0
Kozmetika Recenzie

Splnil NU SKIN čo sľuboval? RECENZIA

9. apríla 2017
Porovnanie - pred a po - NU SKIN - Nu Colour - Eyelash Treatment Recenzia

Ahojte drahúšikovia,

o značke NU SKIN som sa dozvedela prvý krát pred niekoľkými týždňami. Dovtedy som o nej nič nepočula, ale keď som ju spomenula mojej sestre, ktorá strávila niekoľko mesiacov v Amerike povedala, že o ju pozná.

NU SKIN - Nu Colour- Eyelash Treatment a Contouring Lip Gloss - Lesk na pery Recenzia

Spomínala najmä galvanickú žehličku a anti-ageingové produkty, no viac som z nej nedostala. Ja som dostala príležitosť vyskúšať dva NU SKIN produkty. Nu Colour Contouring Lip Gloss a Nu Colour Nutriol Eyelash TreatmentRozbaľovanie ste mohli vidieť na mojich InstaStories @luciasblogsk, no a takéto sú moje doterajšie zistenia.

 

NU SKIN - Nu Colour- Eyelash Treatment a Contouring Lip Gloss - Lesk na pery Recenzia

Nu Colour Contouring Lip Gloss

Tento lesk na pery má odstrániť drobné vrásky okolo kontúr pier a na perách samotných. Používala som ho 3 týždne v kuse tak ako je odporúčané aby ste videli prvé výsledky. V návode som nenašla koľko krát denne je optimálne ho používať a tak som ho používala 1 x denne, pretože tak bežne používam lesky na pery. Môj lesk je odtieň Crystal Clear 02, čiže klasický priesvitný čo mi veľmi vyhovuje, pretože sa dá nosiť ku všetkému. V brožúrke píšu, že sa dá kombinovať s rúžmi. Samozrejme NU SKIN odporúča vlastnú radu rúžov, ktoré majú dopĺňať efekt tohto lesku.

NU SKIN - Nu Colour Contouring Lip Gloss - Lesk na pery Recenzia

Počas testovacej doby som ho teda radšej nekombinovala s nijakou inou značkou rúžov. Musím sa priznať, že som bola veľmi prekvapená, v dobrom slova zmysle, keď som si pozrela fotky PRED a PO. Bolo to asi najmä kvôli tomu, že keď som sa tak bežne pozrela do zrkadla nejaký prevratný rozdiel som si neuvedomovala. Na fotkách môžete vidieť, že vrásky sa skutočne zjemnili aj keď vrásky okolo kontúr pier celkom nezmizli. Dokonca aj môj priateľ si to všimol keď som mu ukázala fotky na porovnanie. Moje pery sú skutočne jemnejšie a hydratovanejšie (k čomu určite prispel aj dobrý pitný režim). Na fotke dokonca pôsobia plnšie.

NU SKIN - Nu Colour Contouring Lip Gloss - Lesk na pery Recenzia

Doba používania: 3 týždne, 1 x denne

Moje zistenia:

  • vyhladenie pier a ich kontúr
  • jemnosť pier

Cena: 23,57 e

Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment

Od druhého produktu, ktorý som dostala na vyskúšanie som si veľa sľubovala a to najmä potom čo mi Slávka, ktorá ho tiež používala opísala jej skúsenosť. Slávka mala o niečo “jednoduchšie” meranie. Nosí okuliare a napísala mi, že jej mihalnice sa po používaní kúry na mihalnice predĺžili na toľko až sa jej začali dotýkať sklíčiek.

Mne osobne sa najskôr zdalo, že mihalnice pôsobia o niečo výraznejšie, lenže okrem použávania kúry som začala používať aj novú maskaru, čo môže výsledok skresliť a to som si uvedomila, až pri vytváraní tohto blog postu.

Keď som sa pozrela na fotky pred a po, z uhlov, ktoré sa mi podarilo nafotiť rozdiel nebol veľký. Teda v skutočnosti sa líšil podľa rôzneho uhlu a priblíženia a toho, ktorým smerom som sa pozerala, atď. Takže to neviem reálne posúdiť.

