0
Lifestyle Rôzne

Stretnutie s Darou Rolins a krst jej nového cd ETC na festivale Ynspirology + VLOG

22. júla 2017
Fotka s Darou Rolins na Festivale Ynspirology

Ahojte drahúšikovia,

na konci júna som bola prvý krát na festivale Ynspirology. A akurát tento rok som sa tak aktívne zamýšlala nad tým, že na nejaký festival chcem ísť. Nikdy pred tým som na žiadnom festivale nebola. No tento rok to vyšlo dokonale, pretože som bola nie len na festivale, ale aj na krste Darinho nového CDčka ETC.Ynspirology 2017Dara Rolins - Krst ETC Ynspirology 2017Kto ma pozná vie, že Dara je moja srdcovka a vždy keď pustia na párty Party DJ nejde ma zastaviť a hneď som na parkete. Pár ľudí sa ma pýtalo ako som sa tam dostala, lebo som už niečo o Ynspirology písala aj na môj IG. No to bolo takto, (pripravte sa na dlhý opis), Dara už dlhšie promovala na svojom Instagrame, že bude CD a že ho predstaví a pokrstí na festivale Ynspirology. Okrem toho k tomu bola aj kampaň #TrueNeboMark a keď ste použili tento hashtag dali sa vyhrať lístky. (Môj Instagram je @luciasblogsk.)Dara Rolins - Súťaž TrueNeboMarkSúťaž síce trvala dosť dlho, ale ja som zareagovala až keď Dara napísala, že teraz je to POSLEDNÁ šanca a víťazov mali vyhlásiť už o 2 dni neskôr. Tak som sa okamžite zapojila touto fotkou tu. Nebrala som to nejako vážne veď hocikedy sa niekde zapojím a ani neviem, že nakoniec niekoho vybrali. Ale tento krát som vyhrala. Najskôr mi prišla s Avonu správa a potom to dala Dara aj na svoj Instagram.

Najskôr som tomu neverila, a uverila som až keď som napísala na Ynspirology Facebook a potom keď som videla, že ma Dara označila vo svojom príspevku. Vtedy nastalo veeeeľa veľa tešenia (viď video na IG) sa a začali sme plánovať našu cestu pretože sme mali len 2 dni na to aby sme si vybavili ubytko a cestu do Prahy. Nakoniec sme našli super ubytko cez Airbnb.

Ubytko vám môžem len odporúčať, naši hostitelia nás dokonca počkali pri metre a boli veľmi starostliví a priateľskí. Ak ešte nemáte na Airbnb účet a chcete to vyskúšať mám pre vás zľavu 652 Kč na váš prvý výlet (kliknite tu).Airbnb - Orange RoomVšetky plány na víkend šli bokom. Presunuli sme rodinné oslavy a nasadli na vlak. V Prahe sme boli naposledy pred asi 3 rokmi kedy sme tam strávili celé 3 týždne. Preto som sa veľm tešila, že ideme zas. Keďže sme prišli v sobotu večer mali sme ešte vybehnúť na pohár vína do Bouvard&Pécuchet a stretnúť sa s kamarátmi.Večerná pohodička v PrahePraha, bola to zábava

Ynspirology Festival

A ako teda bolo na samotnom festivale? Okrem toho, že sme sa trošku stratili na začiatku bol festival super a zostali sme takmer do 10. Najskôr som tak presne nevedela ako si to mám celé predstavovať. No keď sme tam prišli a rozkukali sme sa veľmi sa nám tam páčilo. Bolo to celé také domácke. Mali ste pocit ako by ste všetkých tých ľudí poznali alebo ako keby ste boli susedia.

