0
Lifestyle Outfity Rôzne

Sloboda v znamení bralette

25. apríla 2018
Bralette, sloboda, ženskosť

Ahojte drahúšikovia,

toto sú pre mňa trošku nezvyčajnejšie fotky, aj keď v fotky v plavkách ste u mňa už videli. Nafotila som ich hlavne preto, lebo sa mi strašne páči táto bralettka, ktorú mám. Fotenie som dlho odkladala, skúšala som ju pekne odfotiť ako flatlay no nebola som až tak veľmi spokojná, lebo vôbec nevynikla.

Po tom čo sme fotky odfotili zistila som, že som z nich nadšená. Pôvodne som myslela, že mi vyjde len nejaká jedna a dám ju na Insta, kde vám ju teda ukážem. No potom som začala premýšľať. Možno to súviselo aj s tým, čo som si prečítala u Candy Grant na blogu a asi aj to ma inšpirovalo uvažovať o čosi hlbšie.

Bralette, sloboda, ženskosť

Niekto si možno povie, že tieto fotky sú príliš odvážne, ďalší, že sú sexy, pekné, inšpirujúce, príliš odhalené či vulgárne. Uvedomila som si, že ja mám svoje telo rada, cítim sa v ňom dobre. Samozrejme nie je dokonalé, no ktoré v skutočnosti je? Okrem toho každý na sám na sebe niečo nájdeme. Niečo čo by sa dalo zmenšiť, zväčšiť, úplne odstrániť alebo pridať.

Prečo by som sa za toto telo, ktoré mi tak krásne pomáha žiť, dýchať, vnímať a tešiť sa zo života, mala hanbiť a mať komplexy? Vždy som obdivovala podobné fotky, ktoré miešajú krehkosť, ženskosť a slobodu do umeleckého diela. Pre mňa tieto fotky predstavujú slobodu, niečo čo som už dávno sama chcela spraviť ale vždy som to odkladala, lebo som sa bála. Bála som sa názorov iných ľudí, toho či je to vhodné a čo by na to povedal henten a tamten.

Bralette, sloboda, ženskosť

Moje vnímanie je také, že síce som dosť konzervatívna, stále si udržujem otvorenú myseľ a toleranciu. Do iných ľudí sa nijako nestarám a ak niečo okomentujem je to zvyčajne v zmysle, že daná vec nie je pre mňa ale ak to niekomu vyhovuje je to jeho vec.

Taktiež som si spomenula na jeden super citát, ktorý je podľa mňa veľmi oslobodzujúci. “It's none of your business what others think of you.” Do toho čo si o vás myslia ostatní vás nič nie je. Tento citátik sa zíde hlavne ak viete, že chcete niečo urobiť no myšlienky na to čo o tom povedia ostatní vás budú odrádzať. DO YOU, robte to čo chcete, pokiaľ to nijako neubližuje ostatným what's the big deal?

Bralette, sloboda, ženskosť

OUTFIT: Bralette – H&M/ Náušnice H&M/ Jeans – Forever21/ Košeľa – New Yorker/ Hodinky – Cluse / Rúž – Rimmel By Kate 02/ Očné tiene – Urban Decay – Naked/ Šálka – DM drogerie /

Tak vidíte z obyčajného fashion postu sa nakoniec vykľulo toto. 🙂

Napíšte mi aspoň čo vy a bralette? Radi ich nosíte?

    Zanechať odpoveď

    8 + two =