0
Lifestyle Tipy & Triky

10 tipov na darček pre neho – Valentínsky Gift Guide 2019

29. januára 2019
10 tipov na darček pre neho - Valentínsky Gift Guide 2019

Ahojte drahúšikovia,

Valentín sa nám blíži a tak som sa rozhodla vám dať pár tipov na valentínske darčeky pre vášho priateľa, snúbenca, manžela. Ja osobne nemám problém vybrať môjmu snúbencovi darčeky, dokonca by som povedala, že jemu viem vybrať úplne najlepšie. A to nie je ani veľký materialista. Preto ho vždy dobre počúvam, keď spomenie čo by sa mu páčilo.

Za posledný rok som počúvala veľmi podstivo, plus mám aj pár svojich nápadov. Okrem valentínskeho darčeka, som pre Roba tento rok potrebovala aj niečo špeciálne na jeho okrúhle narodeniny (teraz ho budem musieť držať ďalej od tohto článku, nech nevie čo dostane 😀 ). Takže som nezaháľala a pozbierala som tieto super tipy na darčeky:

1. Prenosný reproduktor JBL

Túto vecičku som videla u kamarátov už viackrát, no až keď som ho uvidela na IG @fromlenka, tak ma to inšpirovalo, že je to vlastne dokonalý darček pre môjho chlapa. Zbožňuje hudbu a hneď keď ráno vstane, púšťa si rôzne videoklipy. A síce má narodky až za pár dní, tento darček už dostal. Teraz za mnou stále chodí a chváli ho. Hneď sa pustil aj do skúšania jeho vodotesnosti (najbližšie sa ho chystá potopiť do vane). 😀 Ja som mu vybrala JBL Charge 3 v čiernej farbe.

Okrem toho, že je prenosný a vodotesný sa Robovi páči aj jeho veľkosť. Je veľmi spratný a aj ja som bola prekvapená aký je maličký a zároveň, ako dobre hrá. Robo si ho dokonca porovnával s inými a povedal, že je veľmi spokojný práve s Charge 3. Cena je tiež priaznivá. Takže ak máte doma milovníka hudby, choďte do toho. Skoro som zabudla, k reproduktoru stačí pripojiť kábel a môžete si nabíjať váš telefón lebo slúži aj ako power banka.

2. Víkendový wellness

Toto je naše obľúbené. Každý rok sa chystáme, že pôjdeme aspoň raz na nejaký super víkendový wellness ale nie vždy sa nám to podarí. Párkrát sme boli a vždy si skvelo oddýchneme. Takýto typ darčeka je skvelý v tom, že si ho užijete spolu a o tom predsa sviatok sv. Valentína je. 🙂 Takéto wellness víkendy vždy pozeráme so zľavou.

Tento rok nás zaujal pobyt v Zelenej žabe, ktorý som našla na ZľavaDňa.sk. Zelenú žabu som si poznačila do svojho zápisníčka dávnejšie a teraz keď som uvidela túto ponuku, hneď som si ju uložila aj v počítači. Tak snáď to tento rok stihneme, 🙂 určite sa nám zíde oddych aj po pri plánovaní svadby.

3. Zlatý prsteň

Zlatý prsteň na malíček sa Robovi páčil síce dávnejšie, no nikdy som to nebrala až tak vážne. Avšak keď sme išli vyberať naše obrúčky, pochválil nášmu zlatníkovi jeho zlatý prsteň s ametystom. Spomenul, že by sa mu tiež taký veľmi páčil. Takže som si to pekne zapísala. 🙂

4. Bezdrôtové slúchadlá

Bezdrôtové slúchadlá sú podobné ako reproduktor, tiež pre milovníkov hudby ale skôr sa hodia do práce. Ak viete, že váš miláčik sa musí v práci odpojiť od kolegovsluchadlá môžu byť skvelé riešenie. Taktiež ak rád športuje určite ocení, že ho pri behu či v posilke nebudú otravovať káble.

5. Kniha

Neviem ako je to u vás ale Roba vždy poteší kniha. Najlepšie keď je motivačná alebo na tému podnikania, marketingu či grafiky. V tomto smere to teda mám pri vyberaní darčekov pomerne jednoduché. 🙂 Minule ma v obchode oslovila kniha Šľabikár šťastia od Pavla Hirax Baričáka. Myslím, že má až 4 pokračovania, takže ju môžete darovať ako celú sériu.

6. Hodinky

Podľa mňa sú hodinky jednou z vecí, ktorá poteší takmer každého muža. Aspoň jedny poriadne hodinky sa hodia. 🙂 Zároveň sú aj štýlovým pánskym doplnkom. Mňa zaujali najmä tieto tri dizajny od Casio – zlaté digitálne, zlaté a modro strieborné.

7. Dron

Tak tento darček by bol teda veľká investícia ale aj tak ho tu napíšem. Možno niekedy na Vianoce alebo na okrúhle narodeniny sa vám tento tip zíde. 🙂 Okrem toho ceny dronov pomerne rýchlo klesajú. Drony bez kamery už kúpite za pár desiatok eur. Aj keď ja osobne som už za dron s kamerou, nie len za dron s ktorým si trošku polietate. No je mi jasné, že niektorých by bavilo lietať len tak.

8. Kozmetika

Páni si síce na kozmetiku veľmi nepotrpia ale keď ju už dostanú, zvyknú ju aspoň vyskúšať. Mne sa zatiaľ osvedčili veci od Mary Kay – pánska rada. Robo už má doma tento hydratačný krém Mary Kay Men. Taktiež ich čierna hlbkoko čistiaca maska, ktorá je pre ženy, no ani páni sa jej nemusia báť. Podobnú verziu teraz vytvorili najnovšie aj Garnier.

9. Bambusový odkladací podnos na vaňu

Pre všetkých milovníkov oddychu vo vani je toto must have. Mne sa to síce stále nepodarilo nájsť buď v správnej veľkosti alebo v dostupnosti. Našla som zatiaľ len dva e-shopy s bambusovým nastaviteľným odkladacím podnosom na vaňu. Mne sa najviac páči tento na Bonami.sk ale už druhýkrát som ho našla ako vypredaný. Najskôr som ho chcela kúpiť Robovi na Vianoce ale tiež nebol dostupný. Tak verím, že do tretice všetko dobré. Ďalšie som našla tu ale tam je tiež nedostupná veľkosť, ktorú by som potrebovala.

10. Lístky na koncert jeho obľúbeného umelca

Opäť niečo z kategórie zážitkov a skôr pre milovníkov hudby. Ja sama niekedy zabúdam na takéto typy darčekov. Možno by vašu polovičku viac potešili lístky do divadla či Silné reči alebo lístky na hokej. Zistite čo má najradšej a podľa toho vyberte.

BONUS

11. Pre kávičkárov

Ekokapsula je dokonalým darčekom pre kávičkara, hlavne ak máte doma Dolce Gusto alebo Nespresso. Je to kapsla, do ktorej si môžete dať vlastnú kávu a môžete ju používať opakovane.

Ak máte aj vy nejaké skvelé tipy na darčeky napíšte mi ich dolu do komentárov, rada sa inšpirujem. 🙂

LuciasBlog - podpis

 

 

    Zanechať odpoveď

    three × 3 =