Ynspirology 2017Prednáška s digitálnym nomádomBattle - Vyhrali naši favoritiDigi zóna

Nebol to len klasický hudobný festival a to bolo na Ynspirology najzaujímavejšie. Boli tam prednášky s digitálnym nomádom (téma, ktorá ma veľmi zaujíma), ďalej chalan ktorý cestoval po ceste stopom, tanečný battle, kreslenie, digi zóna, fit zóna v ktorej ste si mohli zacvičiť, rôzny speváci a DJ, Girl Zone kde vám urobili nechty, vlasy, make up a samozrejme nakoniec Dara, krst jej CD a Meet and Greet. Dať to do jednej vety je náročné. Bolo tam proste všetko. Je to interaktívny festival a do všetkého ste sa mohli zapojiť. Mňa najviac zaujal tanečný battle, prednášky, girl zóna a samozrejme Meet and Greet s Darou.YemiMusím sa priznať, že sme ani nestihli všetko vyskúšať, tak veľa možností tam bolo. Myslela som si, že Robo si stihne poriadne zacvičiť a vyskúšame aj viac vecí v Digi zóne. Nakoniec sme stihli len virtuálnu realitu. Obzerali sme si vesmír no ja som to po chvíľke vzdala lebo som sa nevedela poriadne hýbať v tom virtuálnom svete a bolo mi s toho trošku zle. Keď som si dala dolu okuliare uvedomila som si aké to je náročné.Adam Mišík
Girl Zone

V Girl zóne som mi nalakovali nechtíky krásnym svetlofialovým lakom. Uvažovala som aj nad tým, že pôjdem ešte na make up ale keďže som už bola namaľovaná až tak sa mi nechcelo. No keď pôjdem na budúce mám už plán, že prídem hneď ráno, dám sa namaľovať, učesať a nalakovať si nechty a potom si tam už budem len chodiť taká pekná a ready. A čo by som určite chcela nabudúce vyskúšať by bolo kreslenie.

Manikúra v Girl Zone NechtíkyChill

Ynspirology ProgramInteraktívny urban festival Ynspirology

Tbt Ynspirology

Foto kredit @ynspirology

Krst CDčka ETC

Inak festival bol dvojdenný, ale my sme mali lístky iba na jeden deň čo mi nakoniec veľmi vyhovovalo kvôli tomu cestovaniu. Inak by to bolo už veľmi o dušu. V sobotu tam vystupoval napríklad Majk Spirit a DJ Wich. V nedeľu bola samozrejme hlavnou hviezdou Dara. Keď začala spievať vyšlo nám aj slniečko. Celý deň sa totižto striedali oblaky a slnko. No večer sa krásne vyjasnilo. Dara vystupovala asi tak pol hodinku a prestavila v skratke nové CD ETC.  Dara na festivale Ynspirology 2017IMG_0640 IMG_0651Dara na pódiu predstavila nové CD ETC

Priviedla si so sebou tanečníkov s SDA a Laci Strike. Podporiť ju prišiel aj Rytmus, čo sa mi tiež veľmi páčilo. A Robo mal šancu sa odfotiť so svojím obľúbeným rapperom. Nakoniec zaspievala aj moju obľúbenú Party DJ. Uvažovala som, že či náhodou vtedy nevyjde aj Rytmus, ale keďže to bola skrátená verzia tak s toho nič nebolo. Najviac fotiek a videí mám z vystupka ale vo vlogu si môžete celkom dobre pozrieť ako vyzeral festival. Podarilo sa mi natočiť celý krst takže, určite bude čo najviac zaujímavostí vo videu. Každá sekcia ako tie Girl Zone, Fit Zone, Digi Zone atď boli v takých tých lodných kontajneroch. Každý kontajner bol zariadený v inom štýle tak aby to ladilo s témov s čoho som bola tiež nadšená. A super bolo, že ich dobre rozmiestnili a vedeli ste si tak nájsť aj kľudnejší kútik.

