0
Kozmetika Recenzie

Sexy Eyes – Red IVY

31. októbra 2016
Sexy eyes - umelé mihálnice Red Cherry

Ahojte drahúšikovia,

vždy sa mi páčili krásne namaľované oči zvýraznené dlhými a bohatými mihálnicami. Síce som sa dlhú dobu neodvážila vyskúšať umelé mihálnice akéhokoľvek druhu po rokoch obdivovania som sa rozhodla to vyskúšať. Kedysi som zvažovala aj 3 D mihálnice ale predsa len keď už ich máte musíte sa o ne trochu viac starať ako keď máte len svoje vlastné. Dnes som teda vyskúšala klasické umelé mihálnice od Red Cherry Eyelashes a bola som veľmi milo prekvapená výsledkom.

Sexy eyes - umelé mihálnice Red Cherry

Totižto najviac som sa obávala asi toho čo každá z nás, ako si ich len ja nalepím, ale nebolo to vôbec také zlé. Priznávam ľavé oko bolo o ničo náročnejšie a čierne lepidlo sa dostalo aj o kúsok vyššie ako malo. Našťastie, že sa to dalo ľahko zakryť čiernou gelovou linkou :D. Mihálnice sú 100% Human Hair takže nie sú umelé a je to aj vidieť pretože pôsobia prirodzene a sú ľahunké.

Before Red Cherry - umele mihalnice

(Na ľavom oku mám Red Cherry Eyelashes a na pravom mám len svoje)

Red Cherry Eyelashes - umele mihalnice - sexyeyes.sk

Okrem toho boli aj komfortné, ani som ich necítila, iba na tom ľavom oku kde som si ich trošku zle prilepila na začiatku oka. Ešte tak 2 – 3 krát a bude zo mňa profík 😀 (dúfam). Najväčší problém je to, že keď si raz vyskúšate umelé mihálnice potom vám tie pripadajú tak akosi nevýrazne, proste ten make-up s nimi vyzerá celkom inak.

Red Cherry Eyelashes - umele mihalnice - sexyeyes.sk

Na druhú stranu stále to nevidím tak, že by sa mi ich chcelo aplikovať každý deň aj keď taký vzhľad by som brala aj na bežný deň. Neviem. Ešte som sa celkom nerozhodla… Ale na nejakú akciu alebo párty si myslím, že ich začnem nosievať. Mihálnice, ktoré som si vyskúšala sú číslo 415 alebo ich nájdete pod názvom IVY. Rozhodovala som sa medzi IVY a RYDER pretože som nechcela niečo vyslovene len na párty ale zároveň nie príliš nenápadné. RYDER sú hustejšie a preto by boli asi o niečo výraznejšie. IVY sú primerane husté a krásne dlhé.

Red Cherry Eyelashes - umele mihalnice - sexyeyes.sk

Na živo to bolo vidno ešte o niečo viac čo mne vôbec nevadilo ale niekomu by sa to možno zdalo príliš. V tom prípade by sa dali určite aj skártiť ale sexyeyes.sk majú aj kopec iných štýlov, prirodzenejšie ale aj na špeciálnu príležitosť. Ja som veľmi spokojná z mojou voľbou a ak by som chcela ešte nejaké ďalšie asi by som znovu šla do podobného štýlu, ktorý ako vravím môžete nosiť aj cez deň ale aj na špeciálnu príležitosť. Už sa teším ako si ich dám ďalší krát pretože ich môžete nosiť až kým nezničíte. Takže ak chcete vytvoriť takýto sexy pohľad ako mám na fotkách ja viete kam ísť.

Red Cherry Eyelashes - umele mihalnice - sexyeyes.sk

Choker: Forever21

Náušnice: I am

Náhrdelník: Gate

Top: H&M

Sačko: Kik

Before Red Cherry - umele mihalnice

Čo poviete? Nosíte niekedy umelé mihálnice? Aký štýl máte najradšej?

LuciasBlog - podpis

*Ďakujem sexyeyes.sk za spoluprácu na tomto príspevku. Všetky postrehy a názory sú moje vlastné napriek spolupráci.

    Zanechať odpoveď

    3 − 3 =