0
Lifestyle Rôzne

Nastáva zmena

10. apríla 2017
Moje obľúbené Latte Macchiato

Ahojte drahúšikovia,

dnes som mala vynikajúci deň. Tak ako som vám už písala na Instagrame, vybavili sme kopec vecí, počasie bolo úžasné (už sa neviem dočkať leta) a mala som chvíľku aj čas pre seba, kedy som si vychutnala moje obľúbené latte macchiato. Keď som pridávala príspevok na Instagram napadlo mi, že vám to na blogu o niečo viac rozpíšem, že prečo som to teda mala taký vynikajúci deň.

A ďalšia káva z môjho Dolce Gusto kávovaru

Takže ako prvé predala som polovicu nábytku z mojej izby, čiže všetok nábytok, ktorý som predať chcela. Čo viac, predala som ho jednej veľmi milej pani, ktorá mimochodom vyzerá veľmi mlado a vynikajúco. Okrem toho je aj veľmi priateľská.

Nový kamarát, krásne priadol

Po tom čo sme jej ho doviezli nás pozvala na kávu a kecali sme asi ďalšiu hodinu. Mali veľmi pekný dom a sranda bola, že ona hovorila ako by celý dom prerobila a použila pri tom tmavé drevo zatiaľ čo mi sa chystáme prerobiť izbu práce celú tak aby bola svetlá. Pohrali sme sa s ich kocúrom, nabalila nás vínom, bonboniérou a šli sme domov. Na Insta ste už mohli vidieť prvý nábytoktoaletný stolík Marie Antoanette, ktorý som si priala už dlhšiu dobu.

Môj vysnívaný toaletný stolík

Máme aj posteľ ale tú poskladáme až keď celú izbu nanovo vymaľujeme. Viem, že toto som na blogu zatiaľ vôbec nespomínala a zatiaľ ste mohli vidieť len náznaky na mojom Instagrame a Instastories. No dnes som mala veľkú chuť sa rozpísať a podeliť sa s vami o to, čo sa deje a čo to teda furt na tých sociálnych sieťach zdieľam. Inak po pri tom ako som sa začala zbavovať vecí a v priebehu mesiaca som stihla predať môj iPhone 4s, 2 postele, 2 stoly a poličku uvedomila som si ako veľmi ma to baví. Posúvať veci niekomu, kto sa z nich úprimne teší. Ja sa snažím o svoje veci čo najviac starať tak aby vyzerali čo najdlhšie ako nové a preto ich nechcem posunúť len tak hocikomu. Chcem aby si našli “nový domov” kde si ich budú zas tak vážiť a budú radi, že ich majú. Momentálne sedím v mojej izbe, kde nie je ani len posteľ a vôbec mi to nevadí (fotka provizorného pracoviska je práve aj na @luciasblogsk InstaStories).Izba PRED - nastáva zmena

Práve naopak má to niečo do seba a s časti chápem minimalistov, ktorým takéto prostredie vyhovuje. Ja sa medzi nich asi tak skoro nezaradím, ale v určitých veciach ma inšpirovali, tak isto ako táto zmena izby. Uvažujem, že predám ešte viac vecí, ktoré mne len ležia v skrini zatiaľ čo by niekomu inému mohli vyčariť úsmev na tvári.

Moje Latte, knihu som už dávno dočítala ale je pekná

Ale na zatiaľ už dosť o transformácii a zmene, o ktorej som cítila, že je pre tento rok podstatná a musí nastať. To sa týka nielen izby, ale aj šatník a zároveň asi to isté sa bude zrkadliť aj v mojej dušičke či postojoch. Dnešné krásne počasie ma udržalo v tejto povznesenej nálade. Slnečné lúče boli dnes všade naokolo a to mi pripomína ako blízko už je leto. Leto a ja sme totižto najlepší kámoši a tak každý dník, ktorý už je skoro ako ten letný je pre mňa požehnaním. A čo viac keď som si ho vychutnala s mojím mačiatokom (nie tento krát to nie je Teuško ale latte macchiato), ktoré momentálne vidíme na mojich soc. médiách asi denne, ale vydržte to som nou aj to ma časom prejde :). Je to moje momentálne obssesion. Raz za čas si také niečo nájdem (zvyčajne ich je aj niekoľko naraz).

Moja obľúbené mačiatko Teuško

Je tu ešte posledná vec, ktorá ma veeeľmi veľmi teší a tou je, že som bola nominovaná a zaradená do súťaže Bloger Roka 2017 v kategórii Život, umenie & kultúra, nájdete ma tam pod názvom Lucia´s Blog (kukni tu). Som nesmierne vďačná, že som vôbec zaradená a budem rada ak za mňa zahlasujete v prípade, že sa vám môj blog páči a chcete ma podporiť. Vopred ďakujem za každý hlas, pretože aj takéto niečo ma o to viac motivuje k tomu aby som na blogu pracovala ešte viac. Hlasovať sa dá do 30.4.2017 (9:00).

A na záver ešte malá úvaha dňa 🙂 keď sa vo vnútri cítite dobre a tešíte z maličkostí, aj všetko na okolo vás je dobré. Majte krásny týždeň :-*

Sending love and kisses xx

Yours Lucia

    Zanechať odpoveď

    five × 5 =