SelfieSelfie - Dara na stage

Stretnutie s Darou Rolins

Posledné čo sme v ten deň stihli bol teda spomínaný Meet and Greet s Darčou a bola úplne super. Najskôr sme mali šancu sa jej opýtať čo sme chceli. Jedna fanúšička jej tak krásne poďakovala do mikrofónu a za nás všetkých, čo bolo veľmi emotívne bolo vidno ako silno to Darinka prežíva na čo som sa už skoro aj ja rozplakala. Všetci to však ustáli, ale je to niečo som sem musela dať lebo isto na to inak zabudnem. Stihla som toho veľa natočiť a rozmášľala som či natočím aj toto no nakoniec som si povedala, že si to chcem nechať také spešl a len to sem napíšem aby som celkom nezabudla. Potom jej doniesli krásnu dúhovú tortu.

Meet and Greet s Darou RolinsMeet and Greet s Darou RolinsTorta na oslavu ETCDara sa s nami podstivo podelila a bola vynikajúca. Prvýkrát som ju odmietla ale na druhýkrát som už neoodolala. A neľutujem! Mňam. Stihla som si zobrať aj podpis kartu. Jednu už mám pretože jedno leto bola Dara na niekoľkých akciách v mojom okolí a ten jeden koncert si veľmi dobre pamätám. To už bolo takmer 10 rokov. Ani neviem ako a takto rýchlo to prešlo.

To sa vtedy ešte poriadne ani na mobil nedalo fotiť 😀. O to viac som teraz vďačná za fotky, ktoré mám a to hlavne za tú spoločnú. Touto cestou sa chcem ešte raz poďakovať Dare za to, že som sa na Ynspirology vôbec dostala a že som ju zas mohla stretnúť (a aj Avonu za krásny balíček kozmetiky). A čo viac chcem ti (ak by si to náhodou niekedy čítala) poďakovať za bezprostrednosť s akou si sa s nami rozprávala (Dara sama pozvala Roba aby sa šiel s nami odfotiť).Selfie s Darčou

My s Darinkou IMG_3122

Mala som pocit ako keby sme boli kamarátky, ktoré sa len dlho nevideli. Fakt to bolo strašne super a taký veľmi zaujímavý pocit. Pretože ja ju síce poznám z telky a médií no ona ma nepozná a zároveň som mala pocit akokeby ma aj ona poznala. Ďakujem za pozitívny energiu a inšpiráciu. Vystúpenie bolo vynikajúce.

Dara bola nádherná a zábavná. Bolo to vynikajúce zakončenie super dňa a festival môžem len odporúčať. Keď nad tým tak uvažujem asi som presne prišla na dôvod prečo sme sa na festivale cítili ako doma. Tak isto ako Dara aj Yemi bol veľmi priateľský, vtipný a mali ste pocit ako by ste ho poznali sto rokov. Veľmi na mňa zapôsobil. Bola som nesmierne prekvapená touto príjemnou atmosférou.

Selfie s Yemim

Ynspi DNA debaty

Foto kredit @yemialchemist

Dara robila ešte niekoľko rozhovorov

Dara robila ešte niekoľko rozhovorov.

S láskou

Dara Rolins - InstaStories

A mohli ste ma vidieť aj v jej InstaStories. Foto kredit @dararolins_vermi

Balíček od Avonu

A toto bolo v balíčku od Avonu

Balíček od Avonu

Podpísané ETC od Darči

Stihla som ešte aj ETC s podpisom a kúpila som si aj tričko s touto rozkošnou DÚHOU. Foto kredit @dararolins_vermi

Tričko ETC, podpísané CDčko ETC a podpis kartaFestivalový Outfit

O U T F I T

Kimono – H&M (podobné tu)

Top – Zara

Kraťasy – z Ameriky (podobné tu)

Sandálky – H&M

Kabelka – H&M (podobná z H&M tu)

Okuliare – Aliexpress

Hodinky – Esprit (podobné hodinky Esprit tu)

Farebné Čipkované Náramky – u mňa v e-shope tu

Náušnice – Argos, z Írska

Retiazka na telo – Takko?

Chystáte sa aj vy tento rok na festival? Alebo ste už na nejakom boli? Tiež máte nové Darine CDčko ETC?

LuciasBlog - podpis

    Zanechať odpoveď

    15 + one =