0
Lifestyle Rôzne

Hurricane Factory

15. novembra 2016
Hurricane Factory

Ahojte,

dnešný príspevok bude o niečo akčnejší ako zvyčajne z čoho sa veľmi teším.

Hurricane Factory

Pred približne mesiacom sme boli spolu mojím priateľom fotiť reklamné fotky pre Hurricane Factory a tak na blogu môžete vidieť exkluzívne Behind The Scenes. Ak ste o tom ešte nepočuli je to vlastne lietanie v tuneli kde fúka silnou rýchlosťou vzduch. Tak vlastne letíte bez čohokoľvek na sebe a let koordinujete len svojím telom.  Hurricane Factory funguje na Slovensku už 4 roky a nájdete ju v areáli Tatralandie. Ako nám spomínali naši inštruktori už sa tu konalo aj niekoľko medzinárodných súťaží.

Hurricane Factory

Inak je to aj skvelý nápad na darček a blížia sa nám Vianoce. Moja kamarátka kúpila let ako darček svojmu manželovi a ďalšia zas ocinovi. Ak teda máte v rodine niekoho kto má rád adrenalín alebo rád čokoľvek vyskúša určite sa poteší. My sme pred tým nikdy nelietali a tak to bol náš prvý zážitok pri ktorom nás teda rovno aj fotili na kampaň. Momentálne ma už nájdete na ich stránke tu. Lietanie bola veľká zábava Robovi to šlo veľmi prirodzene a ja som si zas po chvíli zvykla. Najťažšie pre mňa bolo dýchať v tuneli pretože ten príval vzduchu je veľmi silný ale po chvíli som si zvykla aj na to. No potom to už bola hračka a počula som, že lietanie veľmi obľubujú aj deti.

Hurricane Factory

Hurricane Factory

Čo s nami nestihli bolo vyletieť až hore do tunelu pretože sme sa museli držať dole aby nás mohli odfotiť ale keď pôjdete vy inštruktor vás zoberie až hore do výšky. Lietanie je obrovská sranda môžem vám ho len odporúčať. V tuneli vás aj natáčajú a ak chcete môžete si potom domov odniesť nielen spomienku ale aj video. Okrem toho je tu aj kaviareň, takže ak s vami pôjde niekto kto nelieta môže sa na vás pozerať pri kávičke.

Hurricane Factory

Hurricane Factory

Ako môžete vidieť mali aj trochu času v tuneli len tak šantiť ale potom sme zas boli ready na fotenie. Jedna poloha, práve tá, ktorú teraz môžete vidieť na Hurricane Factory stránke bola veľmi náročná aby sa odfotila tak ako mala byť. Museli nás v nej držať dvaja inštruktori a ešte sme sa opierali o zadnú stenu tunela. Inštruktori sa o nás super postarali a keď sme niečo zle robili vysvetlili nám ako to treba upraviť.

Hurricane Factory

Hurricane Factory

Inak čo som bola prekvapená je, že ako skutočne telo reaguje v takýchto podmienkach. Pretože som si potom rozmýšľala nad niektorými tými akčnými filmami kde herci skáču z auta na auto v 200 km rýchlosti alebo z lietadla a popritom ešte zneškodňovať bombu. Je to sranda ako človek musí tak inak koordinovať telo. Na druhú stranu dá sa to ľahko naučiť takže mám tak trochu pocit, že každý z nás by vedel byť do istej miery akčný hrdina. Random myšlienka na záver :D.

Hurricane Factory

Keď ma uvidíte niekde na billboarde alebo na nete pošlite mi foto na Instagram @luciasblogsk alebo Facebook LuciasBlog.

A ak pôjdete lietať vy sami oznčte ma na Instagrame pod #LuciasBlogskHF rada si vaše fotky a videá pozriem. Hor sa do lietania!

Hurricane Factory

Chystáte sa alebo ste už boli niekedy lietať v Hurricane Factory? Napíšte mi dolu do komentárov veľmi sa poteším.

Prajem príjemný let x x x

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    six − five =