0
Cestovanie Tipy & Triky

3 tipy na valentínsky výlet vo dvojici, ktorý stihnete za víkend

5. februára 2019
Výlet do Benátok a zopár tipov

Ahojte drahúšikovia,

mám pre vás 3 skvelé tipy na valentínsky víkendový výlet. Ja sama by som rada šla na všetky 3 miesta a preto mi napadlo, že sa o ne s vami podelím. Všetky pobyty som našla na ZľavaDňa.sk, pretože výlet so zľavou je ešte o trošku príjemnejší. 🙂 Možno takýmto víkendovým výletom potešíte svoje polovičky (ja potom nenápadne pošlem Robovi tento príspevok :D, možno ho niečo osloví).

Slávne Benátky

Benátky sú dokonalá romantika. Zatiaľ som tam bola len na jednodennom výlete ale skutočne ma očarili a povedala som si, že sa tam s Robom musíme vrátiť a pôjdeme sa pekne previesť na gondole. Pár tipov z Benátok nájdete tu. Keď som teda uvidela túto ponuku na zlavadna.sk (kliknite tu) bola som nadšená. Chceli sme sa tam zastaviť už minulý rok cestou do Toskánska ale to by bolo príšliš náročné. Benátky sú dokonalým miestom na oslavu narodeninín, krátke medové týždne či valentínsky víkend.

Benátky na gondole

Romantický Chateau Földváry

Chateau Földváry s nádychom starodávneho luxusu je kúzelný. Kaštieľ je obklopený zeleňou, kde sa môžete vrátiť v čase a predstaviť si ako si v kaštieľoch asi nažívali páni a paničky. Vo vnútri vás okrem nádhernej izby čaká aj wellness, opäť v luxusnom štýle a zlatými kreslami. Myslím, že je to vhodný darček pre ľudí, ktorí majú radi históriu a tiché prostredie. Po kaštieli a celkovo po ďalších miestach v Maďarsku, taktiež pokukujem už dlhšiu dobu. Zatiaľ sme stihli navštíviť Budapešť ale Chateau Földváry zostáva stále na mojom zozname.

Chateau Foldváry - Maďarsko

Netradičná Zelená žaba

Vonkajší saunový svet Zelenej žaby, je veľmi netradičného vzhľadu, ktorý určite ulahodí milovníkom wellnessu. Drevo, sklo a pohľad na zelené stromy prospejú vašim očiam aj mysli. Ďalšia lokalita, ktorú by som čo najskôr rada navštívila.

Zelená žaba - wellness

Tak tu to máte, moje 3 rýchle tipy na valentínsky pobyt pre vás a vášho partnera. Vybrala som ich lebo ja sama by som naradšej išla na všetky tri a tak si ich tu aspoň pekne uložím, ako malý wishlist.

Ak využijete niektorý z pobytov, napíšte mi dolu či ste si ich užili a čo sa vám páčilo dolu do komentárov.

Zdroj obrázkov: Zľavadňa.sk

 

    Zanechať odpoveď

    eleven − 7 =