve sú v angličtine).

Ako zažiť ten najlepší rok aký ste kedy mali

Otázka č. 1 Aké víťaztvá môžete tento rok oslavovať?

Otázka č. 2 Čo ma priviedlo k úspešným výsledkom?

Otázka č. 3 Aká je vaša životná lekcia z minulého roku?

Otázka č. 4 Aký je váš cieľ do nového roku? (Napíšte len 1)

Posledným bodom je AKCIA – musíte si vytvoriť plán ako sa dostanete k svojmu cieľu. Na každý mesiac (alebo ak chcete aj týždeň, len to splňte) si dajte malú úlohu, ktorá vás posunie bližšie k vášmu cieľu. Takto sa k nemu prepracujete po maličkých krokoch a keďže nebudú príliš veľké neodstrašia vás od ich plnenia.

Ak chcete aj vy vykročiť tou správnou nohou do nového roku šup šup na Želania, kde si prejdete celú techniku do detailu. Je to veľmi rýchla a pozitívne vás to naladí na nastávajúci rok. A keď máte jednoznačný cieľ ľahšie sa k nemu dopracujete. Okrem toho môžete túto techniku použiť aj neskôr ak ste ju zabudli urobiť v decembri alebo januári. Ale predsa na začiatku roku si lepšie pamätáte čo sa dial v tom starom. 🙂

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    sixteen − 7 =