Okrem toho po tom čo sa mi Slávka pochválila so svojím výsledkom som čakala, že si zmenu na mojich mihalniciach všimnú moje kamarátky alebo sestra a mamina. No nikto nič. Čo však zatiaľ môžem povedať je, že mihalnice mi menej vypadávajú a to hlavne pri odličovaní. (Tam som mala vždy nejaké tie straty.) A sú jemenejšie.

NU SKIN - Nu Colour - Eyelash Treatment Recenzia

NU SKIN - Nu Colour - Eyelash Treatment Recenzia

Rozhodla som sa preto, že budem pokračovať ďalšie 3 týždne a poprosím môjho priateľa aby mi pomohol lepšie ich nafotiť. Na fotky a aj počas tejto doby budem používať tú istú maskaru. Potom vám aj napíšem, ktorá konkrétne to bola ak by sa vám moje mihalnice zapáčili. Keď prejdú ďalšie 3 týždne článok updatenem a budem to zdieľať na mojom Facebooku LuciasBlog a Instagrame @luciasblogsk. Ak chcete vedieť o update nasledujte ma tam, alebo sa rovno prihláste do môjho nového Newslettru, v ktorom sa o update dozviete ako prvý.

Môj priateľ chce aby som pristúpila k fyzickému meraniu mihalnic. Odporučil mi vytrhnúť si mihalnicu PRED a PO, že tak ich najlepšie porovnám. 😀 Zatiaľ sa tomu vzpieram, pretože keď som si naposledy skúšala vytrhnúť mihalnicu (ktorá mi zavadzala, pretože bola natočená smerom do oka) zistila som, že to strašne bolí a že asi budem mať radšej mihalnicu vo výhľade (a v oku). Povedala som si, že počkám či mi sama nevypadne. 😀 Vypadla.

Doba používania: 3 týždne, 2 x denne – ráno a večer

Moje zistenia:

  • mihalnice mi nevypadávajú
  • jemnosť mihalnic

Cena: 37,43 e

Porovnanie - pred a po - NU SKIN - Nu Colour - Eyelash Treatment Recenzia

Porovnanie - pred a po - NU SKIN - Nu Colour - Eyelash Treatment Recenzia

Čo sa týka cien obidvoch produktov, je jasné, že nepatria medzi najlacnejšie. Je to prémiová značka. Keď som však nad tým uvažovala, ceny sú porovnateľné s inými značkovými beauty produktmi a tie dokonca častokrát ani nemajú ďalšiu funkciu okrem beauty. Je to už na vás a vaše uváženie či sa vám to oplatí. Taktiež je dôležité zamyslieť sa nad tým, či ich potrebujete. Napríklad ja o svojich vráskach okolo pier viem a všimla som si, že už vznikajú. No so svojimi mihalnicami som v podstate spokojná. Páči sa mi look dlhých a hustých mihalnic (moju recenziu na umelé mihalnice nájdete tu) a to hlavne na fotkách alebo vo videách. Inak som s nimi v podstate spokojná. Do kúpy by som asi šla skôr v prípade, že niečo vnímam viac ako problém, ktorých chcem riešiť. Inak ešte som si spomenula, že NU SKIN má tuším garanciu vrátenia penazí, ak nie ste s produktmi spokojný. Určite o tom nájdete viac aj na stránke NU SKINU (tu). Produkty sa dajú kúpiť cez distribútorov alebo stránku.

Poznáte NU SKIN? Skúšali ste už niektorý z ich produktov? Aký je váš názor? Napíšte mi dolu do komentárov, som zvedavá. 🙂

LuciasBlog - podpis

*V prípade, že máte záujem o niektorý z produktov od NU SKINu a neviete na koho sa obrátiť, moja kamarátka Zuzka vám rada pomôže a poradí, nájdete ju na Instagrame @luxury_body_care.

**Za produkty ďakujem Slávke a NU SKINu. Všetky postrehy a názory sú moje vlastné.

    Zanechať odpoveď

    four × five =